- Učlanjen(a)
- 09.04.2001
- Poena
- 845
Isto posle današnjeg update.Meni skoro da ne radi, 5 puta force close pa uđe...
Šta mi je činiti?
Imam jedno pitanje.
Naime, učestvujem na nekih 7-8 foruma. Prvo sam koristio samo tt2, a od pre mesec dana sam kupio tt4, ali ne mogu sve forume da pronađem, dok na tt2 bez problema.
Zna li iko u čemu je stvar, ima li neka caka?
Otvoriš Podešavanje naloga (levo od Odjave) pa onda ideš na dno stranice sa leve strane imaš izbor tema, skroz donja je Default Mobile Style.I ja iman problem sa tim kad udjem u neku temu puke tapatalk. Recite mi kako da vratim bench na google chrome na mobilnu verziju sajta? Slucajno sam isao na desktop verziju i sad ne znam da vratim.
Otvoriš Podešavanje naloga (levo od Odjave) pa onda ideš na dno stranice sa leve strane imaš izbor tema, skroz donja je Default Mobile Style.
Tu nema nikakvih pravila, video sam čak i da se različito ponaša ista verzija na dva ista uredjaja (nexus 7 2012) sa istom verzijom stock androida..Ne znam sta da vam kazem, meni je tt4 brljao samo tako (nije radio edit, prikazivao je duple teme, vec procitane itd.). Dok sa ovom verzijom(2.4.15), koju sam postavio, za sada nikakvih problema nemam.
Meni je 4.2.2 verzija za sada savršena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari