Sta mesi da radi sam s mentolima?
Kakvom reprezentaxijom? Ko ovde sta igra? Gde je vezni red argentine? Ko prvi put u zivotu da se vide.
Dzaba to kad kao tim ne funkcionisu uopste.Ja govorim o pojedincima, ne o timu za koji je svima jasno da ne postoji. A daleko od toga da Argentina nema dobre pojedince, uključujući i one koji im greju klupu.
Šira slika kaže da je jedan od njih osvojio LŠ sa dva različita kluba igrajući u dva totalno različita sistema, da je svoju prosečnu reprezentaciju doveo da kontinentalne titule.Mesi je i dalje bolji fudbaler od CR. Ako se gleda malo sira slika..
Šteta za Argentinu, mada su ovde zaslužili makar X
Ova tema je totalno poremecena sa svim silnim trolovanjem i mjaukanjima. Ali ovo je definitivno najgluplji post za svih ovih 50 stranica. Obe recenice.Mesi je i dalje bolji fudbaler od CR. Ako se gleda malo sira slika..
Šteta za Argentinu, mada su ovde zaslužili makar X
Bukvalno, nisam za cr7-messi B92 rasprave, ali ne znam koji to dokazi govore u prilog loznicovoj izjavi..Jaki su Hrvati, mislim da ni sami nisu svesni svojih kvaliteta i dometa. Mogu oni i do same zavšnice, bez obzira na ishod ove utakmice.
Šira slika kaže da je jedan od njih osvojio LŠ sa dva različita kluba igrajući u dva totalno različita sistema, da je svoju prosečnu reprezentaciju doveo da kontinentalne titule.
Dok drugi dokazano funkcioniše isključivo u jednom sistemu, odnosno igrač bez roaming-a![]()
Sent from my MI MAX using Tapatalk
rAMA sve objasnio.Bukvalno, nisam za cr7-messi B92 rasprave, ali ne znam koji to dokazi govore u prilog loznicovoj izjavi..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Argentinci još jednom dokazuju da su smradovi kojima nema ravnih!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari