Šta je novo?

Syndicate

Sve na max preko 60fps ali nekako skrnavo radi , nema uopste "fluidnosti" . Jel to do moje verzije (3DM) ili sta ?

Sve na max preko 60fps ali nekako skrnavo radi , nema uopste "fluidnosti" . Jel to do moje verzije (3DM) ili sta ?

Jesi probao s*****w exe da primenis na tu tvoju verziju. Ja sam to odradio,igra radi normalno i tecno.

Udjem u igru i kad treba da mi pokaze meni..sve je crno samo misa vidim.. :S kako da resim problem? Za grafu su ubaceni zadnji ati driveri..

Kako je ova igra izasla u pogresno vreme ***. Imam je na HDD-u, ali sam poceo Mass Effect 2 da igram, a posle cu verovatno i trojku. Ukljucio sam Syndicate malo, ali kad ga uporedim sa ME, ne igra mi se uopste :(

Zasto je to bitno uopste? Time hoces da napomenes da ti imas, ne kontam tvoje postove.

HAHA, ne bi me iznenadilo da je rekao da ima original i da mu je zbog toga zanimljivija.

Ne,vec prvo se treba utvrditi da li ima original ili ne,pa tek onda,do cega bi moglo biti,zato sto crack mozda ne valja,tako je i meni bilo u GTA IV....
Verovatno ima crackovanu ,jer nije napomenuo da ima original,a kao drugo za warez probleme nema pomoci na forumu koliko ja znam...
Ako ima original,neka pokusa repair install
To se odnosilo na #94 post

Poslednja izmena:
Ne mogu da krenem igru izbaci neku gresku 0000005 ikaze da pokusam ponova.U cemu je problem?

Nazad
Vrh Dno