Isti slucaj i kod mene. Samo unread badge bez ikakvih notifikacija.Jedina "notifikacija" koju dobijam za chat je ovaj broj gore desno... Bez zvuka, vibracija ili nekakvog obaveštenja u statusbaru.![]()
Sent from my LEX820 using Tapatalk
+1Ne mrdam sa 650 ko kanda dok ne promenim telefon!! Žao mi samo što ne mogu da sklonim app sa play stora da nedaj bože slučajno ne zabodem update
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kako da potpišem kupljenu, skinutu i instaliranu aplikaciju?!Možeš, potpiši ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
+1
Zali boze plate koju dobijaju dizajneri, ako ih ima vise. Kada vidim na sta lici poslednja verzija ozbiljno razmisljam da probam sam da je napravim
Sent from...
To i ja htedoh da mu napisem.Obzirom da nemju alternativu, bio bi pun pogodak ako bude dobra app.
Jedan ne moze. Omanji tim da. Zavrsavamo projekte za Energoprojekt koji su daleko tezi i slozeniji od jednog tt-a. Tako da... Popricacu sutra sa njima, ako dobijem podrsku a to zahteva rad van radnog vremena, ode tt u kantu
Sent from...
Ajde, zelim uspeh u poslu i naravno app ako zaista tvoj tim to napravi.Jedan ne moze. Omanji tim da. Zavrsavamo projekte za Energoprojekt koji su daleko tezi i slozeniji od jednog tt-a. Tako da... Popricacu sutra sa njima, ako dobijem podrsku a to zahteva rad van radnog vremena, ode tt u kantu
Sent from...
Ja jesam, nije mi zao. Iz ljubavi sam se do skoro igrao androidom, zapazili me, ponudili ugovor ali da predjem u Moskvu i eto... Para ima ali opet se vracamo na ljubav. Ima li cenu odvojenost od porodice? Do skoro sam mislio da ima, sada... HmmJa TT još nisam kupio iz razloga što su ovakvi. Inače uvek kupim Pro verzije bez reklama. Ima tu i love, ne mora iz ljubavi da se radi.
Vidi ga ovaj, kao da je iz N. Sada ;pHoce biti nekih krekovanih verzija?![]()
HvalaAjde, zelim uspeh u poslu i naravno app ako zaista tvoj tim to napravi.
Bravo.
Naravno moze i pro verzija sa razumnom cifrom.
TT
Nikakakav 6.5.6Jel imate lag u app kad skrolujete?
Meni baš šugavo radi.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jel ima još ko problem sa tapatalka danas da uđe na bench forum?!
i kod mene problem sa benchom na 6.5 pro...sve prazno, drugi forumi rade...a kako se to cesto desava, ili da svakih par dana trazi login ponovo, stavio sam najnoviju zvanicnu verziju, ne mogu vise da se zezam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari