Šta je novo?

Tapatalk i PWA aplikacija

Greška, kako se briše poruka?! ;)

Ради и на опери paw...

Čitanje foruma preko pwa applikacije mi priično brže troši bateriju na telefonu.
Primetio još neko?
Ako ovako bude jedini način preko mob-a, onda će mi ipak nedostajati Tapatalk.

Da samo prečica, sam web app deo je isti

Poslednja izmena:
I meni je bolji Tapatalk za korišćenje ali za push notifikacije je kriminalan (nisam primio obaveštenje mesecima).

Takođe , do pre par meseci. Pre par dana sam dobio obaveštenje od septembra 2019. Pre i posle toga ništa.

Meni se cini i da mi se mnogo vise interneta potrosilo ovako,nego preko TT.Vratite na Tapatalk!!!(y)

Čitate li vi uopšte objašnjenje u kojem je objašnjenje da je do Tapatalka?
Tako da glasam za Tapatalk, vratite nam Tapatalk ne bi trebalo da budu za ovu temu, nego lijepo pođite na sajt https://www.tapatalk.com i tu zadražite podršku za naš forum.

Jel neko skontao kako uraditi refresh u PWA? Dugmenceta nema a swipe down ne radi...

Jedna od strašno iritantnih stvari je to što uđeš u temu, pogledaš par stranica koje su napisane taj dan... U TT sa jednim back ideš na početnu stranu tj liste tema, a ovde moraš da ideš 13 puta back ako si pogledao 13 strana.

Takođe, view new posts, difoltno učita određen broj novih tema i kad odeš na view more ili kako već piše, zaboravih, on učita nove nepročitane teme i vrati te na vrh liste da skroluješ ponovo kroz prethodno učitane...

Skroz gore imas navigaciju gde si tacno.
Jedan klik te vraca/ stavlja gde hoces, ne treba ti back.

Misliš na ovo na slici?

To ne vraća na listu nepročitanih tema.

Dakle odem na view new post, tamo uđem u temu, pročitam par stranica u istoj, kako da se vratim jednim back na listu nepročitanih tema? Ne treba mi forum index ili deo foruma koje konkretna tema pripada.

Edit: Ok, da, imam what's new button, no hteo sam reći da je TT rešenje bolje.

Prilozi

• IMG_20210208_224333.jpg
    IMG_20210208_224333.jpg
    26.9 KB · Pregleda: 54
PWA kod mene ne radi, probao Samsung browser, Firefox, Edge i Kiwi, na Edge i Kiwi se i ne vidi Install, na Samsung i Firefox se vidi, ali uopste ne reaguje. Mozda je do MIUI...

PWA kod mene ne radi, probao Samsung browser, Firefox, Edge i Kiwi, na Edge i Kiwi se i ne vidi Install, na Samsung i Firefox se vidi, ali uopste ne reaguje. Mozda je do MIUI...
nije nikakva instalacija vec shortcut za odredjeni forum/sajt, kao u slucaju twiter lite. otvori forum u kiwi, na tri tackice i samo na "add to home screen" i sam napravi ikonicu bench foruma. valjda je to to

Prilozi

• IMG_20210209_010246.jpg
    IMG_20210209_010246.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20210209_010114.jpg
    IMG_20210209_010114.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 47
Žestoka se bitka bije.
Sa jedne strane old school, sa druge new wave.
Obe strane će biti zadovoljene, srpite se.
Upravo. Pogotovo kada proradi i na Tapatalk, biće super. Nek bira svako šta mu odgovara 👍

Nije los novi forum,ali na desktopu.Zato na mobilnom,ne moze da pridje TT-u.Ako je moguce,vratite bench na TT,sto pre.
Kada tt dobije podršku za novi forum tad će se i vratiti. Do tada se navikavam na novi koji će vremenom biti sve bolji i bolji sa novim opcijama i tjt.

meni ovaj PWA cim kliknem na neku temu otvori TT, i kao takvo neupotrebljivo.

kako to da resim?

Nazad
Vrh Dno