priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
Jos kad bi mi neko naveo koje to aplikacije koristite pa vam treba toliko i taj multitasking. Tj cime se to ljudi bave, verujem da ste svi neki menadzeri kompanija itd. I za tako neke je kapiram tako nesto potrebno, ali ja sam vec napomenuo da ukoliko to nije neophodno da je promasena investicija kupiti slican telefon, zbog gore navedenih problema.
Na ostale izmisljotine necu ni da odgovorim jer nisu vredne paznje, ali evo za multitasking, treba da ti radi neki IM u pozadini dok slusas muziku a surfujes sa operom mini. Ovo je nesto normalno sto treba svakome i ne vidim kako ces mi ti objasniti da mi to ne treba i da je bolji neki krs od dumbphone-a jer je za delic sekunde brzi ponekad, a to sto ne moze ni 10% od onoga sto moze jedan smartphone to se ne racuna. To je smesno!
Recimo neko je krenuo da me zeza na telefon, na smartphone instaliras odmah neki program za filtriranje poziva i SMSa i miran si, trebaju ti word excell... bez problema, treba ti napredan email klijent, ili treba nekome da saljem SMS za rodjendan, ako imam smartphone ne moram svakog dana da gledam u kalendar, postoji program sa kojim cu programirati kada da se posalje sam SMS, onda ako neko ti stalno cacka po telefonu a neces da vidi sve sto imas na njemu, na smartphone mozes da zakljucas ili sakrijes foldere, inbox.... i tako mogu do sutra da ti navedem primere koje svakome trebaju, a ti ne znam kakvu prednos vidis u manjku.
Sto se bagova tice, nije tacno da je symbian bagovit, samo reci da li hoces da ti izguglam bagove za obicne dumb nokia telefone pa da vidis koji telefoni imaju vise bagova? To sa neulaskom u meni nisi ni zanao da postoji taj bug dok neko drugi ovde nije spomenuo. A i za taj bug ne mora da bude kriv OS nego veoma je moguce da ima neki nispravan (lose hackovan) program.
Poslednja izmena: