Antara
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2016
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen x3800 & Noctua l9a
- Matična ploča
- Gigabyte x570 pro wifi itx
- RAM
- G. Skill Trident 3600 16GB
- GPU
- Gigabyte 2070s
- Storage
- 2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
- PSU
- Corsair sf750 platinum
- Kućište
- Lian Li a4-h2o
- Monitor
- LG UltraGear 34GP83A-B
- Miš & tastatura
- Razer Orochi v2 & Logitech mx keys mini
- Mobilni telefon
- Samsung Z flip 4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Prvo nemam komentara za hostesu sa jutarnjeg programa ali poznavajuci kanal ocekivano. Savo odmah po statistici najvise pretrcali hahahaha nema veze sto je to bilo u prazno i sto je posed lopte bio daleko manji od svih protivnika. Kaze 70min bolji od Svice, a ovi nisu mogli da stoje na nogama od 40min. Mogli smo, mogli smo ajde bre banano igra ti je bila 0 nebitno sudjenje. Sto se Savo uzbudio ovako? Ponasanje 0 prema ovom novinaru. Nadmenost takva i bezobrazluk. Kao nesto strucno prica kao da smo mi bolidi. Dobro mu je rekao ovaj Pavic. Svaki put 3-4 metra od igraca, bez strategije, bez cilja, bez trcanja i duela da se pokida. Cak ga i ova plavusa koja nema tri ciste podbadala nekim dobrim pitanjima tako da ne znam sta je on rasturio tacno.Malopre sam vratio emisiju unazad da pogledam i mogu samo da se ne složim s tobom.
Savo je "rasturio" Minju koja uopšte nije trebala da se petlja u ono u šta se ne razume. Čitala je neka pitanja sa papira a da ni sama nije imala pojma o čemu su. Trebala je da vodi jednu opuštenu emisiju, a ne ovako. Ovaj put je po meni ona ispala "glupača", tj. nije uspela da ponizi svoje goste (kao što to inače voli da radi).
Što se Savinih odgovora tiče, po meni je sve lepo rekao, korektno, ne "bacajući kamenje" ni na koga (a mogao je). Njega bih ja postavio za predsednika FSS.
Sent from my SM-G965W using Tapatalk