Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre sam vratio emisiju unazad da pogledam i mogu samo da se ne složim s tobom.

Savo je "rasturio" Minju koja uopšte nije trebala da se petlja u ono u šta se ne razume. Čitala je neka pitanja sa papira a da ni sama nije imala pojma o čemu su. Trebala je da vodi jednu opuštenu emisiju, a ne ovako. Ovaj put je po meni ona ispala "glupača", tj. nije uspela da ponizi svoje goste (kao što to inače voli da radi).

Što se Savinih odgovora tiče, po meni je sve lepo rekao, korektno, ne "bacajući kamenje" ni na koga (a mogao je). Njega bih ja postavio za predsednika FSS.
Prvo nemam komentara za hostesu sa jutarnjeg programa ali poznavajuci kanal ocekivano. Savo odmah po statistici najvise pretrcali hahahaha nema veze sto je to bilo u prazno i sto je posed lopte bio daleko manji od svih protivnika. Kaze 70min bolji od Svice, a ovi nisu mogli da stoje na nogama od 40min. Mogli smo, mogli smo ajde bre banano igra ti je bila 0 nebitno sudjenje. Sto se Savo uzbudio ovako? Ponasanje 0 prema ovom novinaru. Nadmenost takva i bezobrazluk. Kao nesto strucno prica kao da smo mi bolidi. Dobro mu je rekao ovaj Pavic. Svaki put 3-4 metra od igraca, bez strategije, bez cilja, bez trcanja i duela da se pokida. Cak ga i ova plavusa koja nema tri ciste podbadala nekim dobrim pitanjima tako da ne znam sta je on rasturio tacno.

Sent from my SM-G965W using Tapatalk

Hahaha, rasturio, da je trajalo jos malo emsija, mozda bi i napustio studio :) Kaze covek, ma necu da se vracam sto je smenjen Muslin, pa najlakse je tako, to sto su oni tamo galvni i odgovorni za sve, ne znaci da je to njihovo i da mogu da rade sta hoce. Svaki potez mora da se opravda javnosti. Pavic je lepo diskretno isprozivao savez, a ono za Kokezu je skroz u pravu, pa nije on tamo navijac i da moze da palamuda sta mu padne na pamet u tom trenutku. Al najjaci mi je Savo, pa evo Zidan je osvojio LS 3 puta, druze Zidan je jedan od najinteligentnijih igraca ikada, koji zna fudbal, sto se ne bi moglo reci za Krstajica. Ocigledno je da se taj Kokeza lozi na fudbal, ali za takvu poziciju nije dovoljno da si nalozen na to, moras imati nesto u glavi.

Ok, sad smo sve saznali, da batalimo zatvore i pobegulje i drzimo se makar okvirno teme...

Najbolji tim osmine finala:

DhRPExgXcAErIh8.jpg:large

Citiram jedan komentar na vest kako se brazilci žale što će im srbin suditi meč:

"Znam da Mazic nece svirati lose, ja da sam na njegovom mestu Nejmar bi dobio zuti prilikom intoniranja himne cisto preventivno a posle po zasluzi!" :d

E nasmeja me slatko. :)

Pa baš su komentarisali na sk, kako je moguće da je dobio samo 1 žuti karton za toliko simuliranja. Još je karton dobio zbog faula.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja bih pre stavio Lukakua umesto Nejmara.

Ne sećam se da je dao gol Japanu, mislim da nije, ostao je na četiri gola iz grupne faze. Ovaj tim je najbolji tim osmine finala.

Kavani možda i najbolji igrač osmine finala, njegova partija protiv Portugalije je bila čista desetka, radio je kao crnac po levoj strani i još plus dva fantastična gola je postigao.
Bila bi velika šteta da ne igra u četvrtfinalu protiv Francuske.

Poslednja izmena:
Aha, nisam skontao da je samo za osminu finala. Ogadio mi se Nejmar, pa čim mu vidim ime, ne čitam dalje :)

^
Sto bi rek'o Maradona

699347-maradona-middle-finger-2.jpg

Mislim da postao padavicar od kada ga je onaj kolumbijac nabo kolenom u ledja, cak je imao naprsnuce prsljena, od tad mahinalno pad cim mu se priblize... Sto kazu- ko se jednom opece posle duva i na hladno... :)

Očigledna je bila namera Briha da nas ošteti/pomogne hibridima. Od perfidno deljenih kartona do cinično nedosuđenog penala, debelo nas je oštetio.
Kolina i Busaka odlučuju o sudbini sudija, ovo je 100% bila odluka Koline da sklone Briha, da se pitao Busaka, Brih bi sudio finale.

Za sada Francuzi za nijansu bolji, ali realizacija slaba. Verovatno ce drugo poluvreme da bude zanimljivije i sa golovima.

Stigla i realizacija. :)

Poslednja izmena:
Jel drogiran ovaj na RTS-u? :D

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Uhvatio ga na pogresnoj nozi lol

Dobri Francuzi, mada ni Urugvaj nije los sem golmana :)

Nema najboljeg igraca, nema prolaza dalje. Urugvaj je limitirana ekipa prakticno bez klupe. Verujem da bi bilo drugacije da je Kavani igrao. Od golmana koji celu karijeru brani u Turskoj se nije moglo vise ocekivati.

Bogami još večeras Belgija da pobedi i svi u polufinalu iz Evrope.
Jeste skontali sto je Himenez počeo da plače još u 88om minutu☺

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Napred Mazic. :D

Navijam za Belgiju, al ko zna sta ce biti.

Goool!!!

Poslednja izmena:
Ovo ce biti malo zanimljiviji mec. I ja sam za Belgiju :)

Opaaaaaaaa

Poslednja izmena:
Ja sam za mnogo golova :) lepo se otvorilo.
Neka bude 2:3 kraj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno