nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Clear defaults za tt.
Uspeo da instalitam,Hvala punoKlikni na hamburger meni gore levo i videćeš da postoji Install App u donjem delu menija.
Evo kako to izgleda:
![]()
XF 2.2 - Progressive web app
Mobile first. We hear it again and again, and with over half of all web traffic coming from mobile devices, it's more important than ever to provide your mobile visitors with a great experience. Of course, XenForo 2 is built on a fully responsive design that gracefully adapts to any display...xenforo.com
Evo!Aj quote neko.
Probaj, ali trebalo bi da hoće.Instalirao sam FF samo zbog ove aplikacije. Ako obrišem FF da li će i PWA nestati?
Ne bas, "What's new" ostavlja teme koji si procitao do poslednjeg posta, dok "new posts" prikazuje samo nove, neprocitane. Kad procitas neku, sklanja je sa liste.
Ne može nikako biti fluidnije od TT koji je brz ko munja a ovde je sve našminkanije, jedino što je lepše i imaš full opcije ali imaš i reklame....@bakara
Fluidnije je nego kad se korosti Tapatalk, jasno da je isto da li se gleda u browseru, ili kao PWA.
Ne bas, "What's new" ostavlja teme koji si procitao do poslednjeg posta, dok "new posts" prikazuje samo nove, neprocitane. Kad procitas neku, sklanja je sa liste.
Izgleda da nema opcija da se pristupi "new posts" samo jednim klikom.
Da, ali problem je, barem meni, što ove koje su pročitane i dalje zauzimaju mesto na ekranu, pa ako si pročitao sve, opet ćeš morati da prolaziš pored njih i ideš na drugu stranu za nove.I meni za sada nedostaje onaj stari new posts link, ali navikavam se i na ovo, jer neprocitane budu boldovane...i zapravo vidim da sam relativno skoro bio na forumu![]()
Nije hteo preko Chrome-a da instalira PWA. Inače za surf koristim isključivo CM Browser i DuckDuckGoProbaj, ali trebalo bi da hoće.
Bolje koristi chrome da napraviš PWA, preko ffoxa ne rade notifikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari