Karaburac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.05.2017
- Poena
- 95
Ćale isto nije ništa prijavio. Mada kaže slaba godina za pecanjeJa preneo u Grčku nekih 1000€ opreme za ribolov.. Videćemo šta će da kažu u povratku.
Ćale isto nije ništa prijavio. Mada kaže slaba godina za pecanjeJa preneo u Grčku nekih 1000€ opreme za ribolov.. Videćemo šta će da kažu u povratku.
Odlična.. Izgoreo sam kao nikada, a ništa preko 200gr nisam upecao.Ćale isto nije ništa prijavio. Mada kaže slaba godina za pecanjeviše je razmenjivao mamce i opremu sa grcima nego sto je fatao ribu
ja se nadam kod tebe bolja situacija
E bas dobro pitanje, do sada ne i ok je jer si odmoran za put ali putujes po najvecem suncu. Mi smo ovaj put planirali da ostanemo na plazi do 15-16h, uzmemo lezaljke i izlezavamo se i krenemo po manjoj vrucini i manjoj guzvi na granicama. Stvari spakujemo u kola koja ce biti na parkingu smestaja, gazda je tu i nema problema.Ne idete poslednji dan na plažu? 😳
😉
tako je, svakako mi ne bude dovoljno dobro da vozim 8-12 sati nazadČekaj, tebe kada sprži sunce, ne bude ti dobro? To svaki dan?
Meni bi i mojih 5-6 dana bilo previše, a ne tvojih 10 😂
To sam radio ranije, a u poslednjih par godina krenem oko 7 ujutru po lokalnom vremenu.Ne idete poslednji dan na plažu? 😳
😉
To sam radio ranije, a u poslednjih par godina krenem oko 7 ujutru po lokalnom vremenu.
Ako mogu da se vratim u apartman i sredim kao čovek, onda odem ujutru na plažu. Ne mogu da sedam u auto slan ...
Naravno da ne može da se tvrdi koja je najbolja, ne bih znao ni u Srbiji da kažem, osim onoga što preferiram, ali eto interesovale su me tako neke činjenice jer sam čuo i jako pozitivne stvari za Shell a i jako negativne iz iskustva, u praksi, verovatno nema pravilaNajbolja pumpa u Grčkoj ... e pretera ga.
Mislim, prešao sam hiljade i hiljade km tokom, kahm, više decenija, pa ne mogu da tvrdim koja je najbolja.
Ali mogu da tvrdim da njihov Šel nije ništa posebno. Zapravo uopšte Šel pumpe u celom regionu nisu ništa posebno iako njihovi radnici svuda decidirano tvrde da im je gorivo odlično. Ne kažem da je loše.
Za benzince mi se najbolje pokazalo gorivo na njihovim domaćim pumpama. Sad kao za inat ne mogu da se setim imea, znak je zelen (zeleno-beo) ...
Isto sam i ja radio, ali do Lefkade je nemoguće otići i vratiti se, pogotovo ako se voziš po ostrvu do plaža itd, tu sam potrošio više od pola rezervoaraU Grckoj sipam ako bas moram i to koliko da dodjem do Makedonije. Obicno napunim pun na makedonskoj granici pre ulaska u grcku.
Nikad ne krećem na put sa polupraznim rezervoarom.U Grckoj sipam ako bas moram i to koliko da dodjem do Makedonije. Obicno napunim pun na makedonskoj granici pre ulaska u grcku.
ovo zavisi od automobila naravno.Isto sam i ja radio, ali do Lefkade je nemoguće otići i vratiti se, pogotovo ako se voziš po ostrvu do plaža itd, tu sam potrošio više od pola rezervoara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari