Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi oni gledaju spektakularne slika slavlja sa ulica svih gradova širom naše zemlje i to će im biti motiv veliki kao Rusija da daju i poslednji atom snage za pobedu u utakmici svih utakmica, u majci svih utakmica, na našem istorijskom duelu sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Ovim si pretjerao sa trolom. Početnička greška pri trolovanju je kad pređeš taj prag.

Ali čuj "gledaju spektakularne slike sa slavlja" hahahahahahaha

Poslednja izmena:
N3NO DIRAS ME PRAVO U EMOCIJU!

@mrtavker

Nije on uopste pocetnik, vec neko sa alt nalogom ko namerno provocira i trazi reakcije jer mu tema bode oci.

Poslednja izmena:
Imamo 3 boda, lopta je okrugla, bitno je da se bore za svaku loptu, i da se ta utakmica odigra mirne glave koliko se može, naravno. Tesko jeste, jer puno zavisi od bas naredne utakmice.

Boldovano je baš ono na šta se godina nije moglo računati. Sve i da puknu, bilo bi mi milo da su ih pri tom kao švabe Meksiko sabijali pred njihov gol sve vreme i rešetali za sve pare. Pa nekad uđe (kao Brazilu 7 komada) a nekad ne...

Neno, zadnja opomena

Svuda je bila i priča da se ni nećemo kvalifikovali za SP, pa eto tu smo, šta sad, tako je kako je stanje u našem fudbalu. Ipak treba da se navija za nas tim bas takav kakav je...
Protiv Švajcarske, slažem se bice jako teško, opet kazem, sve zavisi kako se otvori utakmica. Niko ovde ne piše da i Švajcarska mora da voja rezultat, to jest da bar čuva remi, mislite li da je njima opušteno? Sigurno nije, ubeđen sam.

Da, nismo zabeležili nikakav uspeh do sad ni na jednom takmičenju, ne očekujem to ni sad, jer nisam u fazonu hajpa, mi idemo sigurno dalje...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

A Tadić se vraća u Holandiju (Ajax) kao najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji te lige (17.000.000€). Valjda neće sad da krene da "čuva noge"...:sceptic::D mada drago mi je, koliko je mogao, trudio se kroz cele kvalifikacije(ona velška bagra mu slomi nos) i bio najbolji sa Kostarikom.:)

Trebali su i faul pre toga za Dasnku da dosude... Dva propusta u 30 sekundi.

Lepo mu je i onaj asistirao, lopta u vazduhu, spoljnim delo stopala.

Ali Poulsen...

Mada, ko ih... Protiv Perua nisu bili bolji a evo i sad ih Australija pritiska.

@old_bookmaker

PgDown, scroll dalje i ćao. Ne tera te niko da čitaš/gledaš to. Eno je Larisa u punom sjaju malo niže. :)

Pa i ne bas. Voleo bih da je priznat ali odluceno je ispravno.

Mislim da je jasno da gol Irana ipak nije bio regularan. Mada sam ja navijao da daju bar jedan. U drugom pol su imali i više šansi ali, *mjau**mjau**mjau*, kako su "dali" protiv Maroka eto sad ga primiše nesrećno. Nije da nemaju šanse protiv CR7 i "patuljaka".

Nemo da se svadjate. Da pobedimo ove sutra pa nek ispadnemo odmah posle te utakmice :)

Sent from...

Što da ispadnemo? Treba neko i Mexico da spusti na zemlju. [emoji3]

@djalf
Može Kolumbija?
0ac8b0c64c268987d52387a41b4443cf.jpg

Poslednja izmena:
Nema svadje.
Par problematicnih postova obrisano, Neno na prinudnom odmoru...
Nastavite u duhu teme, necemo je upropastiti

Peru odličan. Šteta što su izgubili prvi meč :/

Koliko su Francuzi kalkulisali, neverovatno. Šteta što im se to nije "obilo o glavu". Ode nam Peru. :(

Dobar Peru.
Francuzi individualno odlični, ali kao tim ništa.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nema mesta za Dybalu lol.. Sto kaze Jeremy Clarkson, jel ima iko van argentine da navija za njih..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ovaj dres hrvatske i nije loš.
Još samo da se Messi raspuca na ovoj utakmici...

Mesi i Dibala su u nekom konfliktu valjda, zbog toga ovaj ne igra. Tako čuh negde.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Lično bih voleo da Argentina ne da više nijedan gol na ovom prvenstvu - ne znam da li mi ima antipatičnije reprezentacije na ovom prvenstvu (Šćiptarija B excluded).

@ nightshadow

Nisu u konfliktu ali nije u Mesijevoj ekipi i igraju oni koji su uz njega (Kun Aguero mu je najbolji prijatelj skoro deceniju ipo).

Poslednja izmena:
Neko je kačio onu sliku "A gde je tu Mesi". Mogao bi opet. :D

P.S. Pronašao sam je. :)

13614307182779.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno