Ser_Zile
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.06.2002
- Poena
- 679
npetar je napisao(la):Izgleda odustaju od 2.4 GHz koliko ja shvatam. Previse problema imaju...
pa kad to sto su ponudili ne moze niko ziv da realizuje, ni u teoriji a ne u praksi.
npetar je napisao(la):Izgleda odustaju od 2.4 GHz koliko ja shvatam. Previse problema imaju...
mitnick je napisao(la):Da kucnem u drvo, meni Verat vec duze vreme radi fantastichno! Kad smo vec kod realizovanih planova, niko se nije proslavio od providera...Uopshte mi nije jasno zashto se tolika hajka dize samo na verat, kada su i svi ostali krsh
mitnick je napisao(la):Da kucnem u drvo, meni Verat vec duze vreme radi fantastichno! Kad smo vec kod realizovanih planova, niko se nije proslavio od providera...Uopshte mi nije jasno zashto se tolika hajka dize samo na verat, kada su i svi ostali krsh
Btw, npetre, znam da cesh da pochnesh da hvalish Maxnet ponovo, pa cu ti odmah reci, NEMOJ
Skot je napisao(la):Potvrdjujem za Kosovsku 41 - tu zivimIstina je da su dugo kulirali ali je sad stigla sva ova oprema na 3.5GHz (nekih 20 ap-ova) i krecu ponovo sa radom...
Skot je napisao(la):backbone je 3.5 GHz - klijenti su na 2.4 jer je 3.5 oprema preskupa
legend je napisao(la):evo veratov plan za oktobar (inside info):
...
Montaza Bazne stanice Blok 21.
...
PJ je napisao(la):Da ne bude cela ova prica kao i za AP u Save Kovacevic (Zemun): uskoro....kraj avgusta ili tokom septembra. Ja ga ne vidim na ovom spisku...
ovo je u naselju save kovacevicalegend je napisao(la):Postavka bazne stanice Mice Radakovica.
U stvari evo vam slika vodotornja na košutnjaku.
Znači antena može još iznad nego što je slikano...
U principu, teorija kaže da uz viši nivo opreme i malo više truda može nešto korisno da ispadne?Kako to u praksi da proverim...
Endimion je napisao(la):Koji provajder ima ap na vodotornju, meni je isti na 100m? U Veratu su mi rekli da imaju ap na tom podrucju, ali da je u pitanju usmerena antena koja pokriva samo Banovo brdo. Ja sam sa druge strane, prema Vidikovcu.
BTW, da li neko sa podrucja Skojevskog naselja (Cerak kod crkve) ima wireless net?
legend je napisao(la):evo veratov plan za oktobar (inside info):
Zamena switcha na Beomedicini.
Zamena switcha na Banjici.
Zamena switcha na Zelenom Vencu.
Zamena linka Banjica - Istocna kapija.
Postavka strujnog kabla u bloku 30a.
Zamena swithca na Medakovicu.
Montaza Bazne stanice Blok 30.
Montaza Linka Blok 30 - Banovo Brdo.
Montaza Bazne stanice Banovo Brdo.
Postavljanje linka Blok 30 - Pancevo.
Postavka bazne stanice Mice Radakovica.
Postavka bazne stanice blok 70.
Postavka bazne stanice Genex.
Postavka bazne stanice Narodno pozoriste Zemun.
Postavka bazne stanice Dzona Kenedija.
Postavka bazne stanice Krnjaca.
Postavka bazne stanice Trg Nikole Pasica.
Postavka bazne stanice Kumodraz.
Postavka bazne stanice Dorcol.
Postavka bazne stanice Blok 70a.
Postavka bazne stanice TANJUG.
Postavka bazne stanice Vracar. (2 lokacije)
Montaza Bazne stanice Blok 21.
Montaza Bazne stanice Zeleni venac.
Zamena linka Beomedicina - Istocna kapija.
Zamena linka Medakovic - Istocna kapija.
Zamena linka Tas - Slavija.
Zamena linka Radio S - Slavija.
Ukidanje Linka Savski trg - Karadjordjeva br.2.
Montaza bazne stanice Simiceva br.5.
Montaza Bazne stanice 14. Decembar br.51.
Montaza Bazne stanice Kosovska br.41.
Bazna stanica na ART televiziji (Senjak).
Postavka bazne stanice Vidikovac.
Postavka bazne stanice Vracar (Njegoseva 72).
Link i bazna u Zemunu, Karadjordjev trg 13 (Hajneken zgrada).
Potpuni remont Palata Albanija POP-a.
Bazna stanica u Decanskoj 8.
pozdrav....
djalf je napisao(la):VE sad, ja sam na nekih 800 metara bez prepreka (nadam se), i on mi kaze da ce i sama kartica moci da uhvati solidan signal bez spoljne antene, mada sam ja skeptican po tom pitanju. Da li bi mi bila dovoljna antena "Nes kafa" limenka ili preporucujete da uzmem neku antenu? Kako se inace pravi antena od Nes kafe? Kasnije ce biti manjih AP-a po gradu i blizih, ali ja ne mogu da se strpim, ima da budem test "zamorce", jer mi se vise smucio telefon.... HVALA!
djalf je napisao(la):Veruj te mi da neznam gde da postavim ovo pitanje, pa mislim da je najbolje ovde. Kod mene u Svilajncu ce od Nove Godine krenuti Wireless, pricao sam sa covekom koji ga radi. AP ce biti snage 1W (1 vat), a vidim da se kod vas u BG-u koriste vise manjih od 200Mw. E sad, ja sam na nekih 800 metara bez prepreka (nadam se), i on mi kaze da ce i sama kartica moci da uhvati solidan signal bez spoljne antene, mada sam ja skeptican po tom pitanju. Da li bi mi bila dovoljna antena "Nes kafa" limenka ili preporucujete da uzmem neku antenu? Kako se inace pravi antena od Nes kafe? Kasnije ce biti manjih AP-a po gradu i blizih, ali ja ne mogu da se strpim, ima da budem test "zamorce", jer mi se vise smucio telefon.... HVALA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari