Šta je novo?

Syndicate

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Starbreeze najavio remake klasika iz devedesetih

Syndicate is the re-imagination of a cult classic franchise from 1993 - a unique action shooter set in a not too distant future, where Business is War.

2069 – No longer governed by politicians, the developed world is divided up into regions controlled by megacorporations known as Syndicates. These Syndicates have revolutionized how the consumer interacts with the digital world. No longer does the consumer require a device to access the world¡¦s data and control their technology, they can do this at the blink of an eye via neural chip implant. Civilians flocked to be ¡§chip¡¦d¡¨ and enjoy all that their selected Syndicate has to offer; housing, medical, banking, insurance, education, entertainment and jobs. One complete package. One complete lifestyle. In return, the Syndicates gained unprecedented insights, and control, over the individual and their behaviour. With little governmental oversight, business has become war. The Syndicates will stop at nothing for ultimate market dominance. At the front line of this war are the Agents, the Syndicate¡¦s bio-engineered and chip-augmented enforcers. They can breach anything in the wired world including their enemies, their weapons and the environment that surrounds them, making them the most efficient and deadly technological weapons in the world.

Take on the role of Miles Kilo, Eurocorp¡¦s latest prototype agent, and embark on a brutal action adventure of corruption and revenge.

• Chip Enhanced Gameplay: Slow down time, see through walls, and breach your enemy and everything digital in the world with Dart vision – A neural DART6 chip implant that allows you to interface directly with the Dataverse.

• 4-Player Online Co-op: Assemble your Syndicate for global domination. A 4-player, online co-op experience like no other, with chip enhanced gameplay and 9 missions re-imagined from the original Syndicate.

• Visceral FPS Experience: Utilize an upgradable arsenal of futuristic weapons, armor and gear to annihilate your enemies and harvest their chip technology for personal advancement and sinister corporate greed.

• Sci-Fi Fiction: Immerse yourself in the world of Syndicate 2069, with a world-class sci-fi story experience, written by bestselling author Richard Morgan.

vyqxY.jpg
RieGn.jpg

0Ip0V.jpg
heCvh.jpg

w0YhB.jpg
uaS6e.jpg

j13jD.jpg

U sledecem Gamereactor-u zvanicna najava i vise detalja

Strarbreeze

kul :)

Nadam se da neće shebati .... kako sam voleo tu igru na Amigi ... BullFrog: Syndicate....

Izgleda super. Orginalni syndicate sam video samo u prolazu jer nisam imao Amigu.

Uf, blast from the past again :D

Originalni Syndicate sam presao jedno 10-tak puta, otkidao je koliko je zanimljiv i dobar bio. Samo je steta sto nece bas liciti toliko na original. Mada mozda ispadne dobra pucacina.

Da li jos nekome ovo deluje kao EA-ov odgovor na Human revolution? :trust:
Syndicate i Syndicate wars su bile mnogo dobre igre u svojoj, "squad base, izometrijskoj perspektivi", ne svidja mi se sto su je prebacili u fps. To bi bilo kao kada bi na primer Blizzard odlucio da Diablo prebaci u first person :). (Malo ekstreman primer, ali ajde :) ).

Da li jos nekome ovo deluje kao EA-ov odgovor na Human revolution? :trust:
Syndicate i Syndicate wars su bile mnogo dobre igre u svojoj, "squad base, izometrijskoj perspektivi", ne svidja mi se sto su je prebacili u fps. To bi bilo kao kada bi na primer Blizzard odlucio da Diablo prebaci u first person :). (Malo ekstreman primer, ali ajde :) ).

Naravno da lici upravo na to, mada sumnjam da ce biti toliko dobar.

Uuuuuuu... Ja ću za ovo da pazarim konzolu ili pojačam PC. :D Ovu igru sam igrao baš mnogo pre... 20 godina!? Strašno. :D

Syndicate is an isometric real-time tactical game from Bullfrog Productions created in 1993. It is the first title in the Syndicate series. An expansion pack, Syndicate: American Revolt, and a sequel, Syndicate Wars, have also been released. The original game and expansion pack were re-released together in 1996 as Syndicate Plus.

http://en.wikipedia.org/wiki/Syndicate_(video_game)

Davno bese, matori smo ljudi hehe

Kada čujem da stiže remake neke od mojih omiljenih igara, obavezno osetim smešak na licu, ali brzo nestane, jer prosto nije moguće da naprave onako dobru igru, kao što je bio prvi Syndicate. Pokušaće da nabudže likove (na svaki mogući način), da ih naprave sa zilion poligona, da ubace milion opcija i unište sve što je kod igre zapravo bilo super.

OK, ja sam stariji, vremena su druga, ali retki su naslovi koji uspeju da prenesu atmosferu originala u remake.
Kao i uvek do sada, odoh da nađem original i pokušam da ga instaliram :d

ahh kako je to nekad bilo :D
[youtube]Vp7gcN5DZOk&feature=related[/youtube]

Dve igre pamtim iz tog perioda, (ujedno i prve dve koje sam igrao na pc, beše 486 dx2 na surovih 66mhz sa upaljenim turbom) syndicate i ufo. Mislim da je ufo ipak bio bolji.

Ja ni zvučnu karticu tad nisam imao, stigla je malo kasnije. Kad se samo setim kako sam visio kod drugara koji je imao SB 2.0, mono, jedan jedini aktivni zvučnik. :D Kako je to samo sviralo, auuuu... Sad svako može sve da ima, pa više nije toliko interesantno kao nekad. :)

Syndicate Wars ... koliko je to bila dobra igra ... steta sto ce ovo biti FPS ...

Ovo izlgeda ****tacno! Prosto se radujem sto nije potezna strategija! :D

Poslednja izmena:
U danasnjem igrackom okruzenju, jedini nacin da se potezna stragegija proda je da se ona izda na PSN/XBLA za 15-20$. Jako mi se svidja trailer, prvi hands-on preview je takodje veoma pozitivan. Pocetak sledece godine ce biti prenapunjen sa kvalitetnim SF igrama [feb/mart = syndicate, prey 2, xcom i mass effect 3].

Pa sto ne baci pogled na prethodnu stranu od svega 2 strane? :)

Wooooow kako se ovo nekada peglalo na PS-u s ortacima. Ovo je bila retko dobra igra i steta sto ce je sada upropastiti. Tj. ovo je nesto sasvim drugo sa istim imenom ;)

Bas sam pre nekih mesec dana gledao neke starije igre i setim se Sydicate-a kako je moguce da nije u planu neki remake. I eto bas se potrefi da sam ubrzo saznao za ovo :). Ako vec nemaju ideje za nove igre remake-ovi su uvek dobro dosli. Izgleda i ovo fenomenalno ali sam ocekivao stari nacin izvodjenja.

Ovo je 2011 godina, topdown strategija bi se mogla prodati za 20e preko steam/psn/xblivea. Sve osim toga bi bio suicide.

Nemam nista protiv ovog FPS-a, i verujem da ce Stgarbreeze napraviti dobru igru.

Ovo je 2011 godina, topdown strategija bi se mogla prodati za 20e preko steam/psn/xblivea. Sve osim toga bi bio suicide.

Nemam nista protiv ovog FPS-a, i verujem da ce Stgarbreeze napraviti dobru igru.

Pa ne moraju da uloze 40 miliona evra u igru pa da takva cena i tiraz butu samoubojstvo. :p U tome je sav problem, svi taletnovani developeri rade za 3 najveca publishera koji ih upregnu samo tamo gde je maksimalni profit i return of investment.

Nazad
Vrh Dno