Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l su povukli tapatalk pro sa app store-a??? Radio sam restore na iPhone-u i sada nema aplikacije na store-u,samo obican tapatalk...

Instant obaveštenje o citiranju, Pro verzija...

Kada se selektuje post i ide na slanje pp autoru, aplikacija se zatvara. Poslednja verzija.

Kod mene to nije slučaj

Ponudio mi updejt na 4.11.4 verziju.

uploadfromtaptalk1424258016443.png

I dalje radi fc kada se salje pm coveku na njegov post :)

Poslednja izmena:
Zanima me da li postoji neka fora da se obrise slika sa Tapatalk servera?

Meni mnogo sporo otvara neke forume, pa čak i nikako, naročito participated teme, 4.9.5 verzija.

instaliraj ovu aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nevoxo.tapatalk.redirect&hl=en
Ili podesi u Adaway aplikaciji ova dva reda :

adaway2.png

Od kako sam ovo napravio, ne mogu ništa da otvorim, reinstalirao sam Tt i ništa.

Poslednja izmena:
Meni su, od kako sam dodao tapatalk.com liniju na white listu, proradile notifikacije...dva meseca sam sve zivo pokusavao...ne znam kako i zbog cega...pre hard reseta nisam imao tu liniju u wl,samo viglink i radilo je...u svakom slucaju,hvala Danilo :)

Dodao sam sada i ja, može quote za proveru? :D

I još će da ispadne da nije tapatalk kriv što ne rade notifikacije.

Pa može biti da je adaway kriv jer ih očigledno blokira? :D

Ja ću morati da resetujem/flešujem fon , Danilov lekić mi totalno blokirao net.Možda je trebalo da ga deaktiviram, ali ja sam samo deinstalirao, pa su efekti možda ostali.

To je i meni čudno al dobro. :D

To bi objasnilo zašto mi na xda rade notifikacije a ovde ne... Dodao sad i ja na wl pa da vidimo

I ja dodah, pa ćemo videti. Izgleda da svi na benchu koriste AdAway. :D

Ja koristim adaway i stizu mi notifikacije sa bencha. Po nekada malo zakasne ali stignu..

aj bre nek me citira neko, šta se stiskate :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno