Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mesi je i dalje bolji fudbaler od CR. Ako se gleda malo sira slika..
Šteta za Argentinu, mada su ovde zaslužili makar X

QUOTE=Martin Mystere;5520441]Ronaldo vuče pretanku reprezentaciju Portugala u 1/8F a Mesi ne može ništa da uradi sa ovakvom reprezentacijom![/QUOTE]

Kakvom reprezentaxijom? Ko ovde sta igra? Gde je vezni red argentine? Ko prvi put u zivotu da se vide.

Nema Argentina vezni red to je najveći problem

Kakvom reprezentaxijom? Ko ovde sta igra? Gde je vezni red argentine? Ko prvi put u zivotu da se vide.

Ja govorim o pojedincima, ne o timu za koji je svima jasno da ne postoji. A daleko od toga da Argentina nema dobre pojedince, uključujući i one koji im greju klupu.

Inače Argentina još jednom pokazala kolika je ciganija od reprezentacije u pitanju i zašto ih nikako ne volim.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno što Hektor Kuper ne vodi Argentinu, imaju oni dobrih trenera.

Jaki su Hrvati, mislim da ni sami nisu svesni svojih kvaliteta i dometa. Mogu oni i do same zavšnice, bez obzira na ishod ove utakmice.
Šira slika kaže da je jedan od njih osvojio LŠ sa dva različita kluba igrajući u dva totalno različita sistema, da je svoju prosečnu reprezentaciju doveo da kontinentalne titule.

Dok drugi dokazano funkcioniše isključivo u jednom sistemu, odnosno igrač bez roaming-a :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Auuuuuui, bravoooo!

Nije Ronaldo igrao finale , a prosečno je odigrao to evropsko prvenstvo.
Više su imali sreće nego znanja.
Ali to je draž fudbala i kada je Grčka uzela Euro 2004 .

Ova tema je totalno poremecena sa svim silnim trolovanjem i mjaukanjima. Ali ovo je definitivno najgluplji post za svih ovih 50 stranica. Obe recenice.

Samo pratite Maskerana po terenu, covek ili pogresi pas, ili ide da nekome slomi nogu :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jaki su Hrvati, mislim da ni sami nisu svesni svojih kvaliteta i dometa. Mogu oni i do same zavšnice, bez obzira na ishod ove utakmice.
Šira slika kaže da je jedan od njih osvojio LŠ sa dva različita kluba igrajući u dva totalno različita sistema, da je svoju prosečnu reprezentaciju doveo da kontinentalne titule.

Dok drugi dokazano funkcioniše isključivo u jednom sistemu, odnosno igrač bez roaming-a :)

Bukvalno, nisam za cr7-messi B92 rasprave, ali ne znam koji to dokazi govore u prilog loznicovoj izjavi..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Hrvati će daleko dogurati, odlično igraju

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Polako nije ovo chat :D

Nema Argentina sta da trazi ovde...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno