Šta je novo?

Syndicate

^ Skroz zanimljivo. Koliko naglasava ovaj lik da je osecaj napucavanja odlican, svaka druga recenica. Bas me svrbe prsti da je probam.

Skoro pa preslikan Deus Ex HR xD

Probao demo, meni je interfejs jako sličan onom iz bulletstorm-a. a inače ima pre-order za ne više nego 2700 dindži :D

Dobra stvar u svemu tome je što ima 4players coop, a po demou mogu da kažem da će biti do jaja

ne znam sta vi pricate, ali originalna igra nije bila potezna strategija vec real-time tacticka igra

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
pa ovo uskoro izlazi?

^ Skroz zanimljivo. Koliko naglasava ovaj lik da je osecaj napucavanja odlican, svaka druga recenica. Bas me svrbe prsti da je probam.

Starbreeze su poznati po tome, ako si igrao Ridika onda znas da je tamo napucavanje vrhunski odradjeno. Nema razloga da tako ne bude i u ovoj igri.

Hoce li imati singleplayer kampanju ili je ovo samo multiplayer igra?

gde god da pogledam
Release Date: Feb 21, 2012
:(
zar ne bese 12ti

[YOUTUBE]uuMsGDX8CDA[/YOUTUBE]

Izgleda prilicno zanimljivo. A ima i co-op, nadam se samo da nije kratka.

iii stigao syndicate :) sada samo da se otključa :)

Znam ali se jos uvek skida.

sa gafa

Well apparently its out now on PC legitimately through VPN.

Some points:

-Ingame options are quite limited. Config options are quite extensive.
-Console can be enabled.
-Runs well.

Da bude fun, i ja sam happy

btw ključ -evi koje ja imam su sa pre-order bonusom, tako da ako hoće neko, neka požuri :)

i naravno ako još neko uzima da igramo u coop-u

Poslednja izmena:
Ma dobro izgleda ali ima isto veze sa Syndicate igrom kao i FO3 sa Fallout-ovima, tj. uzeli samo ime od stare igre, klasicna fora da navuku dalebu :d

Ja ovo i ne gledam kao remake neke igre, ili bilo šta, nego kao neku novu pucačinu koja se zove Syndicate i za koju se nadam da je fun :)

Bleh, na trakerima koje posecujem ima samo za xbox, za PC jos nema :(

Igrao sinoć na PC-u malo, igra je do jaja! Fun je samo tako! Ja se oduševih, Darkness 2 i ovo su mi 2 najzabavnija shootera do sada. Ovde ima dosta dobrih fora sa okolinom i neprijateljima, ako mape dozvoljavaju. Uvek možeš nekako da iskombinuješ da ubiješ neprijatelje. A radi savršeno, ja ne znam da li mi se nekada spustio fps ispod 60. Sve max, bukvalno, 1080p. Prešao sam samo par nivoa, onda uskočio u krevet. Odlično prepoznaje x360 kontroler, tako da ću verovatno nastavak igre odigrati iz kreveta. Počeo na hard i ok je, nisam ni hteo da igram na normal da samo protrčim kroz igru.

Ko ce sve ovo postici da odigra da mi je znati?!

Pokupio 7,5 na IGN,kazu ljudi da ima od 7 do 9h gameplay-a...

I ja procitao da ima negde do 9h gameplay. Ali sam video negde i ovo "There is a 3 star system for each co-op map; 1 star = Normal, 2 stars = Hard, 3 stars = Insane. If you want to unlock absolutely everything in the game you are going to have to complete the 3 star co-op maps and this may take up to 50 hours. Each star level will provide a subtly different style of gameplay". Mozda ne bude toliko kratka.

Ali za co-op treba original, a cisto sumnjam da ce neki veliki broj ljudi odavde uzeti original uopste.

Nazad
Vrh Dno