Šta je novo?

Tapatalk i PWA aplikacija

Jel se još nekom dešava da mu se ne pojavi obaveštenje za nove poruke (gore u meniju)? Moram da uđem u temu da bi se reaktivirala obaveštenja.
Da, meni takoreci uopste ne stizu notifikacije. Ovo definitivno ne funkcionise. Nekada se desi da stignu, ali pre bih rekao da je stizanje notifikacija bug, a nestizanje feature. :D

Meni sada samo na FF mobile ne rade notif, sve ostale mob i desktop verzije rade normalno.

u vezi Tapatalk-a, poslednja podržana verzija XenForo-a je 2.2 a ovaj forum je na 2.5

Da li to znači da ipak ima nade za Tapatalk, tj. da će neka od narednih verzija podržavati i XenForo 2.5 ?

Када приступам форуму преко мобилног (pwa) приликом учитавања сваке стране добијам поруку о грешци (на слици у горњем делу). Треба ли нешто додатно подесити како би нормално радило?

Prilozi

• problem_benchmark.jpg
    problem_benchmark.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 60
Preko chrome-a instaliraj PWA, tu nema nikakvih problema. Ja sam na ffoxu imao slične probleme, ali preko chrome sve šljaka kako treba.

Meni rade notifikacije normalno?

Zasto upitnik kad odgovaras na pitanje… Ili pitas nas da li tebi rade normalno?

И мени се дешава да за неке теме стижу редовно нотификације а за неке не, иако сам претплаћен на свима
Изгледа да ако не отвориш дуже време одређену тему, престану да стижу нотификације за њу...

Kod mene regularno bez pwa na ff nemam problema.

u vezi Tapatalk-a, poslednja podržana verzija XenForo-a je 2.2 a ovaj forum je na 2.5
Da nema ovdje nekih najava/pomaka, možemo li očekivati skoriju podršku Tapatalka za XenForo 2.5 ?

Btw, ovo nije bilo konkretno pitanje za staff nego samo se samo nadovezao za post, ako bilo ko ima kakav info - neka viče! :)

pišite Tapatalk-u da napravi plug-in za noviju verziju XenForo-a

I Tapatalk je brljavio sa notifikacijama i često se dešavalo da ne radi uopšte... Meni je ovo rešenje bolje

Subjektivna stvar. Kod mene je pola-pola.
Fali mi jednostavnost tt pri pregledu foruma, sada ako hoces samo da preletis iziskuje previse kliktanja.
Ali za bilo sta ozbiljnije mi je trenutna varijanta mnogo bolja, mnogo vise korisnih opcija.
No cim je i xda izbacio tt, verovatno nesto postoji sto ne valja...

Bilo bi dobro da se pritiskom na "What's new" prelazi na What's new/posts gde se vidi znatno vise novih poruka nego sto je stanje sad (samo 10 kom ako se ne ide na "Load more")

U sadasnjem stanju vide se i Profile posts koji su suvisni realno, smara stalno kliktanje na Load more

Kakva je situacija sa Iphone-om i pwa?

Da li neko moze da mi kaze (zaboravio sam) kako da akfiviram da mi stizu notifikacije kada se pojavi novi post u temi koju pratim?
Forum otvaram mislim preko Chrome na mobilnom i secam se da ima nesto da se ukljuci ali sam zaboravi sta i gde ☹

Opšta podešavanja naloga -> sekcija "Primanje obaveštenja kada neko...".

Promenio sam telefon i sad ne mogu nigde da nađem gde se skida PWA?

Nazad
Vrh Dno