Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vredi,vratio sam se na 6.5.6!Bas sam se potrudio da 7.1.5 dam sansu,neke dve nedelje,ali jednostavno,ne ide.Izbacili su previse stvari koje su potrebne,a nista novo i pametno nisu ubacili.

Probaj i 5.7.2 još je bolji :)

Ko ima amoled najbolja je ova modovana black verzija [emoji108]

543acaff9408e07a9281269f0040f8f9.jpg

Sent from Edge

Daj neki link ka toj modovanoj verziji. Može?

Meni se svidja.Koja je to verzija TT-a?I kako radi,mislim nema nekih problema?

Sent from my Galaxy S6 Edge using TT

To da ali sam više ciljao na to da mi je ovako monotono, da je bar dve nijanse ili tako nešto, ali ok :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Minimalizam neukusno odradjen :D

Mozda sam jedan od retkih ali ja na amoledu bas ne volim "crne" teme za aplikacije, imam osecaj da ostali elementi plivaju u tom crnilu, nikakav osecaj za UI nemam onda

Mozda sam jedan od retkih ali ja na amoledu bas ne volim "crne" teme za aplikacije, imam osecaj da ostali elementi plivaju u tom crnilu, nikakav osecaj za UI nemam onda

Bravo, isto mislim, vjerovatno i Darko, ali Djilke nije skontao. Ne vide se npr. ni granice za button, nemam osjecaj ni da je to dugme, sve je crno i bijelo.[emoji16] Meni je njesra od teme ono crnilo gore, ubi i kontrast, radije bih light izabrao ili ovako nesto dark poput TT-a. Ali vidim da svi ganjaju taj black na amoledu i teme i sve.

Zna da zabaguje ovo kako nema stranica, nece da ucita, pa moram vracati skrol nazad pa opet pokusati refresh. To mi jedino smeta, slabija je i orijentacija ovako, po stranicama se lakse snalaziti gdje je sta bilo i s.ll.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja bas mislim obrnuto meni se crna svidja i gde god ima u app kao mogucnost stavim, mnogo mi lepse nego svetle teme.
Tako da se slazem sa Djilkosem, gorgilijem...

TT

@Djilkosh_Ns
Ako moze i meni na PM. Hvala u napred.

Poslato [emoji4]

Sent from dark edge

Da se i ja upisem medju zahtevne pa da zamolim za isti link :D

6.5.0

Poslato.

Moze li i meni? :)
Takodje imam amoled ekran i stavljam crne teme ako je moguce uvek

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Pisali smo davno o Black & White, izguglajte "Tapatalk – 100,000+ Forums v6.5.6 – BWS Edition" ili "Tapatalk Pro v6.5.0 – BWS Edition" i sve će vam se samo kasti ;)

Ja tek sad instalirao ovu crnu verziju,jos je lepsa nego na slikama!

Sent from my Galaxy S6 edge using TT

Zasto vec dva meseca na bilo koji forum, pa i ovaj, kad pisem preko app ili kompa nemam u notification obavestenja na koju sam temu odgovorio (replied) i ko me je citirao (quoted)? Da li je do verzije app?

Imam Android 7 tako da stara verzija nije problem.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Zna li neko kako se isključuje onaj chat notifications koji uzasno iritira jer ne koristim to a stalno mi stižu obaveštenja u notifications baru ko se sa kim dopisuje.
Zadnji update mi je sve poremetio.

Sent from my D6603 using Tapatalk

To mislim da na novim verzijama ne moze da se iskljuci. Ja sam to iskljucio ali sa starom verzijom koju ovde spominjemo

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Naravno da može, od aplikacije,preko sistema.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Verzija 7.1.1 kako da to isključim ako je uopšte i moguce ?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Nemam nalog na tapatalku ali imam problem da mi svako malo trazi da se ponovo logujem na forume koje posecujem. U cemu je problem?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno