- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pre 3 dana sam slucajno zaboravio da ukljucim firewall kad sam bio na netu i neki zlonamernik mi je ubio svchost.exe i pojavio se onaj cuveni prozor sa porukom da ce mi se sistem resetovati za 60s. Posto sam nekoliko dana pre toga reinstalriao sistem, potpuno sam zaboravio da sam trebao instalirati peceve opet, pa sam to naknadno ucinio prekjuce.
ALI, sada imam veliki problem. Postoji jedan svchost.exe koji je oznacen kao NETWORK SERVICE i koji ludacki jede moj CPU, toliko da ni misha ne mogu da koristim 🙂 Virusa nemam, peceve sam, kao sto rekoh, instalirao, 3 spy-a koje je SpyBot nasao su obrisana ali problem je i dalje tu. Ako ubijem taj problematicni svchost, onda mi Opera zauzme 100% CPU-a...pa ako ubijem nju, onda mi XCHAT zauzme CPu.... i tako u krug.
Posto me ovo zestoko iritira, zna li neko sta da radim?
ALI, sada imam veliki problem. Postoji jedan svchost.exe koji je oznacen kao NETWORK SERVICE i koji ludacki jede moj CPU, toliko da ni misha ne mogu da koristim 🙂 Virusa nemam, peceve sam, kao sto rekoh, instalirao, 3 spy-a koje je SpyBot nasao su obrisana ali problem je i dalje tu. Ako ubijem taj problematicni svchost, onda mi Opera zauzme 100% CPU-a...pa ako ubijem nju, onda mi XCHAT zauzme CPu.... i tako u krug.
Posto me ovo zestoko iritira, zna li neko sta da radim?