Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tapatalk VIP v7.1.7 build 970

What's New:
– Revised discussion list UI
– NEW – Simple Post Editor
– Improved performance in thread view – Bug fixes and other performance improvement

Zna li neko kako se isključuje chat notifications na 7.1.1? Jako iritantno a opcija mute ne radi ništa.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jedina "notifikacija" koju dobijam za chat je ovaj broj gore desno... Bez zvuka, vibracija ili nekakvog obaveštenja u statusbaru.
dfcc4e8bdcb87d9c5c4112d30004d241.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

meni stigne u notifications baru kao da mi je neko poslao pp ili neka pretplata na temu i sl.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jedina "notifikacija" koju dobijam za chat je ovaj broj gore desno... Bez zvuka, vibracija ili nekakvog obaveštenja u statusbaru.
dfcc4e8bdcb87d9c5c4112d30004d241.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Isti slucaj i kod mene. Samo unread badge bez ikakvih notifikacija.

Ne mrdam sa 650 ko kanda dok ne promenim telefon!! Žao mi samo što ne mogu da sklonim app sa play stora da nedaj bože slučajno ne zabodem update

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne mrdam sa 650 ko kanda dok ne promenim telefon!! Žao mi samo što ne mogu da sklonim app sa play stora da nedaj bože slučajno ne zabodem update

+1
Zali boze plate koju dobijaju dizajneri, ako ih ima vise. Kada vidim na sta lici poslednja verzija ozbiljno razmisljam da probam sam da je napravim

Sent from...

Možeš, potpiši ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kako da potpišem kupljenu, skinutu i instaliranu aplikaciju?!

Inače sale ne znam ni ja kako im svaki put pođe za rukom da toliko izmene i u neku ruku unakarade aplikaciju!

Poslednja izmena:
+1
Zali boze plate koju dobijaju dizajneri, ako ih ima vise. Kada vidim na sta lici poslednja verzija ozbiljno razmisljam da probam sam da je napravim

Sent from...

Obzirom da nemju alternativu, bio bi pun pogodak ako bude dobra app.

Pomogli bi mi rusi, valjda sam toliko zasluzio. Ono sto me sputava je to sto bi deca ispastala. Mogao bih da ih vidim mozda dan mesecno umesto 4 :(

Sent from...

Obzirom da nemju alternativu, bio bi pun pogodak ako bude dobra app.
To i ja htedoh da mu napisem.
Svi bi kao hteli/mogli ali.... uvek imaju razlog zasto ne mogu.
Istina je da je app haos, ali kad krenu ja bih to bolje i ostalo, a ja samo cekam onog programera koji ce to da napravi da valja, ali nesto ih nema.

TT

Jedan ne moze. Omanji tim da. Zavrsavamo projekte za Energoprojekt koji su daleko tezi i slozeniji od jednog tt-a. Tako da... Popricacu sutra sa njima, ako dobijem podrsku a to zahteva rad van radnog vremena, ode tt u kantu

Sent from...

Ja TT još nisam kupio iz razloga što su ovakvi. Inače uvek kupim Pro verzije bez reklama. Ima tu i love, ne mora iz ljubavi da se radi.

Jedan ne moze. Omanji tim da. Zavrsavamo projekte za Energoprojekt koji su daleko tezi i slozeniji od jednog tt-a. Tako da... Popricacu sutra sa njima, ako dobijem podrsku a to zahteva rad van radnog vremena, ode tt u kantu

Sent from...

Hoce biti nekih krekovanih verzija? :p

Meni na ovoj zadnjoj verziji zeza xda ...
Izgubile se subscribed I following teme :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sent from...
Ajde, zelim uspeh u poslu i naravno app ako zaista tvoj tim to napravi.
Bravo.
Naravno moze i pro verzija sa razumnom cifrom.

TT

Ja TT još nisam kupio iz razloga što su ovakvi. Inače uvek kupim Pro verzije bez reklama. Ima tu i love, ne mora iz ljubavi da se radi.
Ja jesam, nije mi zao. Iz ljubavi sam se do skoro igrao androidom, zapazili me, ponudili ugovor ali da predjem u Moskvu i eto... Para ima ali opet se vracamo na ljubav. Ima li cenu odvojenost od porodice? Do skoro sam mislio da ima, sada... Hmm
Hoce biti nekih krekovanih verzija? :p
Vidi ga ovaj, kao da je iz N. Sada ;p
Ajde, zelim uspeh u poslu i naravno app ako zaista tvoj tim to napravi.
Bravo.
Naravno moze i pro verzija sa razumnom cifrom.

TT
Hvala

Izvinjavam se za off

Sent from...

Poslednja izmena:
Jel imate lag u app kad skrolujete?
Meni baš šugavo radi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja na 650 nemam ni najmanji

Jel ima još ko problem sa tapatalka danas da uđe na bench forum?!

Све ок код мене

i kod mene problem sa benchom na 6.5 pro...sve prazno, drugi forumi rade...a kako se to cesto desava, ili da svakih par dana trazi login ponovo, stavio sam najnoviju zvanicnu verziju, ne mogu vise da se zezam...

Ja jedino bench ne mogu da koristim, axe, xda, isrbija i drugi bez problema :( Sad sam ga obrisao i kad idem na pretragu ne nalazi ništa...samo da ne moram update još da radim :( :( :( 650 ver inače al to sam pisao pre par postova

i kod mene problem sa benchom na 6.5 pro...sve prazno, drugi forumi rade...a kako se to cesto desava, ili da svakih par dana trazi login ponovo, stavio sam najnoviju zvanicnu verziju, ne mogu vise da se zezam...

I sad ti sve ok radi? Si radio update pro verzije preko stora ili?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno