Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Ako bi narucio Grcki tag ovih dana za koliko stize?
Da li bi stigao do 18 og?

Da

Hvala.
Popunio 2 strane ali ostalo nemam....podaci o vozilu itd...
Da li se mozda to popunjava kasnije? Kada stigne ugovor na mejl?
Edit:
NIje bas kao u upustvu....Nema uopste marke vozila,boja i sl.

Poslednja izmena:
Ja sam aplicirao pa videcemo. Kasno sam se setio. Sve sam u fazonu ma ne treba mi, koj ce mi...Jednom godisnje mi treba....

Ja upravo popunio, nisam tu ništa stavljao pošto nije obavezno polje, malo se razlikuju sad polja od uputstva.
1751489096684.png

Prosao juce kroz HR. Lipovac - ZG istok 14,5e umesto 18,6.

Na Lipovcu sam uspeo tek na treci enc da prodjem, dok nisam skontao kako.

Posle prema Rijeci bez problema.

Prosao juce kroz HR. Lipovac - ZG istok 14,5e umesto 18,6.

Na Lipovcu sam uspeo tek na treci enc da prodjem, dok nisam skontao kako.

Posle prema Rijeci bez problema.
Šta ima popust na putarine u CRO na ENC naspram uzimanja kartice?

Kako? ;)

Da, sad od 1. jula su izjednačili popuste za prepaid i postpaid, negde je oko 20% u odnosu na karticu.
Extra
Nisam skontao jel si prošao sa našim TAG ili hrvatskim?
Znam da negde ne radi naš TAG nisam skontao kako se uzima taj njihov?

Ne radi u Bina Istra i još par puteva. Ima tamo na sajtu tačno gde radi i gde ne radi.

Šta bi sa našim tagom kroz Grčku, bilo je najava od 1. jula ali izgleda ništa kao i svaki put.

Sad gledam baš
Ako sam dobro skontao sad sve naš TAG kad se registruje na onom Toll4all može da radi u CRO sve sem dela Istre i dobijamo iste popuste na putarine kao sa hrvatskim ENC?
Njihov ENC može da kupi bilo ko koliko vidim na datim prodajnim mestima

Ima popust, skine manje s kartice nego što piše na rampi.

A ne znam brate, prvo sam polako prilazio i stao i cekam….nista. Presao u drugu traku, isto. U trecoj prisao, stao i otvorio mi.

Meni je ovo horor. Zamisli to usred gužve sa kolonom koja pokušava da se pomeri da ti kreneš u rikverc.

Desilo mi se sa našim tagom u Makedoniji...

Ja sam naručio Grčki tag. Kada stigne nije mi bitno. Bitno da ga imam.

Uzeću svakako i naš tag jer dobro dodje kada su gužve na kućicama gde se naplaćuje kešom ili karticom.

Meni nas tag u Srbiji radi perfektno u Makedoniji horor. Na 3 rampe prodjem na cetvrtoj zaglavim 10 min(Udjem i polako, cak i stanem, skinem tag na kraju jer poludim i nece). I onda nema poente.
A dok prijatelju njegov tag u Srbiji zeza a u Makedoniji radi odlicno.

Meni tragovi rade perfektno do Grcke.

I meni radilo kroz Makedoniju skroz normalno, u Srbiji takodje. U Hrvatskoj mora skoro da se zaustavi auto i da se drži odstojanje od sledećeg auta. To sam ispoštovao i sve normalno je radilo, bez ikakvog problema.

Svaki dan viđam zaglavljivanje kola sa TAG na relaciji BG - NS, odmah izleću oni radnici pa ga očitaju unutar one kućice, valjda to imaju i u Makedoniji, Grčkoj, Hrvatskoj? Najbolje da se tamo dnevno ne zaglave 300x...
Čari tehnologije da nam olakša život i ubrza putovanje 🤣🤣

Meni se to nikada nije desilo otkad imam tag. Ili stari tagovi ili felerični nešto.

Vrh Dno