Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro, šfaciger i čekić :) ovako je kod mene.
Možda nemaš ako je prošlo vreme edita, to je 1h na ovom forumu.

Prilozi

• Screenshot_2013-11-04-14-56-21.png
    Screenshot_2013-11-04-14-56-21.png
    137.2 KB · Pregleda: 106
  • Screenshot_2013-11-04-14-56-26.png
    Screenshot_2013-11-04-14-56-26.png
    95.5 KB · Pregleda: 95
Ne,pokušao sam odmah posle pisanja poruke. Nema veze. Čitaću pre postovanja

Meni skoro da ne radi, 5 puta force close pa uđe...
Šta mi je činiti?
Isto posle današnjeg update.
screenshot2013-11-04-19-.png

Poslednja izmena:
Ovo je haos, ako za dan-dva ne urade nešto prelazim na dvojku...

Koja verzia dvojke dobro radi?
Imam negde Tapatalk 4.0.11 i Tapatalk 4.4.1.3, koliko se sećam one ok rade.

Ona poslednja šljaka super, sa amazona.
Ne znam tačno verziju...

gde nađe tu Marko? ja imam .13 i posle toga su je zamenili četvorkom na PS...

To je ona verzija koju su izbacili ukoliko ne želiš da pređeš na novi izgled. Ali su je izmenili da više ne nudi update na Google Play Store i neki sredili neki bag (piše na linku), pa su zato povećali na 2.4.15.

uuuuu pa to mi treba, oči mi izbi onaj tt što stoji za update na PS, tnx za info :)

Sasvim slucajno sam natrcao, mislim da sam nasao negde na xda forumu :)
Meni licno se vise svidja od tt4.

Hvala Marko.

Edit:
Radi Markova verzija.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje.
Naime, učestvujem na nekih 7-8 foruma. Prvo sam koristio samo tt2, a od pre mesec dana sam kupio tt4, ali ne mogu sve forume da pronađem, dok na tt2 bez problema.
Zna li iko u čemu je stvar, ima li neka caka?

Druže kojih 8 foruma koristiš, ako nije tajna? Ja sem bencha i xda nijedan ne mogu da nađem.

I ja iman problem sa tim kad udjem u neku temu puke tapatalk. Recite mi kako da vratim bench na google chrome na mobilnu verziju sajta? Slucajno sam isao na desktop verziju i sad ne znam da vratim.

Izašla je nova verzija tt-a,piše da je sredjen edit. Testing right now :)

Radi edit,pojavi se ikona olovke kad se označi post,to je to

I ja iman problem sa tim kad udjem u neku temu puke tapatalk. Recite mi kako da vratim bench na google chrome na mobilnu verziju sajta? Slucajno sam isao na desktop verziju i sad ne znam da vratim.
Otvoriš Podešavanje naloga (levo od Odjave) pa onda ideš na dno stranice sa leve strane imaš izbor tema, skroz donja je Default Mobile Style.

Meni tt4 radi a tt2 baca fc!?

I meni 4 radi odlično sve vreme. 2 nisam koristio mesecima.

Ne znam sta da vam kazem, meni je tt4 brljao samo tako (nije radio edit, prikazivao je duple teme, vec procitane itd.). Dok sa ovom verzijom(2.4.15), koju sam postavio, za sada nikakvih problema nemam.

Meni je 4.2.2 verzija za sada savršena. Ova 4.2.4 ima neke probleme

Ne znam sta da vam kazem, meni je tt4 brljao samo tako (nije radio edit, prikazivao je duple teme, vec procitane itd.). Dok sa ovom verzijom(2.4.15), koju sam postavio, za sada nikakvih problema nemam.
Tu nema nikakvih pravila, video sam čak i da se različito ponaša ista verzija na dva ista uredjaja (nexus 7 2012) sa istom verzijom stock androida..
Tapatalk je jedinstven po tome, ja bar tako nešto nisam vidjao kod drugih aplikacija :)

Ja redovno ažuriram i do sad nisam uočio nikakve probleme. Koristim poslednju verziju četvorke.

Od jutros mi zabada tj krešuje ttp??? A hvalio sam ga kad ono eto puca posle zadnjeg updatea

Puca i meni svako malo. Plus što imam neko neobjašnjivo dupliranje stranice...

To dupliranje sam ja imao na tt4. Isti slučaj je i kod tebe ili je možda tt2 u pitanju?

I meni puca samo tako. Kad odem u apps imam samo uninstall nemam uninstall updates, moze pomoc kako da vratim stariju verziju. Apk je kupljena.

Edit : izasao neki update, za sada je ok

Poslednja izmena:
Da, izgleda da su sredili.

@Marko verzija 4.

Kakv je ova 4.2.5 verzija , Probao neko, ja sam na 4.2.0 i dobro radi, ne znam da lio da instaliram novu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno