Uzeo sam već i zeleni karton tako da mi nije to problem. Plan je da krenem večeras oko 22h iz Novog Sada, pa ću pratiti stanje na kamerama usput.Da, online. Može i na samom graničnom prelazu na onim kioscima.
Nije ti to baš zgodno onda. Ne znam za zeleni karton kako funkcioniše. Mislim da i on može na graničnom prelazu da se uzme, ali nisam siguran da li je ista cena.
Nešto mi je u glavi ostalo 6 000 din...
Takvu odluku bi pre Niša morao da doneseš, a nisam siguran da ti to znači nešto. Za sat i po do MKD, tj. sat do BG može situacija na granici da se promeni značajno.
Svakako, gužve na graničnim prelazima izbegavaš kretanjem u određeno vreme koje moraš da uklapaš sa dolaskom na odredište, i drugim varijablama.
Da, da, gledao sam prošlonedeljnu patrolu, do duše išli su na alternativni prelaz.Pogledaj SAT
Juče sam išao preko Bugarske na Sitoniju, prezadovoljan sam odlukom, a razlozi su već navedeni uglavnom.Što se puta tiče, svuda je dobar.
Dve stvari su važne: imaju blesava ograničenja od naše granice do Sofije. Nije duga deonica, ali mi nije jasno zašto se smenjuju 80-100-120. Možda ne kategorišu sve kao autoput iako realno jeste.
Ja kad nisam siguran za ograničenje, gledam šta kaže navigacija.Juče sam išao preko Bugarske na Sitoniju, prezadovoljan sam odlukom, a razlozi su već navedeni uglavnom.
Inače, što se tiče citiranog dela, ne znam da li mislimo na isto, ali mislim da da, isto sam primetio.
Kad pogledaš bolje, uz znakove od 80 i 100 imaš znak snežne pahulje, što znači da to ograničenje važi samo kad ima snega, u normalnim uslovima važi 120.
Ja sam tako vozio a i svi oko mene.
Put je savršen, Strabag kida gde radi. Deo gde je magistrala mi nije teško pao jer je lep predeo, slično ovčarsko-kablarskoj klisuri pa je uživanje i tu odmoriti se malo laganijom vožnjom.
Ovde uvek imate sve cene, dole za region:
Tokom leta ko ne putuje sub/ned/pon, sada kada je BG u sengenu, neuporedivo manje cekanja na Gradini, kod nas rade 6-7 traka, BG isto prosirili prelaz prosle godine, a BG je bas laka da se odvozi.Stigoh jutros u Nikiti, preko Bugarske. Krenule su ozbiljne gužve na Preševu i Bogorodici/Evzoni, tako da je ovo ispala odlična alternativa.
Put dobar, sem par loših delova kada se udje u Grčku.
NS-Nikiti 9h, sa tri pauze po 10/15min.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari