Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad Hazard udje u dribling ili trk, brazilci ne mogu da ga zaustave (legalno).

Hahahaha, obijaju mu se o glavu sva ona prethodna foliranja, kao u onoj priči o dečaku koji je vikao "Vukovi"...

Bukvalno :D Kladionice ce ubaciti u ponudu kvote za koliko puta ce Neymar traziti penal :D

Tako jeeee!!!!!

Ajmo padavicari, kući, i ovo im je uspeh... Od njih dosta... Muka ih je bilo gledati di sada..

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Ronaldo - out
Pepe - out
Ramos - out
Mesi - out
Maskerano - out
Otamendi - out
Suarez - out
Nejmar - out

OK, svi foliranti su otišli sa prvenstva tako da konačno možemo da gledamo fudbal...

Koji sam ja meni kralj... Šta ćeš kad ne igram kladionicu već par godina kako ne radim u istoj :D
f5db60c982825a6a19a2d4ce909da728.jpg

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Mora da je engleska kladionica. Oni se klade i iz koje ce nozdrve da izbace sadrzaj. :d

Poslednja izmena:
Azar objasnio kako se trci, slomili su ga, svaka cast kako igra covek.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ronaldo - out
Pepe - out
Ramos - out
Mesi - out
Maskerano - out
Otamendi - out
Suarez - out
Nejmar - out

OK, svi foliranti su otišli sa prvenstva tako da konačno možemo da gledamo fudbal...

Sve sama postena gospoda. :D

Bilo bi najpravednije da je otišlo u produžetke.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Južno Američki fudbal nije više na sceni kao nekada...mislim reprezantivno...
Sve se svodi na zvezde koji su u slučaju Mesi i Neymar, foliranti...
Što je neko napisao, nisu u Roaming :)

Mislim da se fudbal mnogo promenio - jednostavno je postao mnogo fizikalniji i takticki zahteviniji. I samim tim mnogo je manje pravih tehnicara a vise fizikalaca.

SP je zavrseno sad krece EP. :)

Mislim da se fudbal mnogo promenio - jednostavno je postao mnogo fizikalniji i takticki zahteviniji. I samim tim mnogo je manje pravih tehnicara a vise fizikalaca.
Bas to... Kao svaka Reprezentacija ekipa zavisi od timskog rada, a ovim zvezdama6koji se vec ispali, videlo se sve...
Osim Kristine, niko od zvezda6nije pokazao timsku igru... Pa eto epilog svega...
Hazard, objasnio večeras, koliko je brz i spretan, Lukaku kao Špic, takodje odigrao svoju ulogu... BRAVO Belgija...

Belgijanci opet imali puno, puno sreće, ovaj put - autogol. Inače 25/8 šuteva, bili bezopasniji i od nas. U sledećoj, ispadaju...:wave:

Svaka cast Belgiji, odigrali 30 minuta i to je bilo dovoljno. Brazil bolji tim, ali golovi se racunaju na kraju.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Belgija deluje sampionski, provlace se kroz iglene usi vec drugu utakmicu nokaut faze. Ja i dalje navijam za Ruse posto je Urugvaj ispao. Za legiju stranaca tj. reprezentacije Francuske i Belgije nisam u stanju, Englezi su mi odbojni a Hrvati ce ako osvoje smarati sa tim narednih 150 godina, uostalom kao sto bi i mi radili da se nekakvo cudo dogodili pa da smo zavrsili u polufinalu ili finalu. Svedska nit smrdi nit mirise iako mi nisu previse simpaticni, recimo da bi bilo interesantno kada bi se oni dokotrljali do pehara. U svakom slucaju mene je ovo prvenstvo smor, nekako kako vreme prolazi sve su mi gora prvenstva i sve mi je teze da navijam za neku od ekipa. Mada tako je i u klupskom fudbalu, jednostavno Pol Pogba i njemu slicni kosarkasi nisu moj ideal fudbalera. Volim da gledam patuljaste majstore, crni od dva metra sto razgrcu sve oko sebe nisu ono sto zelim da vidim u fudbalu.

Ha ha, original konobar [emoji23]
Odličan je komentar da je završeno Svetsko, a da počinje Evropsko prvenstvo [emoji106]

Milorad Mažić, ili kako je od sinoć poznat, doktor Milorad Mažić, perfektno odsudio utakmicu, dobio je samo komplimente od strane komentatora i fudbalskih eksperata BBC-a. Dani Marfi, Rio Ferdinand, Jirgen Klinsman, Alan Širer i Gari Lineker, svi oni su imali samo reči hvale za način na koji se Milorad Mažić nosio sa utakmicom, sa simulacijama Neimara i provokacijama igrača oba tima.

Zaista je sjajno što imamo fudbalskog čoveka koji je u samom svetskom vrhu, a Milorad Mažić je nakon sinoćne utakmice najozbiljniji kandidat za finale Svetskog prvenstva.
Pošto svaki sudija koji sudi finale nakon utakmice dobija medalju, deset miliona evra koje je obećao predsednik će izgleda dobiti svog vlasnika.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ko je za to da se Mazicu posle SP organizuje docek ispred skupstine. Zasluzio covek. :d

Samo ako se dele sendvici i 2 crvene. Cenim da je to dnevnica kao botovima, pardon wannabe sportskim novinarima sto pisu hvalospeve i vidu nebuloza po forumu... Sada kada nemaju sta da pisu o nasoj reprezentaciji... :)

Bravo za Belgiju. Svaka im čast. Bez obzira na sve, odigrali su hladne glave celu utakmicu od prve do zadnje sekunde. Ni jednog momenta nisam primetio da si bili uzdrmani ili da su trčali po terenu kao muve bez glave.
Da zahvale Mažiću što je utakmicu vodio muški i držao sve pod kontrolom.

Ha ha [emoji846] Zuba briljira sa komentarima, svaka čast i za Evropsko prvenstvo i za doček Mažiću [emoji106][emoji23]

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno