Čitavo prvenstvo, ko šta radi, Englezi pucaju penale. Kejn zlatna kopačka? Sramota.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Kristijano Ronaldo u Juventusu... Bruje svi mediji u Spaniji, Italiji, Portugalu... Odsteta izmedju 100-150mil i 30mil godisnje plata na 4 godine.
Lebe mili ovo vise nema veze sa mozgom, da li su oni normalni da daju toliko za igraca od 33 godina koji ima 2 sezone u nogama...
Ajde pregrizi jezik[emoji16]Imam sad neki jeziv sec da će Englezi na kraju osvojiti prvenstvo onako isto kilavo kao Portugalci EP i to u finalu protiv Rusa - znači penal završnica jer niko neće hteti da pređe centar. :d
Živi bili pa videli...:wave:
Bolji je od onog bucka kojeg su platili skoro 100 miliona pre dve godine. Duze ce trajati iako je skoro tri godine stariji, osim ako Ronaldo ne dozivi ozbiljnu povredu a nece taj se cuva. Italija mu savrseno pasuje, tamo se igra znatno sporiji fudbal sto prija njegovim godinama a dominantan je u vazduhu i dalje vrhunski sutira slobodne. Da ne pricam sto je vrhunski tanjirdzija, nadavace se golova iz kontri i polukontri. Higuainu se vec vide godine i realno je na limitu, jer nije surovi profesionalac kao Ronaldo vec izjelica kao dobar broj juznoamerickih fudbalera. Higuain ima pristup sportu kao Vejn Runi a taj je vec zavrsio karijeru u 32. godini i zvanicno (odlazak u MLS je ravan penziji) a realno je propao jos pre tri godine.
Ko im je alternativa? Onaj sto nije mogao gola dati u Nemackoj?
Nakon jucerasnje pobede Svedske reprezentacije. Cuo sam da ima jos ovakvih primera.
![]()
Ako pratis italijansku ligu i Juve znao bi da tamo za egoiste nema mesta i sve je podredjeno kolektivu (zato su i ispratili Pogbu i Bonucija pa i Alvesa). Niti ce tim da igra samo za jednog igraca, kao sto to nisu radili za Higuaina (koji je onomad spakovao za napoli 38 golova u prvenstvu a u Juveu mora da igra i u odbrani tj da se vraca nazad i zrtvuje za tim) niti ce da trpe egoisticne ispade na terenu i van njega (slucaj Bonucija i Pogbe).
Slucaj sa Tevezom - kako je divljao u Citiju a u Juveu je pruzao partije karijere. Zasitio se posle 2 godine i klub ga pusti za kikiriki i klauzule za 2 igraca (od kojih je jedan talentovani Bentacur koji ce tek da napravi bum)
Sa strane marketinga bi im se isplatio ali sa fudbalske strane bi im naneo vise stete, jer da cuci oko 16erca i ceka na loptu koju mu kao u Realu na tacni serviraju, nece da vidi. Plus odbrana se u Italiji mnogo vise igra i stavlja se vise akcenat na taktiku nego u Spaniji i Engleskoj (zato je i istroseni Alves pre dve godine u Juveu podsetio na najbolje dane jer nije duvala promaja pozadi kao u Barsi)
Najsuroviji profesionalac jeste, ali zbog godina (realno karijera mu je u silaznoj putanji), ega i drugacijeg koncepta igre Juventusa ne deluje mi bas kao pametan potez ni za njega, ni za Juve.
Vece su sanse da se vrati u Man Utd, vise bi ga kesirali za platu i vise bi obe strane dobile od sponzora (Najki je Man Utd i Ronaldu sponzor, Juventusu je Adidas).
J
Da li je neko gledao emisiju, ili jutarnji program, na N1 sa Savom Milosevicem, Drulovicem i sportskim novinarom nekog lista? Upravo su analizirali nas "uspeh" na SP-u.
Piksi, Paun, Stanojevic
Osvojili zadnji put pre više od dvadeset godina pa od tad izgubili finale četiri puta.Kako misliš nemaju mentalitet da osvoje LŠ? Pa osvajali više puta.
Ja ne znam ko moze da gleda onu na N1.
Nece Piksi, taj se nakrao, ne treba njemu da bude selektor.
Mažić sudi Brazil - Belgija. Mislim da će to biti poslednja utakmica na ovom SP za njega, bez obzira da li sudio dobro ili loše. Ali eto dobio je najbolju moguću u 1/4 finalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari