Koliko ovde potcenjivanja naše reprezentacije, muka me hvata, a više stručnjaka ne videh ovde...
Zar je stvarno došlo dotle, kad već učestvujemo na SP posle 8 godina opet se sve svodi na pljuvanje a velicanje bilo koje druge reprezentacije (nacije)?
Na ovom SP je sve moguće, mi imamo takvu ekipu to jest tim kakav imamo, od toga bolje nema.
Ne treba ni preterivati a ni kuditi, tu su, igraju, pa sad kako bude... Zar ne?
Nadam se da većina očekuje dobru igru naših igrača, da, slažem se da je prva utakmica malo bila kritična, to je ok. Ali zašto ne biti optimista, pa verovati da moze da se pobedi Švajcarska? Zar je to ne moguće?
Imamo 3 boda, lopta je okrugla, bitno je da se bore za svaku loptu, i da se ta utakmica odigra mirne glave koliko se može, naravno. Tesko jeste, jer puno zavisi od bas naredne utakmice.
Pa niste ni svesni koliko se u javnosti oluje po nemačkoj reprezentaciji ovde po de jer su kao svetski prvaci nadigrani od Mexica, fudbal je to...
Ja lično sam oprezan u narednoj utakmici, samo cu ovako reći, bitno je vrlo prvih 25min kako se otvori utakmica, ali Srbi pokažu svoj inat bas zbig takvih utakmica, kao što je bilo 2010 protiv Nemačke, da li se neko ovde nadao pobedi, nije sigurno, nisam ni ja, ali eto stigla pobeda a posle je stigo razočarenje, ovaj put nek proradi inat i možemo dalje....
Sigurno nismo tu onako bezveze tako da kažem, sve je moguće, da su toliko bolji od nas, nisu... A i da smo mi toliko loši, nismo.... Verujem u momke da mogu da izvuku taj teret na terenu, to ćemo svi da vidimo u petak....
Sportski pozdrav svima
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk