Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam uzivo na RTS planeta sajtu jel ovo Full hd ili 720p deluje poprilicno cisto , mada bi pre rekao da je 720p.

Hbt ne diže uopšte za ofsajd dok ne promašio svajcarc... Nad Mitrovicem ni jedan faul ne sviraju...

Stoji da naši igraju mnogo loše (tj standardno ali se to tek vidi koliko je loše protiv ozbiljnih ekipa)
Ali nije ni uopšte isti kriterijum suđenja...

Poslednja izmena:
Pa to i pricam na RTS planeti na kanalu RTS HD ne obican RTS kanal.

Mada zna nekad da secne najverovatnije mnogo ljudi gleda pa zbog toga.

Moze li neko kasnije da nadje snimak naseg siromaha koga dvojica siptara drze u kaznenom prostoru i njemu dosudjen faul? Ono je za cist penal, hocu da vidim snimak jos jednom da vidim sta je to nas igrac uradio i zasto to nije penal. Ako je ono sto sam ja video, za mene je ovaj cirkus zavrsen.

Ne, nije do sudija...
42cb4a07ae5995836ab669f22a94b560.jpg
cc72ca149489b166437fedc33023a100.jpg

Ovo je sramota za sudiju

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel niko od nasih slepaca ne zna da sutne na gol i isti pogodi sa 20 metra.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Naši crkli ...
Neki prekid ako umuljamo inače i bod je dobar.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Loši smo , ali mi nemamo snage posle 50min.. ruske prodavačice ljubavi su uradile svoje :)

Ono sto je vrlo simptomaticno je da se na momente stvarno vidi da imamo igrace koji takticki i koncepcijski u napadu stvarno mogu da odigraju ali to je tako smuseno i panicno da se tacno vidi da trener ne zna svoj posao.

Uzas....

Jedino sto mi u fudbalu mozemo, je da na brzinu narokamo golove pa onda s ovakvim mentalitetom da se povucemo i nadamo da protivnik ne izjednaci.

Poslednja izmena:
Oni bre igraju kao da smo već prošli... Ovaj naš izlazi iz igre i vuče se, a jurimo rezultat...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Crkli naši fizički, šaćiri trči kao navijen i dalje

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nerealno je da su takve crkotine... Ajde saaaad ili nikad!

Ovom sudiji bih tako socno kopackom pomazio potiljak da nije svestan.

Ako i prođu u 1/8 finala sa ovakvom igrom protiv Meksika ili Nemačke nemaju šta da traže na terenu

Koliko mi u stvari pojma nemamo sa fudbalom. Koliko su naši igrači i shvatanje ostali negde u 1982.
Mi kao da ne igramo isti sport sa ovim ljudima. Sve nešto na juriš i brzanje pa ako prodaje, super.
A par bekova što nas prodaje već 10 godina, od zagreba do Kaliningrada...

Srbija u fazonu "Majstore kaće kraj?" [emoji23]

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Meni nije jasno kako je dozvoljeno Nemcu da sudi Švajcarskoj?

Pa platili...Nemci čuvaju zlato u Švajcarskoj i njihovim bankama još od WW2

Prvi selektor koji uvede fizičku spremnost kao kriterijum, imaće rezultat. Pusti neke klince da trče, bolje će igrati, nego ovi nabeđeni manekeni... *mjau**mjau**mjau**mjau*m ti milione koje oni dobiju.... I to je to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno