Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama 4 zuta njima 0

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije sudija kriv što se oni vuku kao creva po terenu i čekaju da im lopta padne ispred, ne otvaraju se kad neko naš ima loptu...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ma ovo nam je plafon sto smo i dosli dovde...nemamo mi sta dalje da trazimo.Nadali se, mogli, usrali....cao zdravo.

Uvek kada je ključni meč mi kiksnemo.. ništa novo.
Realno gledano švajcarska nas je pregazila u 2 poluvremenu

Evo svirao nam faul u 95-om. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Očekivano... Malo sudije pogurale. ..
Najviše nas pristup igri je kriv ... Realno nemamo mi mentalitet za važne utakmice i naša pozicija na Fifa rang listi govori dovoljno... Zanosili se mi koliko god hoćemo.

Švajcarska 6.
Srbija 34.

Nije da ovo nisam očekivao kad su ovu marionetu postavili da bude selektor ali sam se ipak ponadao....

Да ли је неко бројао играче? Као да њихових има 7-8 више на терену.

Sudija je kriv, fortuna nas nije pogledala, zavera Nemaca i masona...

Siptari zasluzeno dobijaju. Igrali smo kao amateri, izgubili u glavi a za to je kriv Krstajic. Tesko razocarenje sa ovakvom ekipom da ne mozemo. Neverovatno je koliko fali tog pobednickog menataliteta. Cekamo sledeci mundijal.

Iskljucujte Acu....zabole me za kalkulacije.od toga nema leba, pakuj kofere.

Sudija je kriv...

Naravno da nije sudija ništa kriv...
ce7c1814c605283fa2baaaed3e944e4a.jpg

Da se razumemo, igrali su ko poslednje pitchkice ali ne reći da je ono smrad...

Poslednja izmena:
Ништа, сад да згазимо Бразилце и идемо даље. ;)

Да ли је неко бројао играче? Као да њихових има 7-8 више на терену.

pa kad onaj šiptar,sa kratke noge ko spidi gonzales :p,svuđe ga ima,a ponajviše u pravo vreme na pravom mestu

Dok su srbi ispustili dušu već posle prvog gola,ovi se tek zagrevali

Cek cek, nigde ne zurimo. Prvo da proradi cuveni srpski reality distortion field pa da tiket bude unosniji. Kako dani budu prolazili a mi budemo prvi u grupi tako ce hajp rasti i mi vec biti vidjeni za sampiona sveta, samo zato sto je Kolarov uradio jedino u cemu je dobar, pogodio slobodni udarac protiv strasne Kostarike :)

Sto se utakmice sa Svajcarskom tice (to kako ih nazivaju ovde necu da komentarisem, to je deo srpskog rdf-a), cenim da ce crni panter Stojkovic da primi gol sa 40 metara od nekog vrljavog Xhakinog suta, takodje cenim da ce Shaqiri koji nije odigrao postenu utakmicu vise od pet godina da bas protiv nas bude na nivou Mesija. Osim ako ne bude "skidanja dronova" pa opet izgubimo 3:0 i budemo kaznjeni bodovno...

Ma nemas ti druze pojma

:d :d :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno