Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja presao na 5.7.2.
Hvala vam sto ste napisali koja je poslednja dobra.
-

Nerviralo me ono bagovanje oko otvaranja linkova. Prvo je bio bug gde si cekao po 30sec dok se on seti da otvori link, a zatim i onaj drugi bug gde izlazila poruka da nemas neta.
Ne znam sta su ga utupili s linkovima. Obican link, kliknes otvori i gotovo, a kod njih kao da cima nesto preko neta pa tek otvara. Moguce statistika.

Kako da iskljucim da mi stizu notifikacije iz tema na koje sam pretplacen? Otcekirao sam sve, ali mi i idalje stizu.
I kako da mi emoji budu kao na iosu, onako okrugli, da ne budu ovako kao lejzi begovi?

Za emojie moras imati root i onda mislim da imas aplikaciju na play storeu koja ce ih zameniti

Sent from my Nexus 5X

Kako da iskljucim da mi stizu notifikacije iz tema na koje sam pretplacen? Otcekirao sam sve, ali mi i idalje stizu.
I kako da mi emoji budu kao na iosu, onako okrugli, da ne budu ovako kao lejzi begovi?
Moraš u settings da pronađeš tapatalk među aplikacijama, i samo staviš notifikacije na off.

Ja ne micem sa 5.7.2 verzije. Vratio sam se na nju, jer na toj verziji radi sve ok za sad.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

I kod mene je poslednja verzija koja radi bez problema

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Današnja beta 6.1.1 - da ne ureknem, radi otvaranje linkova i poruke iz notifikacija.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Linkovi rade još od one (759) što sam okačio. Rade i ovde naravno. YT isto kao i pre. Nešto radi, nešto ne.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Neki linkovi nisu radili, kliknes na njih i samo se vrti u nedogled. Npr. jutros sam okacio link od tvita i nisam mogao posle da ga otvorim, sad moze.

Ova zadnja beta (6.1.1 - 760) sa ovog apkmirror linka gore radi korektno ...
Negde prikazuje YOUTUBE thumbnail, negde ne - što je prihvatljivo :)
Linkovi i slike lepo otvara i prikazuje ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Instaliram beta apk i ubije mi notifikacije, nista mi ne stize. Do toga je izgleda, pre sam imao isti problem. Ni stable apk sa ps-a ne pomaze :D

Nacekacu se izgleda da sve opet proradi, a da pisem support-u necu jer im je podrska velika nula.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Instaliram beta apk i ubije mi notifikacije, nista mi ne stize. Do toga je izgleda, pre sam imao isti problem. Ni stable apk sa ps-a ne pomaze :D

Nacekacu se izgleda da sve opet proradi, a da pisem support-u necu jer im je podrska velika nula.

Skini betu sa ps,rade notifikacije na njoj i yt ponekad radi nekad ne kao sto napisa kolega iznad.

Vazi, probacu je. Ali ipak mislim da nije do apk-a, vec do servera.

Propusticemo i ovu verziju. Hvala na informaciji

Sent from my D6503 using Tapatalk

Notifikacije na novoj verziji previše napadne, na svaku temu koju odgovoriš, automatski te pretplati na temu i šalje notifikacije... Ubi me...

Ja se čudim odakle toliko pretplata na teme...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zadnja stavka, a i ove auto follow thread opcije:

Screenshot_2016-08-20-13-52-55-1.png

Poslednja izmena:
Postoji li drugi način da se kreira short link, osim na ovaj način ?

Sent from my RedmiNote3Pro

Ovaj sa dotičnog linka ga je malo zakomplikovao sa objašnjenjem, možda te je to zbunilo.
Sve što treba je da na prvo mesto kopiraš link a na drugo mesto idu reč ili više njih koje link opisuju.
GOOGLE

Wq1utd8.png

Da li se vama promenilo da kada otvori neku novu temu ne otvori prvi nov post? Kod mene otvori poslednji koji sam pročitao, što nije strašno toliko ali opet nervira

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I kod mene je isto tako. Šta bi programeri radili sutra, ako danas sve poprave ☺️

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno