Imam utisak da ce Hrvati daleko dogurati, a Svajcarci kao da bi imali snage za jos jedno poluvreme!
Ne znam je li ko od vas gledao emisiju Ace Stanojevica kada je otisao da snimi emisiju o Kolarovu (kapitenu) , na njemu se vidi da je obicna seljacina.
Koliko su samo kosarkasi inteligentniji ljudi od fudbalera![]()
"BRAZIL JE FAVORIT PRVENSTVA, ALI I FAVORITI GUBE" Krstajić tužan posle meča, ali veruje u herojski podvig "orlova"
Meni je najveci smeh to- sto se nasi ljudi potajno sad nadaju pobedi nad Brazilom. Nije da zelim da vredjam, daleko bilo... ali stvarno su nasi igraci pokazali luzerski mentalitet danas. Sto ce znaciti da su oni siptari bili u pravu.
Nisam nesto bio zainteresovan da komentarisem selektora, ali danas se videlo da Krstajic nema pojma fudbalu. U 55.min. sam rekao vadi Mitrovica (koji posle gola igra na kontakt i faul onako jadno) ubaci Prijovica kad ga vec imas. u 60.min. je bio krajnji momenat izbaciti Milinkovica-Savica jer decko se nije video uopste.
Znaci igras na dugacke lopte, Mitrovic nije sposoban da spusti jednu sugavu loptu saigracima. Bokove su nam zatvorili, i sta nam ostaje? Tu se vidi da Krstajic pojma nema, nije znao sta je hteo ni pred utakmicu, nije znao ni tokom utakmice sta da radi. Za mene je ovo dovoljjno. Mozda za 10-15godina bude nesto od Srbije ali bez sistema nema tu fudbala.
Pa mi gol nemozemo dati iz igre, a uzeli bi rado mesto nekoj Svajcarskoj koja se bori za svoj dres. Pametnom dosta.
Meni je utakmica ostala u drugom planu jer sam se *****ao i otisao na publicviewing mesto u Austriji... (svidelo mi se prvi put posle Kostarike pa reko gledacu tamo bolja je atmosfera)
Uglavnom, bilo je dobro prvo poluvreme, do tada sam mislio da ima nas i njih (siptara) pola/pola. Tek kad smo primili go skontao sam koliko njih ima i koji su klosari (jer se do tada nisu culi).
Da ne pricam kako je bilo posle drugog gola i kad su poceli da skacu po stolovima a par policajaca stoje i gledaju.
Koliko je to iskompleksiran narod pa to je strasno. Imali su i neke provokacije i urlali kada im je onaj igrac mahao rukama ali nisam razumeo sta vicu.
Ne znam da li ce mi se i gledati sledeca utakmica. Ja bi rado menjao ispadanje iz grupe za pobedu veceras. To mi je bilo jedino bitno kada sam video te face...
Gde li su sada oni koji su prognozirali 1/4 finala sa Belgijom?Ili sjajnu igru našeg tima, koja je trajala celih 10 minuta dok nisu dali gol?
Tacno je fizicki smo pukli, milsim i da je Ljajic trebalo od pocetka...sad smo svi generali posle bitke, njima je sigurni najteze. Momci neka dignu glavu nisu znali bolje posteno je priznaati...razocarenje do besvesti!
"Ako budemo se branili kao tim, mislim od napadača pa do odbrane, svi zajedno, kao što smo protiv Kostarike celu utakmicu i ovde prvo poluvreme, onda možemo da dobijemo svakog. Ako ne budemo, kao što nismo u drugom poluvremenu, onda ne možemo da dobijemo nikoga. Nikad ne nikoga ne ističem. Ljut sam na sve. Zato što smo pali, jednostavno su nas nadtrčali. Pobedili su nas samo na to. Zbog toga mi je mnogo krivo. Mislio sam da smo dovoljno zreli, da ovakve utakmice znamo pametno da rešimo. To nismo uradili u drugom poluvremenu".
"Mislio sam samo da smo trebali više da se zalažemo, da se trudimo. Dozovoli smo im previše prostora, svaka druga lopta je bila njihova jer su trčali više i u odbrani i u napadu. To je razlog našeg poraza. Ovo mi je jedan od najtežih trenutaka u karijeri, jer je mnogo naivno. Zato što smo im poklonili".
Izgubili smo, to je jasno i detetu, zato što nisu kondiciono dobro pripremljeni za takmičarske utakmice na SP i zato što imaju problem u glavama da se do pobede stiže napadom, a ne odbranom.
Pobeda se osvaja, ne čuva se.
Veceras sam pogodio dva tiketa kombinovano 700 dinara ulozeno, dobitak 6500 hiljada (lajv kladjenje na Svajcarsku pet minuta posle naseg gola), protiv Brazila verovatno idem na azijski hendikep ili mozda da postignu pet golova vise od nas, ako bude takve opcije u kladionici.
Nije za nas fudbal , kao sto za Hrvate nije kosarka( a nekada imaju jacu tim po imenima od nas)
Ne znam je li ko od vas gledao emisiju Ace Stanojevica kada je otisao da snimi emisiju o Kolarovu (kapitenu) , na njemu se vidi da je obicna seljacina.
Koliko su samo kosarkasi inteligentniji ljudi od fudbalera![]()
dva tiketa kombinovano 700 dinara ulozeno, dobitak 6500 hiljada (lajv kladjenje na Svajcarsku pet minuta posle naseg gola), protiv Brazila verovatno idem na azijski hendikep ili mozda da postignu pet golova vise od nas, ako bude takve opcije u kladionici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari