Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba prvo da pobedimo sebe. A to je vec nemoguca misija.

Ja sam prestao da gledam Srbiju kada je Vidic omasio penal protiv Slovenije.
Nisam od tada pogledao nijednu utakmicu do pocetka ovoga svetskog , mozda poneku ispratim malo u kafani sa drugovima (vise pricam ili citam novine nego sto gledam)
Nije za nas fudbal , kao sto za Hrvate nije kosarka( a nekada imaju jacu tim po imenima od nas)
Ne znam je li ko od vas gledao emisiju Ace Stanojevica kada je otisao da snimi emisiju o Kolarovu (kapitenu) , na njemu se vidi da je obicna seljacina.
Koliko su samo kosarkasi inteligentniji ljudi od fudbalera :D

Ne znam je li ko od vas gledao emisiju Ace Stanojevica kada je otisao da snimi emisiju o Kolarovu (kapitenu) , na njemu se vidi da je obicna seljacina.

Ja imam par priča o Kolarovu , on je takva seljacina da je to teško i objasniti.. ali nije vreme sada za to , vreme je da se smirimo i shvatimo da su nas siptari da ne kažem šta ..
*mjau**mjau**mjau* sada jedino ostaje da Neimar dobije crveni u prvih 20minuta

Hrvatska sjajna, Modric, Mandzukic, Perisic, Rakitic, Vrsaljko... *mjau**mjau**mjau* sve nosioci u vrhunskim ekipama svojim.

Jedan Kovacic iz Reala na klupi.

Navijam za njih do finala, nalozeni su vidi se, ginu na terenu.

Kakvi mi i dobri igraci, gdje igraju (jos kao nosioci igre), jedino Matic...nivo CZ i PAR igraci.

Ne znam sta narod ocekuje i posle se nervira.

Moze i @fkloznica misliti da je Tesla, ali realnost je drugacija.[emoji41]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma ljudi moji ovo je sve strategija, oni su namjerno izgubili da bi protiv Brazila igrali za drugo mjesto u grupi koje izbjegava Njemacku.

Gde li su sada oni koji su prognozirali 1/4 finala sa Belgijom? :) Ili sjajnu igru našeg tima, koja je trajala celih 10 minuta dok nisu dali gol?

Meni je najveci smeh to- sto se nasi ljudi potajno sad nadaju pobedi nad Brazilom. Nije da zelim da vredjam, daleko bilo... ali stvarno su nasi igraci pokazali luzerski mentalitet danas. Sto ce znaciti da su oni siptari bili u pravu.

Nisam nesto bio zainteresovan da komentarisem selektora, ali danas se videlo da Krstajic nema pojma fudbalu. U 55.min. sam rekao vadi Mitrovica (koji posle gola igra na kontakt i faul onako jadno) ubaci Prijovica kad ga vec imas. u 60.min. je bio krajnji momenat izbaciti Milinkovica-Savica jer decko se nije video uopste.

Znaci igras na dugacke lopte, Mitrovic nije sposoban da spusti jednu sugavu loptu saigracima. Bokove su nam zatvorili, i sta nam ostaje? Tu se vidi da Krstajic pojma nema, nije znao sta je hteo ni pred utakmicu, nije znao ni tokom utakmice sta da radi. Za mene je ovo dovoljjno. Mozda za 10-15godina bude nesto od Srbije ali bez sistema nema tu fudbala.

Pa mi gol nemozemo dati iz igre, a uzeli bi rado mesto nekoj Svajcarskoj koja se bori za svoj dres. Pametnom dosta.

Šta reći, a ne zaplakati...od muke...
Koje oni izjave ispaljuju, ne mogu da verujem???

Izgubili smo, to je jasno i detetu, zato što nisu kondiciono dobro pripremljeni za takmičarske utakmice na SP i zato što imaju problem u glavama da se do pobede stiže napadom, a ne odbranom.
Pobeda se osvaja, ne čuva se.

Meni je najveci smeh to- sto se nasi ljudi potajno sad nadaju pobedi nad Brazilom. Nije da zelim da vredjam, daleko bilo... ali stvarno su nasi igraci pokazali luzerski mentalitet danas. Sto ce znaciti da su oni siptari bili u pravu.

Nisam nesto bio zainteresovan da komentarisem selektora, ali danas se videlo da Krstajic nema pojma fudbalu. U 55.min. sam rekao vadi Mitrovica (koji posle gola igra na kontakt i faul onako jadno) ubaci Prijovica kad ga vec imas. u 60.min. je bio krajnji momenat izbaciti Milinkovica-Savica jer decko se nije video uopste.

Znaci igras na dugacke lopte, Mitrovic nije sposoban da spusti jednu sugavu loptu saigracima. Bokove su nam zatvorili, i sta nam ostaje? Tu se vidi da Krstajic pojma nema, nije znao sta je hteo ni pred utakmicu, nije znao ni tokom utakmice sta da radi. Za mene je ovo dovoljjno. Mozda za 10-15godina bude nesto od Srbije ali bez sistema nema tu fudbala.

Pa mi gol nemozemo dati iz igre, a uzeli bi rado mesto nekoj Svajcarskoj koja se bori za svoj dres. Pametnom dosta.

edit: Kod nas Sampaoli da sedi na klupi, covek bi izdominirao jer mozda i ima neku ideju... Ovaj Krstajic je komedija.

Evo i zasto pukosmo...[emoji16](tipican crni humor bez ikakve politicke konotacije, za slucaj da ima operisanih)
4dcf4658e37891ba386cfa46741b8370.jpg

Meni je utakmica ostala u drugom planu jer sam se *****ao i otisao na publicviewing mesto u Austriji... (svidelo mi se prvi put posle Kostarike pa reko gledacu tamo bolja je atmosfera)

Uglavnom, bilo je dobro prvo poluvreme, do tada sam mislio da ima nas i njih (siptara) pola/pola. Tek kad smo primili go skontao sam koliko njih ima i koji su klosari (jer se do tada nisu culi).
Da ne pricam kako je bilo posle drugog gola i kad su poceli da skacu po stolovima a par policajaca stoje i gledaju.

Koliko je to iskompleksiran narod pa to je strasno. Imali su i neke provokacije i urlali kada im je onaj igrac mahao rukama ali nisam razumeo sta vicu.

Ne znam da li ce mi se i gledati sledeca utakmica. Ja bi rado menjao ispadanje iz grupe za pobedu veceras. To mi je bilo jedino bitno kada sam video te face...

Meni je utakmica ostala u drugom planu jer sam se *****ao i otisao na publicviewing mesto u Austriji... (svidelo mi se prvi put posle Kostarike pa reko gledacu tamo bolja je atmosfera)

Uglavnom, bilo je dobro prvo poluvreme, do tada sam mislio da ima nas i njih (siptara) pola/pola. Tek kad smo primili go skontao sam koliko njih ima i koji su klosari (jer se do tada nisu culi).
Da ne pricam kako je bilo posle drugog gola i kad su poceli da skacu po stolovima a par policajaca stoje i gledaju.

Koliko je to iskompleksiran narod pa to je strasno. Imali su i neke provokacije i urlali kada im je onaj igrac mahao rukama ali nisam razumeo sta vicu.

Ne znam da li ce mi se i gledati sledeca utakmica. Ja bi rado menjao ispadanje iz grupe za pobedu veceras. To mi je bilo jedino bitno kada sam video te face...

Mozda kad bi manje mrzeli ostale- ali samo mozda... onda bi stvari krenule na bolje. Ali mentalitet je na nivou 15-og veka.

Gde li su sada oni koji su prognozirali 1/4 finala sa Belgijom? :) Ili sjajnu igru našeg tima, koja je trajala celih 10 minuta dok nisu dali gol?

Jedino jadnije od ovog poraza su komentari kao sto je tvoj...uzivaj u nasem porazu, bio si u pravu.

Protiv Brazila će da puknu bruka, sa ovako sporom odbranom.
Ima da duva na sve strane.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Sve sve, ali ono "Orlovi" se mora promeniti u "Bunardzije".

Kako vecina ozbiljnih ekipa igra tek kada juri rezultat pri kraju utakmice, Srbija tako pici celu utakmicu. Ne samo ovu, nego svaku. Udri sa svoje trecine do njihovog sesnaesterca, pa sta bude.
Cak nije to toliko ni lose prolazilo danas, jer ovima duva promaja skoro koliko i kod nas.
Mislim, ne moze se ocekivati ne znam sta od tog nacina igranja, ali ponesto je stiglo do kakvih-takvih prilika.

Mislim da je u susretu dve osrednje ekipe pobedila nesto bolja osrednja ekipa, ali nece se ni oni leba najesti, rekao bih.

Inace, jos jedan utisak koji nosim sa svake utakmice je da je samo pitanje trenutka kada ce Stojkovic da popije prijavu za seksualno zlostavljanje lopte.

Stalno je jadnu zvali, a ne verujem da joj se to svidja.

I mislim da bi trebalo da prestanemo da cmizdrimo na sudjenja.
Nismo dobili gol iz ofsajda, nije dosudjen izmisljeni penal za protivnike, tako da nikakve pljacke epskih razmera nije bilo, i ako ce se bas juriti krivci, postoje i bolja mesta za upiranje prstom.

Mada, ne bih upirao prstom nigde, jer nama prosto treba mnogo srece da dobijemo utakmicu, a domasaj molitvi je ogranicen.
Cuo sam da Ostrog daje najbolji efekat, ali nisam siguran, a i daleko im je. Mozda bi mogao Kezman da bude molitveni punomocnik nase reprezentacije, ali to je tema za sledece prvenstvo.

A mozda i odmah da se dela, pa da ubunarimo nesto Brazilu.

Nismo imali srece na 45:55, mozda cemo imati na 15:85 :)

Tacno je fizicki smo pukli, milsim i da je Ljajic trebalo od pocetka...sad smo svi generali posle bitke, njima je sigurni najteze. Momci neka dignu glavu nisu znali bolje posteno je priznaati...razocarenje do besvesti!

Momci su se verovatno zakrvili izmedju sebe a cenim da je najdeblji kraj izvukao Sergej (jer je igrao jako slabo) koji ce verovatno posle ovog SP ako bude snazno napadan putem medija. Posle ovog SP ce Sergej verovatno da uradi isto ono sto je i Subotic uradio, da kaze baj baj Srbija. Ovaj utisak sam stekao na osnovu onoga sto rece Mitrovic posle utakmice. Selektora su sigurno vec bacili pod autobus a bez selektora se mogu samo svadjati izmedju sebe. Osim ako Tadic autoritetom koji sigurno ima to ne spreci, ukoliko je takav covek. Mada bi pre rekao da ga je briga i da ce i on igrati jos malo za reprezentaciju i u penziju. Novi selektor, novi savez, neki novi klinci koje ce neki novi Veljko Paunovic uigravati a kojekakvi sarlatani od selektora postavljeni po kljucu unistavati. Jedina konstanta u tome je zarada menadzera i ostalih "sivih" ljudi sto upravljaju nasim fudbalom od kako znam za sebe.

Protiv Brazila nam je pobeda imperativ a njima treba jedna utakmica da se dokazu. Nasi pod pritiskom pucaju i verovatno zbog toga sto vise ne govore izmedju sebe. Veceras sam pogodio dva tiketa kombinovano 700 dinara ulozeno, dobitak 6500 hiljada (lajv kladjenje na Svajcarsku pet minuta posle naseg gola), protiv Brazila verovatno idem na azijski hendikep ili mozda da postignu pet golova vise od nas, ako bude takve opcije u kladionici.

Poslednja izmena:
TADIĆ BESAN NAKON PORAZA "Ljut sam na sve, pali smo, nadtrčali su nas, suđenje nije razlog poraza!"
https://sport.blic.rs/svetsko-prven...ali-smo-nadtrcali-su-nas-sudenje-nije/d8rh2xt

Tadić: Ljut sam na sve, nismo se branili kao tim, nadtrčali su nas

"Ako budemo se branili kao tim, mislim od napadača pa do odbrane, svi zajedno, kao što smo protiv Kostarike celu utakmicu i ovde prvo poluvreme, onda možemo da dobijemo svakog. Ako ne budemo, kao što nismo u drugom poluvremenu, onda ne možemo da dobijemo nikoga. Nikad ne nikoga ne ističem. Ljut sam na sve. Zato što smo pali, jednostavno su nas nadtrčali. Pobedili su nas samo na to. Zbog toga mi je mnogo krivo. Mislio sam da smo dovoljno zreli, da ovakve utakmice znamo pametno da rešimo. To nismo uradili u drugom poluvremenu".

"Mislio sam samo da smo trebali više da se zalažemo, da se trudimo. Dozovoli smo im previše prostora, svaka druga lopta je bila njihova jer su trčali više i u odbrani i u napadu. To je razlog našeg poraza. Ovo mi je jedan od najtežih trenutaka u karijeri, jer je mnogo naivno. Zato što smo im poklonili".

https://www.b92.net/sport/rusija2018/vesti.php?yyyy=2018&nav_id=1408984

Nešto pametno i realno da se pročita u moru gluposti!

Poslednja izmena:
Izgubili smo, to je jasno i detetu, zato što nisu kondiciono dobro pripremljeni za takmičarske utakmice na SP i zato što imaju problem u glavama da se do pobede stiže napadom, a ne odbranom.
Pobeda se osvaja, ne čuva se.

"Primili smo gol kao deca. Mnogo glupo, mnogo jeftino. Razočarani smo. Glupo. Nemam reči. Umesto da branimo rezultat mi, mi... Ne znam, ne znam šta se desilo", mučio se Mitrović da objasni poraz, "Ne može da se ide ko muva bez glave. Mnogo jeftino. Ne znam šta da kažem. Glupo, glupo, glupo".

Meni je kopalo oci da CELO drugo poluvreme nismo imali apsolutno nijedan napad.

Dakle, cak i mitrovicev nesudjeni penal je dosao iz situacije "preskoci sredinu"

drugo poluvreme utakmice smo bukvalno gledali srbe kako igraju odbranu ili Tosica kako prebacuje pola terena dugom loptom koju ovaj ansambl ne-svajcaraca u svajcarskoj repstaciji odma uzme i krene u napad. JEDAN JEDINI napad sa prebacivanjem lopte kratkim pasovima nismo odigrali 45 minuta.

Kad svaki sesti-sedmi pas cele repstacije ode stojketu, mogu odma da se pakuju i kucama. Pose*em se na krstajica i njegove taktike, ima igrace, cetvrta smo ekipa sa najvise internacionalaca u svetu, od toga talenti ko ovaj SMS, Matic, Kolarov, Tadic, i ne mozemo 45 minuta da se izdodajemo do pred shesnesterac ovih dilbera, koj ku*ac da igramo uopste. Nisu ni ovi brazilci neka sila ranije je to bio fudbal sad imaju ovog malog sa spagetama na glavi sto pada od vetra al realno sa ovakvom igrom ne mozemo da dobijemo ni Dzibuti a kamoli brazil.

Veceras sam pogodio dva tiketa kombinovano 700 dinara ulozeno, dobitak 6500 hiljada (lajv kladjenje na Svajcarsku pet minuta posle naseg gola), protiv Brazila verovatno idem na azijski hendikep ili mozda da postignu pet golova vise od nas, ako bude takve opcije u kladionici.

Nikada se ne bih kladio protiv naših. Bolje ne igrati ništa nego dobiti takav tiket. Meni novac nije prioritet, bolje je u tom slučaju ne igrati ništa.

Radije bih menjao ova dva dobitna za ovaj jedan gubitnički tiket. Da je sudija dosudio penal, kao što je i trebalo da dosudi, prošao bi i ovaj prvi tiket.

2018-06-22_235044.png

2018-06-22_235104.png

2018-06-22_235120.png

Poslednja izmena:
FSS treba da angažuje psihologa, deo problema je u glavama igrača što ne može kondicioni trener da reši.

Nije za nas fudbal , kao sto za Hrvate nije kosarka( a nekada imaju jacu tim po imenima od nas)

Naravno, kad ceo napad mora da traje manje od pola minute, treba mozak za to

dva tiketa kombinovano 700 dinara ulozeno, dobitak 6500 hiljada (lajv kladjenje na Svajcarsku pet minuta posle naseg gola), protiv Brazila verovatno idem na azijski hendikep ili mozda da postignu pet golova vise od nas, ako bude takve opcije u kladionici.

Bruka.. šta se kladiš kao što ovi naši igraju? Tu ti sad ima za burek i pivo tek da se ne pojedeš od muke. A mogao je komotno da ispadne kršten CPU ili SSD...:d

Prestao sam odavno da se kladim jos kao klinac ali ne mogu da propustim svetska i evropska prvenstva jer nekako uvek zavrsim u plusu 25-30 hiljada dinara iako krenem sa 500 ulozenih. Nije isto kladiti se redovno na Barnsli ili Forest Grin i igrati tikete tokom velikih internacionalnih takmicenja. Tokom ovakvih takmicenja se klade i one devojke kojima kladionica nikada ne pada na pamet.

Ko kaze da SSD ne moze da se kupi za 6500 dinara? Jos smo u grupama ima jos vremena, prava stvar je cetvrtfinale i igranje prelaza na nekoliko crvenih ;) Tada vise nema nase reprezentacije pa je nekako lakse da se covek fokusira na kladjenje. Nekima je ovo tek prvo SP, ja imam iskustva od '94 u Americi sto mu dodje sedmo po redu. Sa osam godina sam voleo Romarija ali sam prvo navijao za narandzaste protiv Brazila pa onda svih srcem za Roberta Badja u finalu. Bili su mi i Svedjani simpaticni.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno