Ja bih samo da postavim jedno pitanje. A čime je Verat zaslužio uopšte da se njegova tema markira kao sticky? Oni su najbolji? Dele net za dž? Izmislili su wireless?Sale99 je napisao(la):mozda je glupo pitanje, ali kakve veze ima ovo sa Verat wireless-om??
Sale99 je napisao(la):iskreno receno, za wireless je i to mnogo
da bi ostvarivao tu brzinu konstantno morao bi biti veoma blizu AP-a, i bez puno smetnji u etru
iskreno receno, za wireless je i to mnogo
da bi ostvarivao tu brzinu konstantno morao bi biti veoma blizu AP-a, i bez puno smetnji u etru
Postoji par varijanti od kojih je najverovatnija ta da si se nakacio na komsijski wireless router, a komsija nije stavio nikakvu enkripciju na svom ruteru :d
Druga varijanta je da si nakacio neki kafic ili neku firmu koja ima svoj wireless isto nezasticen.
Mozes lako da utvrdis pomocu tracert i www.ripe.net kome te ip adrese pripadaju, nije fora da trosis net nekome neduznom komsiji :/
U zemlji Srbiji ni kod babe nema dzabePre nekih par nedelja dobio sam na koriscenje laptop koji ima ugradjeni wireless adapter. Do sada nisam imao nikakvog kontakta sa wireless netom (imam kablovski koji sljaka manje-vise OK). Ukljucio sam laptop i posle podizanja sistema uspostavila se konekcija i net radi...izgleda da je 512 kbps posto je download nesto vise od 50 KB/s. Veza nije uvek ista, nekada ne radi uopste a nekada je super...generalno, moze da posluzi.
Nadam se da pitanje nece da zvuci glupo...kako je moguce da mogu da koristim net bez ikakvog logovanja, sifara, placanja...da li je moguce da kod nas postoji beplatan wireless net?
U zemlji Srbiji ni kod babe nema dzabe
Reci komsiji da ukljuci enkripciju na ruteru i MAC filter![]()
Sta bi na kraju, je li komsijin ili "niciji" net?![]()
Kakva su iskustva sa KBC-ovim wireless-om?
Posto nemam mogucnosti za adsl, nosim se mislju da kod sebe postavim wireless net. KBC-ov predajnik je na 30 metara od mene bez ikakvih prepreka. Hoce li mi net lepo raditi ako uzmem antenu od 2,4GHz? Ne bih uzimao njihovu, posto traze 10ak hiljada za opremu, vec bih je sam kupio (posto moze da se nadje dosta povoljnije) i pozvao nekoga ko se u to razume bolje od mene da podesi sve parametre itd.? Kakva su iskustva sa KBC-ovim wireless-om?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari