Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Resio na moj gorepomenut nacin. Konacno sve da radi kako valja. Kontam da vise nikad nista necu da updaetujem!!

Kako da podesim da mi iz novog TT-a googleplay linkove otvara preko GP aplikacije a ne preko browsera?
-Stara dvojka mi otvara tako, ali ovaj novi TT nudi samo internet browsere za GP linkove...

I kako da namestim da mi pri kliku na nove poruke u pretplacenim temama u notification bar-u ulazu u "Subscribed Unread", a ne u "Subscribed"?

P.S. Vidim da ova nova verzija ima dosta propusta. Jedna od najiritantnijih je nemogucnost podesacanja vremenskog perioda za proveru novih postova.

Crappa links za xposed ako hoces da ne ide prvo preko browsera

Jel mozes malo bolje da objasnis, sta, kako...
Znam samo da bi xposed trebalo da je neka aplikacija, ali nista nisam razumeo :)

Taman je tt lepo radio i ovaj 4.5.1 ga sad pokvari skroz... Free verzija

Nakon poslednjeg update-a besplatne 4 nesto verzije totalni fijasko!
Neprocitane teme nisu boldovane (izmenio sam u default podesavanja) nece da se loguje iako se logujem.
Nije moguc reply, ne dozvoljava pristup privatnim porukama.
Pokusao sam log-out pa in, uninstal, izbacivanje foruma iz liste, ubacivanje ponovo i nista.
Sve ovo sam primetio na Benchmark forumu, na drugima je razlicito. Na nekima iste nebuloze poput benchmarka, neki rade normalno.
Jednom recju potpuno neupotrebljivo.

Screenshot_2014-05-03-15-18-29.png

Ima li jos neko ovakvih problema?
Da li i pro verzija pati od ovakvih problema ili ne?
Kupio bih je ako se ne blesavi ovako.

Poslednja izmena:
Nakon poslednjeg update-a besplatne 4 nesto verzije totalni fijasko!
Neprocitane teme nisu boldovane (izmenio sam u default podesavanja) nece da se loguje iako se logujem.
Nije moguc reply, ne dozvoljava pristup privatnim porukama.
Pokusao sam log-out pa in, uninstal, izbacivanje foruma iz liste, ubacivanje ponovo i nista.
Sve ovo sam primetio na Benchmark forumu, na drugima je razlicito. Na nekima iste nebuloze poput benchmarka, neki rade normalno.
Jednom recju potpuno neupotrebljivo.

Pogledajte prilog 141103

Ima li jos neko ovakvih problema?
Da li i pro verzija pati od ovakvih problema ili ne?
Kupio bih je ako se ne blesavi ovako.

Imam free verziju, takve stvari mi se ne desavaju, niti su mi se desile.

Мени редовно.. Али само на хда форуму.

upravo se o verziji 4.5.2. i radi. Sa tim poslednjim update-om sve je krenulo po zlu. Evo moram laptop da otvorim kako bih udario reply.
@fkloznice, da li si ti bese na Dalviku ili ARTu? Ja sam na ARTu i jedino mi je jos to ostalo pod znakom pitanja.
Do ovog update-a nisam imao nikakvih problema, i sve sam probao ali :(

Ја сам имао истих проблема и на прошлој верзији. Углавном изађем на почетну страну тт и опет уђем на форум и све буде нормално. Да на арту сам

Ja sam na dalviku i koristim 4.5.2 i mogu da kažem "prvi tapatalk na kojem mi ali sve radi bez greške";)

Gremlini!!! Proradio mi je reply. Ništa nisam dirao od juče, i stigla mi je notofikacija za temu na koju sam pretplaćen iako su mi notifikacije disableovane !?!

Nikada ne bih poverovao šta mi je pravilo opisane probleme u par postova iznad. Svi ti problemi su mi se javljali za vreme praznika, dok sam bio na hotelskom WiFi-u. Čim sam krenuo nazad i uključio data, svi problemi su nestali!
Za mene su ovo ipak gremlini.

Meni 'ladno nijedan problen sa aplikacijom radi na kitkatu kao podmazana..

@poolmaker ja sam se vratio na v2.4. Cetvorki ponekad treba večnost da učite temu, poruke novu stranu.

Meni stalno učitava slike niskog kvaliteta, iako je na Wi-Fi. Piskelizovano je i ne može da se razbere.

Poslednja izmena:
Da kucnem nisam primetio kod mene to.
Sa dodajtačkars sam vidjao da ne učitava pojedine slike (ni 4 ni 2 verzija tapatalka) ali to ima izgleda veze sa načinom kako se postavi slika.
Thumbnail mod pretpostavljam, ne koristim taj sajt.
Ovako to izgleda na primer.
I takodje (nevezano za način uploada) ponekada animirani gif se učita ali ne bude animiran :)

Problem je što view in gallery isto ne valja ništa u 98% slučajeva. Pa moram da otvaram na follow link, što otvara u browser-u da bih mogao da razberem.

Da, zadnji 4.5.2 i par verzija unazad me tako zeza.

Takođe povremeno kada se pojavi notifikacija, i kliknem na nju, umesto da otvori tu temu, ništa se ne dešava. Ili se ukoči. Obe varijante me nerviraju.

Problem je što view in gallery isto ne valja ništa u 98% slučajeva. Pa moram da otvaram na follow link, što otvara u browser-u da bih mogao da razberem.

Nije 98% to ti se čini samo zato što si ih vidjao pre dosta, ima ih i sad, al manje i mene to nervira.

Npr dropbox ima neki problem i slike se ne vide kada se stave pod code, mislim da je problem i dodaj rs i ima još par njih.

Lepo je što su ljudi prešli ili na Flickr ili kače iz telefona odnosno tapatalka. Još uvek ostaje onaj deo koji kače "tako kao što ne treba" :)

Nije 98% to ti se čini samo zato što si ih vidjao pre dosta, ima ih i sad, al manje i mene to nervira.

Npr dropbox ima neki problem i slike se ne vide kada se stave pod code, mislim da je problem i dodaj rs i ima još par njih.

Lepo je što su ljudi prešli ili na Flickr ili kače iz telefona odnosno tapatalka. Još uvek ostaje onaj deo koji kače "tako kao što ne treba" :)[/QUOTE]

I dalje je isti procenat, evo danas isključivo crn ekran ako pokušam preko notifikacije da uđem.

Jesi li i ti među ART beta testerima?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno