Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TT ekipa je izbacivanjem 4.9.5 verzije sebi napravila ozbiljan problem.
Za uređaje do 5" pa verzija radi savršeno i jednostavno dalji razvoj ne potreban ☺

Tek sam sad provalio kako lepo izgledaju animacije kada pretražuješ forum iz onog gore padajućeg menija.

Nije ali nekad jeste kad me mrzi :D I navikao sam brate mili da kad otvorim neki forum gledam u spisak foruma i podforuma, tako je otkad je sveta i veka i interneta, sad moram još jednom da kliknem, e neću :D

Koji telefon imaš, pa je toliko daleko? Ja na n5 nemam problema, a nisu mi prsti abnormalni.

tcl s720, 5.5"

Zanimljivo ova zadnja verzija lepo radi na 5.0.1 dok na 4.4.4 ima problema...

Meni na 4.4.2 i 4.2.1 radi odlicno a onim skidanjem sa liste neprocitanih sù me odusevili.

Ja sam se u prvom trenutku zbunio, a posle toga skapirao koliko je korisno.

Jel ima ovaj najnoviji TT modovan u Black i blue temu?

Novi TT je pun bugova...
1. Posle citanja poruke iz unread liste, poruka nestane iz liste.
2. Scroll ne radi uvek.. Nekad zabode na pola neke poruke i nema dalje.
3. Notifikacije ne rade.
4. Ikonice iz gornjeg desnog coska ponekad nestanu
5. Onaj glavni toolbar sa 5 ikonica koje niko ne kapira pa moraju ispod da napišu sta je, potpuno je beskoristan.
6. Isti taj toolbar nekada uzme manje, nekada vise prostora.
7. Posle citanja poruke koja je otvorena iz notifikacija, TT se vraca na trending stranu, a to niko ne želi da koristi

Nece oni ovo srediti tako brzo. Krenuli su na pogrešnu stranu. Da konkurencija postoji ne bi vise pricali o TT. Pojedini forumi su izbacili TT plugin, jer su se korisnici vratili na mobilnu verziju foruma iz browsera.

@yooyo
1. To je feature a ne bug! Uz pomoc te funkcije sad brze ispratim ceo forum nego npr. samo pretplacene teme. Sasvim je prirodno da se napokon aplikacija tako ponasa jer ako sam otvorio post to znaci da sam ga procitao i nema razloga da ostane na listi neprocitanih. Ta funkcija plus kvacica ispod posta koju koristis ako te isti ne interesuje cine aplikaciju SJAJNOM ...a ako ti zatreba vec procitani post tapnuces na tab Timeline i tako mu pristupiti.

Vecina ostalih stvari koje prigovaras verovatno ima veze sa lose odradjenom procefurom update-a, ne mislim od tvoje strane vec mozda od aplikacije ...mozda su ostali neki graficki elementi od stare app koji sad prave njesra. To predpostavljam zato sto ja te probleme nemam a verujem da ih nemam zato sto sam na kraju uradio clean install pokusavajuci da resim onaj problem obaveznog logovanja na tt. Probaj tako, ko zna.

@marxista:
Na tabletu je još gore. Ekran podeljen na dva dela. Levo je unread lista, desno su poruke. Kada izabereš neki topic iz unread liste, pojave se poruke u desnom delu ekrana, ali topic nestane sa levog spiska i selektuje sledeći. Tada na ekramu imaš selektovan jedan topic koji nema veze sa porukama na desnoj strani ekrana.
Na telefonu, ako slučajno u temi kojoj citaš stisneš back, nje više nema u unread listi iako je nisi pročitao do kraja. Treba da posivi pa tek kada uradiš refresh, onda pročitane teme treba da nestanu iz unread liste.

A tek sto je glup feature da ubace sliku iz teme u topic u listi, a slika nema veze sa tom temom, npr.
80c1b5a6df3918b4b8603b7a7bed36c5.jpg

Poslednja izmena:
@yooyoo
Tačke 2,3,5,6 potpisujem, od tih stvari ubedljivo najveći problem pravi broj 2...

Evo ga opet zabode, znači nije do verzije Androida - nego jednostavno radi povremeno :D

1fca33f61e7b277777443521890a6666.jpg

Poslednja izmena:
Pa stavite matori tapatalk i uzivajte, ja sam odavno prestao da gubim zivce sa istim

Nema ništa bez v4.9.5 nego me kopka kada izađe nova verzija pa zato apdejtujem...

Isto i ja, sve cekam da ce konacno da se srede kad ono.. Isprobacu mobilnu verziju foruma, kao sto rece yooyo, ako ce da funkcionise onda zdravo TT.

Ma super je nova, jedan dan navikavanja. Inace i ja sam bio u 4.9.5 klanu do nedavno.

Odvratan je novi, isprobavao sam više puta i svaki put se vratim na 4.9.5.

Ma kakav bre 4.9.5, sve posle 4.8.3 je tuga pregolema

Da li imaš apk za 4.8.3?
Sve posle 4.10.x je beta. Zauzeli su pogrešan kurs i izgubiće korisnike.

Slično je završio i popularni Nero na PC platformi ☺

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno