Šta je novo?

svchost.exe - CPU 100%

run-msconfig, tamo iz start up-a ga skini
A onda skini NAJnoviji updae za NAV i naći će ti KORG.
A onda skini Nortona pa nabaci NOD32, koij će ti ga očistiti skroz.
A da bi to spriječio nabavi Trojan Defence Suite 3, koji takve gluposti iz korjena spriječava.

Na niske grane si spao, kada nemash firefox, vec morash da koristish te polu-proizvode 🙂

I sta rece ti, kome jos treba image 😉
Da si ga imao, problem bi resio cas posla...

Resenje je delimicno 🙂 a za 10 minuta sam sa onom loshom pastom_za_zube pokupio toliko spy-a, koliko nisam pokupio za prethodne 4 godine na netu 😀 Zoni srami se, ti to zoves browserom...🙂

Posto me ovo nevidjeno zivcira, instalacija sistema od nule ce da padne uskoro 😀

kUdtiHaEX je napisao(la):
za 10 minuta sam sa onom loshom pastom_za_zube pokupio toliko spy-a, koliko nisam pokupio za prethodne 4 godine na netu 😀 Zoni srami se, ti to zoves browserom...
au, bre... pa, ja sam "on-line" jos od 1997 (8?), i do sada NIKADA nisam imao problema sa spyware-om ili virusima! Pa, bre, ja sam mislio da bar ljudi na ovom forumu znaju da surfuju 🙂

zanimljivo, totalno... :zgran:

hm... bilo je krajnje vreme da M$ izbaci ispravke (npr. XP SP2, mada to tebi ne znaci nista) za vas neiskusne surfere :banana:

btw: namerno sam kuci instalirao samo XP i SP1 (+Kerio 2.15 i Avast Home), i poslednja 3-4 dana non-stop visim na raznim "undergound" sajtovima... i nista!!! Nijedan spy, ni jedan virus, nista - komp mi je cist potpuno...

ZoNi je napisao(la):
..za vas neiskusne surfere ...

😀😀 Da ja sam bas neiskusan surfer hehehehehhehehe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ZoNi je napisao(la):
btw: namerno sam kuci instalirao samo XP i SP1 (+Kerio 2.15 i Avast Home), i poslednja 3-4 dana non-stop visim na raznim "undergound" sajtovima... i nista!!! Nijedan spy, ni jedan virus, nista - komp mi je cist potpuno...

hehe lol ono po ceo dan se muvas po mutnoj vodi 🙂 Jesi li ti na godisnjem ili samo onako besposlen ovih dana 😉

salim se ali poceli ste da se gadjate nekim smesnim konstatacijama...
Ti si jedan neiskusan surfer! 🙂 Sramoto nijedna tako brzo da popijes spy... 🙂

a problem i dalje stoji... zanimljivo nisam cuo da se to desava ajde ako resite sta je obavezno postujte.

Ma, mrzi me da se raspravljam sa Zonijem, jer ocigledno nije u pravu, ali ajde de... pametniji popusta 😀

Nazad
Vrh Dno