Šta je novo?

Tablet za igrice za dete

budjoni

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2008
Poena
345
Zdravo, imate li neki savet koji tablet da kupim ćerki za šesti rodjendan da može da igra igrice, uči slova...? Svi telefoni u kući imaju najmanje 2 gb memorije, pa mislim da bi i tablet morao da ima toliko da bi igrice lepo radile. U radnjama, kp, svejedno. Android, možda i win ako vredi.
Hvala unapred.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovi baš jeftini se brzo kvare... Prestigio, asusi, i slični će posetiti servis bar 2-3x u garantnom roku.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja sam ćerki uzeo SONY Z3 tablet COMPACT, SGP 621 sa mogućnošću obavljanja tel poziva i strika super, mislim da moze povoljno da se nadaju novi ili polovni sa garancijom, ja sam tada platio oko 300eur. IPad mini 4 je super opcija isto

Sent from my F8331 using Tapatalk

Bratanac igra na Acer Iconia B1-730HD tabletu, 1GB rama, dual core intel atom, 720p ekran.

Apsolutno se ne zali, taj tablet je bio oko 8-10.000 kad sam ga ja dobio.

Tesko da ce dete primetiti da li igra radi bas fluidno ili malo secka, njemu je vazno da radi.

Radi kako je napravljen da radi, tablet ima KitKat sistem i radi super.

Pogasio sam apsolutno sve osim google play-a, google play games-a, google+ i kamere jer ne treba nista drugo za tablet na kome se dete igra.

Radi lepo, normalno ide kroz play store, ne secka skoro uopste. Zahtevnije igrice malo losije rade, ali svakako mali to ne primecuje.

Pricam konkretno za model koji je kod mene, Acer Iconia B1-730HD, ne mogu pricati za druge jer nisam koristio.

Edit:

Druga prica je ako hoce da igra graficki nabudzene i bas zahtevnije igrice, za tako nesto stvarno treba malo jaci hardver.

Poslednja izmena:
Ja zato preporučio Shield. Pa ako tata hoće, može i on neku igricu da baci.

Što se tiče Cube tableta, oni imaju 4gb rama i dual boot windows 10 + Android 5.1 i može čak i Pc igre da potera, npr LOL.

Oba su oko 200 jura.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Hvala na iscrpnim odgovorima, ja sam razmišljao o Lenovo Yoga tab, taj mi je bio nekako najlepši, mada nemam pojma kako radi. Ali ako Shield ili Cube uspem da nadjem za oko 200 to će biti najbolje rešenje.

Lenovo yoga, je odlican tablet, ja sam imao iz mts a, 10 incha i 1gb rama. Ok je radio ima odlican ekran, odlicna izrada i brutalna baterija. Vidim da ima i varijanti sa 2gb, ako nadjes po ok ceni svaka preporuka.

Moj klinac vec godinu dana drnda lenovo od 7 inca iz mts-a neznam tacnu oznaku.Ima 1 g rama,i vidim da se nezali instalira,deinstalira igre gleda youtube. Klinac je star sest godina,tablet je lenovo tab 2 a7-10f

Lenovo Yoga sam prvo gledao, svidja mi se dizajn, kažu da ima dobru bateriju i zvuk. Samo ne uspevam da ga nadjem u Beogradu.

I meni treba tablet za dete od 6 godina ali jeftiniji. Vidim da ima dosta tableta koji kostaju 6-7 k, vredi li neki od njih? Bitno mi je da bude sto vecih dimenzija i da pristojno radi. Sestricina ce uglavnom da koristi za youtube i igrice, ali ne moraju to da budu zahtevne igrice :D

Preporuka iPad Air, moze se naci za ispod 200eur a pokrenuce sve zive igre sa app store, ja ga imam doduse nemam nista zahtevno ali je odlican! A sto se tableta od 6,7k tice ima u WW oni denver 7inc tableti, ljudi kupuju za decu, quad core, 1GB ram neka klasika al kad neko ne zeli da izdvoji vise ili nema i to je ok opcija...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno