Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Danas ne bi trebalo da bude problema kroz Solun. Nedeljom uglavnom nema gužve u saobraćaju, jer ništa ne radi.

Navodno od 01.07.2025. nas tag će raditi i u Grčkoj...

Priča se o tome dugo i ništa :) i u pitanju je samo Severna Grčka ako je bude...

6 različitih firmi ima u Grčkoj za putarine. Generalno dok daju grci besplatan tag sve ok :)

Pa da znam, i bi mi čudno da su uspeli da se sinhroniziju nekako..

Nema granice BG-GR

Stigao grcki tag. Nekih 20 dana je sve trajalo...

Jedno pitanje?
Imam dva grcka taga, dobio, kao za dve razlicite registracije.
Jedan je za moj auto, drugi sam dao ocu.
Da li mogu, taj drugi dati, rodbini, koja vozi auto na francuske table, kada putuje za Grcku?

Možeš. Isto imam dva taga, koristilo nas petoro prošle godine.

@stankovic82

Uzmi ovo ipak sa rezervom, sad čitam da je auto sa francuskim tablicama. Moji tagovi su korišćeni sa domaćim.

Stigao grčki tag, uspeo sam da ga aktiviram i povežem sa bankovnom karticom. Ukupno 10 dana je trajala procedura. Po savetima, uplatio sam 15e na tag. Pitaću ovde, pošto nigde nisam našao odgovor: da li tag funkcioniše po principu pre ili post paid? Da li ću morati svaki put da dopunjavam tag, ili je ovih 15e bilo samo radi aktivacije te da će ubudiće automatski skidati sa deviznog računa nezavisno od preostalih sredstava na samom tagu? Hvala unapred na odgovoru.

Dopunjavaš i on skida sa kredita koji se nalaze na njemu. Postoji minimum koji moraš da imaš, znači ne možeš da teraš do nule.
Nisam siguran koji je, ja ga držim uvek iznad 3e.

Znači putarina koju sam isplanirao + 3e.

Dopunjavaš i on skida sa kredita koji se nalaze na njemu. Postoji minimum koji moraš da imaš, znači ne možeš da teraš do nule.
Nisam siguran koji je, ja ga držim uvek iznad 3e.

Znači putarina koju sam isplanirao + 3e.
E bzvz...znači ipak pre paid fazon. Još jedno, pomalo banalno pitanje: kapiram da mogu da ga držim u kaseti, dok putujem u druge zemlje (CRO/MNE/MKD) sa srpskim tagom? On prepoznaje samo grčke naplatne rampe.

Neće ga očitati drugi operateri, kao što nisu ni naš očitavali dok nisu napravili Toll4All tj njegovog prethodnika.

Vrh Dno