Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je fora sa nasima i splavovima? Nisu valjda toliki alkosi.

Ne smeta njima alkohol. Na sp u Južnoj Africi novinari su ih slikali kako piju viski i puše na balkonu hotela, a sutradan pobedili Nemce. Izgleda da im to dođe više kao doping [emoji3]

Poslednja izmena:
Nisam gledao prvi mec.. ali jel moguce da su svi bili krs, a Ronaldo desetku imao ? Sam igrao, sta ?
859eae1965f5f6017a65ce06efa71919.jpg

^^ Bese Stojke, Deki i Bane?

Edit: sada videh Stojke, Lukovic, Milijas, Bogotac Pantela i Lazovic...

Doping isto kao i hrvatima "grupno" kupanje sa golim guzicama u bazenu... :p

Za kolegu dolmena... Imamo za sada jednog igraca svetske klase u timu - Matica. Jedan koji to tek treba da bude - Sergej (ako bude), eventualno i ovaj mali Milenkovic moze to da bude. Tadic/Ljajic koji su odlicni kada su u formi.
Mitrovic koji je ruku na srce borben ali vrlo vrlo limitiran igrac. 2 Igraca koji su na zalasku karijere ali mogu da bljesnu (Bane, Kolarov) ali daleko od one forme od pre par godina. Ostatak je prosek ili "talenti".

Takodje dzabe tebi cena igraca ako u nacionalnom timu ne pruzaju iste partije niti taj tim funkcionise kako treba (odnosno ne moze da iskoristi pun potencijal igraca).

A to pumpanje je cene je samo zbog ludaka Lotita - predsednika Lacija koji je odvalio cenu (prvo 100, sada 150 miliona trazi), da bi se neka dalabu od kluba zaletela i kesirala ga. On je realno i po ovom cenama igrac od 60 miliona maksimalno (imao je samo jednu sezonu dobru i uglavnom ga nije bilo u vaznijim utakmicama za Lacio).

Poslednja izmena:
Kao sto rece Loznica trend poslednjih godina je takav da se 100 miliona daje na keca posle jedne dobre sezone. Ono sto opravdava donekle tu cenu kada je Sergej u pitanju jesu njegove godine i realno decko ne igra napamet,vidi se razmisljanje u njegovoj igri. Iskreno najvise me podseca na Zidana iako naravno to jos uvek nije taj nivo. Ako je Pogba placen toliko i recimo Dembele koji su promasaji 21og veka ne vidim zasto ne bi neko za njega iskesira 100-150 miliona. Voleo bih da to bude Barselona,vidim da su se poslednjih dana i oni ukljucili u igru. Pored jednog stabilnog stopera mislim da im dugi niz godina fali jedan takav igrac pa da se eventualno poveze Liga Sampiona. Jednostavno nakon proterivanja Y. Touré-a iz ekipe Barselona luta za takvim igracem i to im se vise puta obilo o glavu.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

O SMSu pricaju i stranci i to ne zbog 2-3 poteza nego i prethodne sezone i igre u Laciu -Kalcu i vestine koju poseduje. Jedna tekma u reprezentaciji koju je odigrao (u nekom takmicenju) ne znaci da on ne valja ,nije nista spec.
S druge strane cifru od 100 miliona trazi gazda Lacija (realno ili ne ), al eto Mancester mu 90 ponudio pa nije prihvatio.
Sto bi MNU nudio tolke pare ako SMS nije nista posebno?

Nisam mislio ne valja generalno, nego protiv Kosarike je imao nekoliko poteza, ništa spec. na toj utakmici. Calcio i partije u Laciju sam slabo pratio ove sezone pošto isto gledam prvo svoja posla - znači Bury, Tours, Köln, Renofa Yamaguchi i slični od kojih se "živi".:d

Nisam mislio ne valja generalno, nego protiv Kosarike je imao nekoliko poteza, ništa spec. na toj utakmici. Calcio i partije u Laciju sam slabo pratio ove sezone pošto isto gledam prvo svoja posla - znači Bury, Tours, Köln, Renofa Yamaguchi i slični od kojih se "živi".:d

Ima onih koji tako pricaju za SMSa generalno tako pa pomislih, Nisam ni ja tolko pratio sto kazes ima i bitnjih "stvari".

Sad kad bi primili gol bilo bi panike, a zato ne mogu da upute sut ka golu vec pola sata.

Haha sta se blamira Ronaldo, kakav VAR za ovo?

Poslednja izmena:
Bože šta igraju ovi Portugalci... Ovo je negledljivo. Šteta za Maroko. Obe utakmice izgubiše zbog svoje gluposti. Ne mogu da pogode okvir gola pa to ti je...

Gol za jubilarnu stotu utakmicu..kud ces bolje Suareze, pitam ja tebe.

Po burek i jogurt sada kada je prosao ramazan Saudijcima? :)

Nista bez 3 u mrezi ovakvim amaterima...

Ima dukinu Ramazan pred svetska prvenstva.[emoji16]
Al nevera da ne mogu sa im uvale jos dva tri komada..

Danas gledam Maroko, oni su oducili Portugal od fudbala, biju se to stoji, ali Portugal igra nulaaa...

Ovaj bunker Irana me podseca na Barselona-Inter u LS u revans mecu.

@Sale83 Pa cujem ja neki cudan zvuk. :)

Navijači (navijačice) Irana koriste Vuvuzele, sjajna je atmosfera.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

N3no jel tebi dobro? Zasto pricas kao AI..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Kvote za petak su se izjednačile, čak smo u nekim viđenijim stranim kladionicama blagi favoriti.

Očekujem tvrdu, pravu takmičarsku utakmicu. Čini mi se da ste definitivno precenili Švajcarce na nekoliko zadnjih strana, dižete ih u nebo kao da su u najmanju ruku Belgijanci. Tu smo negde po kvalitetu, će' se bijemo...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Koliko ovde potcenjivanja naše reprezentacije, muka me hvata, a više stručnjaka ne videh ovde...
Zar je stvarno došlo dotle, kad već učestvujemo na SP posle 8 godina opet se sve svodi na pljuvanje a velicanje bilo koje druge reprezentacije (nacije)?
Na ovom SP je sve moguće, mi imamo takvu ekipu to jest tim kakav imamo, od toga bolje nema.
Ne treba ni preterivati a ni kuditi, tu su, igraju, pa sad kako bude... Zar ne?
Nadam se da većina očekuje dobru igru naših igrača, da, slažem se da je prva utakmica malo bila kritična, to je ok. Ali zašto ne biti optimista, pa verovati da moze da se pobedi Švajcarska? Zar je to ne moguće?
Imamo 3 boda, lopta je okrugla, bitno je da se bore za svaku loptu, i da se ta utakmica odigra mirne glave koliko se može, naravno. Tesko jeste, jer puno zavisi od bas naredne utakmice.
Pa niste ni svesni koliko se u javnosti oluje po nemačkoj reprezentaciji ovde po de jer su kao svetski prvaci nadigrani od Mexica, fudbal je to...
Ja lično sam oprezan u narednoj utakmici, samo cu ovako reći, bitno je vrlo prvih 25min kako se otvori utakmica, ali Srbi pokažu svoj inat bas zbig takvih utakmica, kao što je bilo 2010 protiv Nemačke, da li se neko ovde nadao pobedi, nije sigurno, nisam ni ja, ali eto stigla pobeda a posle je stigo razočarenje, ovaj put nek proradi inat i možemo dalje....
Sigurno nismo tu onako bezveze tako da kažem, sve je moguće, da su toliko bolji od nas, nisu... A i da smo mi toliko loši, nismo.... Verujem u momke da mogu da izvuku taj teret na terenu, to ćemo svi da vidimo u petak....
Sportski pozdrav svima

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Ovo su dani prekretnice, naša reprezentacija ima istorijsku šansu da reši sve dileme i da ostvari neverovatan uspeh plasmanom među šesnaest najboljih zemalja na svetu na daleko najvažnijem takmičenju na svetu.
Dani fudbalske fantazije su pred nama.

Ono što je veoma bitno je nepodeljena vera u uspeh svih naših ljubitelja fudbala, a to je veliki vetar u leđa našim reprezentativcima.
Svi oni gledaju spektakularne slika slavlja sa ulica svih gradova širom naše zemlje i to će im biti motiv veliki kao Rusija da daju i poslednji atom snage za pobedu u utakmici svih utakmica, u majci svih utakmica, na našem istorijskom duelu sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

PGKpzHG.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno