- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Reklame?imaš full opcije ali imaš i reklame....
Reklame?imaš full opcije ali imaš i reklame....
Razumeo sam, i slažem se da je ono bilo bolje, ali ako sam već bio na forumu i prelistao teme koje pratim, ako u njima bude nešto novo, pojaviće se na vrhu.Da, ali problem je, barem meni, što ove koje su pročitane i dalje zauzimaju mesto na ekranu, pa ako si pročitao sve, opet ćeš morati da prolaziš pored njih i ideš na drugu stranu za nove.
Na prošlom je to bilo dosta bolje rešeno.
Ako je istina da AXE forum ima XF, onda ima nade jer AXE radina tapatalku.Tako da pitanje da li ce ga i biti. Svakako nije do benchmark ekipe, nego ili do XenForo ili do tapatalka, to nisam uspeo da skontam.
Ja laptop (17") koristim samo ako hoću iz kreveta da odgledam neki film.Forume čitaš samo na desktopu ili laptopu u 2021 god.?
Ne koristiš smartphone?
Zar nije ugodnije koristiti SMARTphone, koji svi imaju, onako kako je namenjen?
Zavisi koju produkciju gledam. Filmovi iz 50tih/80tih su mi Ok i na 17".Isto, samo što za filmove nikako ništa ispod 55"
Mobilni za sve ostalo, laptop office I šta već treba, desktop služi za skupljanje prašine.
Da reklame....kojih na tt nemaReklame?
Pa da, isključi adguard privateDNS i videćeš "prednosti" PWA i gore i doleDa, sad sam skrolnuo malo više dole i vidim veliku prazninu. Verovatno tu treba da budu reklame.
Oznacava da je tema "resena" (Npr neko postavi pitanje, dobije odgovor, obelezi odgovor kao resenje i taj odgovor ce biti zalepljen odmah ispod prvog post-a.).Šta znači zeleni check mark ?
Ali se diskusija i dalje nastavila 🙌Oznacava da je tema "resena" (Npr neko postavi pitanje, dobije odgovor, obelezi odgovor kao resenje i taj odgovor ce biti zalepljen odmah ispod prvog post-a.).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari