Jedna kladionica je danas imala tip “koliko ce se puta Nejmar otkotrjati prilikom faula?”...BukvalnoKladionice ce ubaciti u ponudu kvote za koliko puta ce Neymar traziti penal
![]()
I ja sam isto tipovao samo mi jos nisu javili da sam dobio. Za ovaj vikend sam sve stavio 1:2 rez na sve 4 utakmiceKoji sam ja meni kralj... Šta ćeš kad ne igram kladionicu već par godina kako ne radim u istoj![]()
![]()
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ronaldo - out
Pepe - out
Ramos - out
Mesi - out
Maskerano - out
Otamendi - out
Suarez - out
Nejmar - out
OK, svi foliranti su otišli sa prvenstva tako da konačno možemo da gledamo fudbal...
Ili što bi se reklo prema starosrpskom poslovnom rečniku - "Sve moj do mojega"...Sve sama postena gospoda.![]()
Južno Američki fudbal nije više na sceni kao nekada...mislim reprezantivno...
Sve se svodi na zvezde koji su u slučaju Mesi i Neymar, foliranti...
Što je neko napisao, nisu u Roaming![]()
Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk
Bas to... Kao svaka Reprezentacija ekipa zavisi od timskog rada, a ovim zvezdama6koji se vec ispali, videlo se sve...Mislim da se fudbal mnogo promenio - jednostavno je postao mnogo fizikalniji i takticki zahteviniji. I samim tim mnogo je manje pravih tehnicara a vise fizikalaca.
[emoji23]Ko je za to da se Mazicu posle SP organizuje docek ispred skupstine. Zasluzio covek. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari