Šta je novo?

SUPERSET = SBB + Telenor ("quad-play" usluga)

A to obicno u toku dana promene na sajtu ;) ne bas u prepodnevnim satima

Mislim da sam negde cuo da je danas u 12:00 casova predstavljanje Superset paketa...

U 11h. Upravo sam u Crowne Plazi na promociji (više neformalnom druženju), pa se kasnije javljam sa detaljima.

Evo, evo, bio je koktel, hik! :D

Mislim da je ovo najvažnije:

Pored navedenih pogodnosti, korisnici obe kompanije na raspolaganju imaju po 1000 minuta besplatnog saobracaja za pozive izmedju SBB fiksnog i Telenor mobilnog broja, u oba smera.

Pocevsi od 7. marta, SUPERSET mogu da aktiviraju svi privatni korisnici, koji imaju odgovarajuci Telenor postpejd paket i SBB digitalni paket, bez dodatnih troskova i sklapanja nove ugovorne obaveze. U istim pogodnostima ponude mogu uzivati i svi novi korisnici SBB i Telenor referentnih paketa. Pritom,korisnici mogu da kombinuju bilo koji od Telenor i SBB paketa koji su deo SUPERSET ponude.

A gde ce moci da se aktivira? Pretpostavljam na Moj SBB portalu?

Počevši od 7. marta, SUPERSET mogu da aktiviraju svi privatni korisnici, koji imaju odgovarajući Telenor postpejd paket i SBB digitalni paket, bez dodatnih troškova i sklapanja nove ugovorne obaveze. U istim pogodnostima ponude mogu uživati i svi novi korisnici SBB i Telenor referentnih paketa. Pritom, korisnici mogu da kombinuju bilo koji od Telenor i SBB paketa koji su deo SUPERSET ponude.

Telenor i SBB SUPERSET ponudu korisnici mogu aktivirati preko Moj Telenor aplikacije, Portala Moj Telenor, Portala MOJ SBB, dolaskom na Telenor prodajno mesto ili dolaskom na SBB prodajno mesto.

Tu,onda na moj telenor app,onda u telenor i sbb poslovnicama,pise na onim letcima sto su ljudi slikali ovde.

@owim steta sto je to samo ka tom telenor broju i sbb fiksnom,a ne ka svim telenor i sbb brojevima,mada sto je dzabe i Bogu je drago ;)
I kao sto sam rekao jos pre dan,dva,ova promocija ne ide na ugovornu obavezu vec funkcionise kao i Telenor vise,tako da od viska glava ne boli ;)

Kazi mi samo da ne znas mozda koji dodatni kanali nam stizu u sbb? Pretpostavljam da nema govora o nijednom Hbo?

Poslednja izmena:
Zanimljiva je ovo prica. Bio je Benchmark na prezentaciji, spremam video, pa da vidite detaljnije o cemu se radi.

Šta je sa korisnicima koji imaju neku nestandardnu ponudu aktivnu u Telenoru (50%, 25%+telefon...)?

Šta je sa korisnicima koji imaju neku nestandardnu ponudu aktivnu u Telenoru (50%, 25%+telefon...)?

E,to mislim da nece moci i mene to zanima,mada se jos nista ne zna. Fakticki kad ti daju ovih 50% vise u telenor paketu,to mu cak dodje slicnko kao 25% i mob,ali dzabe kad dosta nas oce manju cenu ;) Ako bude moglo onda je ovo full kombinacija naravno za nas koji imamo i telenor i sbb.

@Gizmo kad mozemo ocekivati taj video,oce biti u toku danasnjeg dana?

Na Sbb sajtu su vec okacili ovu vest

Poslednja izmena:
Ne vidim kako ce ova ponuda da privuce nekoga u telesmor ako on npr koristi mts/vip i sbb ? Ovo mu vise dodje kao pogodnost za korisnike koji vec koriste sbb i telesmor ?

Poslednja izmena:
Ne vidim kako ce ova ponuda da privuce nekoga u telesmor ako on npr koristi mts/vip i sbb ? Ovo mu vise dodje kao pogodnost za korisnike koji vec koriste sbb i telesmor ?

Pretpostavljam da im je samo dovoljno da zadrze trenutni broj korisnika cim nisu dali neke popuste na pretplate,mada ako sam dobro video i Orion-Vip akciju,ni ona nije nista bolja,dobijes po 10% na obe pretplate godinu dana.
Nisam detaljno gledao,ali mislim da sadrzaj paketa nije znacajno razlicit.

Sto se tice tih 50% ili 25% i mob sa SuperSet nece biti moguce,moze jedno od toga,pitao sam ih na chat-u.

I ako ona ima tacne info bice problem onima koji su vec na nekoj od ove dve promocije posto kaze sledece:
"Nije moguće koristiti, pošto već imaš ovu promociju sa popustom. Kada ugovorna obaveza istekne, možeš da računaš na ovu kombinaciju"

Poslednja izmena:
Ovo neće privući nikog novog ko želi da prođe jeftinije ili najjeftinije. Odgovaraće ljudima koji već koriste usluge ovih firmi, u smislu da imaju znatno veći sadržaj u postojećim paketima, samim tim da i manje razmišljaju o prelasku na veći.
Postojeći Telenor korisnici, kombinivanjem ove i drugih pogodnosti i usluga mogu da npr. od paketa sa 150min naprave paket sa 225, 300 ili 375min.
Zavisno od toga koje dodatne kanale će Sbb da ponudi u ovom paketu, može da bude fina nadogradnja.

Poslednja izmena:
Šteta što korisnici SBB-ove D3i digitalne televizije preko interneta ne mogu da koriste Superset. :(

Ovo neće privući nikog novog ko želi da prođe jeftinije ili najjeftinije.

Зашто си сигуран да неће привући нове кориснике? Можда неће привући кориснике овог форума и сличних тематских форума, али засигурно циљану групу којој је и предвиђено, па када се мало боље срачунају или виде 50%, па још мало додатака може и да превагне, а у случају Унитед Групе имају јаке и медијске канале, тако да сплет околности за тврдњу да нема нових корисника је другачија ситуација...

Друго је када чујеш "Добијаш 50% више ако си корисник СББ на Теленор пакету" + када то спакује маркетиншка агенција, има да буде ефектно и оно што је најбитније нема Уговорне Обавезе... :) што би рекли спојиш лепо и корисно... и што је још важније задржавају постојећег корисника, а постојећи корисник даље преноси или каже потенцијалном кориснику које погодности има, па ако није задовољан код једног оператера ето њега код СББ и Теленора у пакету :)

Poslednja izmena:
Mislio sam na ljude koji tragaju za najjeftinijim rešenjima. Koji recimo sada koriste neki box paket (npr. Box4) i gledaju da li bi im ova varijanta bila jeftinija.

Objavio je i telenor vest,ali nigde ne mogu da vidim koji su to dodatni Sbb kanali? :(
Kad bi dali Hbo bilo bi vrh.

Objavio je i telenor vest,ali nigde ne mogu da vidim koji su to dodatni Sbb kanali? :(
Kad bi dali Hbo bilo bi vrh.

Полако где журиш, јер видиш да услуга стартује тек од 7-ог марта... а треба ће им бар месец дана да обједине информацију према кориснику, као и свака услуга која је почела код СББ увек је била недоречена.... бомбастична на прву лопту, а после...

Poslednja izmena:
Из СББ ми дали одговор да корисници Трио Голд Екстра пакета добијају ХБО пакет у Суперсет акцији, док Премијум добијају додатне ХД канале... али нису знали да ми одговоре које... као ни да ли се повећава и уплоад или не.

Stena, da neces mozda i da ti plate da uzmes i HBO Go i sve sportske kanale?:)

BTW, VIP i Orion djene djene, ali VIP je napravio odlican deal sa Piraeus (koji i dalje vazi inace!). 2% od potrsnje kartice ide kao cash-back za VIP racune. Ja evo ne placam VIP racune vec 13 meseci, a nista vise ne trosim, samo placam Piraeus karticom, umesto Intesinom/AIK. Skoro 2000 mesecno dobijam za tarife bez ikakvog cimanja.

Telenor sta god daje, nikada nije dao popust, nikada nije dao nesto jeftinije - uvek je bilo da se ide na skuplje. Imate paket od 900 din. sa 100min/200sms/200mb? Imacete sada 150/300/300. A mogli ste uzeti 50% popusta i imati za 600rsd (Telenor PiS Basic) 200/300/300 :) (da ne pricamo da za 800 u MTSu ima 300/400/500 tj. 300/400/1000 prve godine :))
Da, mozes uzeti i Surf paket i imati jos 50% vise (verovatno mogu obe promocije). Zznaci platices 500 din. vise :) A opet si mogao uzeti po 50% popusta i imati vise minuta :) (doduse ne i 7.5GB vec 5GB, ali sem Despu ne znam da nekome to treba za privatne svrhe :D)

Sto rece bSecurity, ovo ce marketinkski lepo upakovati, i uzece poneko cak iako nema ili SBB ili Telenor... a nazalost nece ni razmisliti o mogucnostima i da ih to u stvari vise kosta uglavnom. (kazem uglavnom, jer ne mogu sve kombinacije sada da prelazim, pogotovu znam da bi se desp nasao pre u Telenor Vise + SuperSet nego u popust kombinaciji)

Doduse i Surf kombinacija nece biti bolja:
- PiS Start + Surf 5GB + SuperSet, bice ~4200, za 200min/400sms/10GB.
Umesto toga popust 50% PiS Basic + Surf 15GB bice 2800 + 600 + 550 = 3950 za 200/300/15GB

Net +10Mbps ne stavljam u racunicu, jer je najnizi paket kod SBBa 30Mbps, sto je ogromnoj vecini sasvim dovoljno, a nece igrati kljucnu ulogu ni bekaperima neta :)

Dobro je, znamo da je skuplje...

Из СББ ми дали одговор да корисници Трио Голд Екстра пакета добијају ХБО пакет у Суперсет акцији
Lepo ako će te kanale da dodaju.

Poslednja izmena:
Kacim video na kanal, pa kad zavrsi pustam link.

Stena, da neces mozda i da ti plate da uzmes i HBO Go i sve sportske kanale?:)

BTW, VIP i Orion djene djene, ali VIP je napravio odlican deal sa Piraeus (koji i dalje vazi inace!). 2% od potrsnje kartice ide kao cash-back za VIP racune. Ja evo ne placam VIP racune vec 13 meseci, a nista vise ne trosim, samo placam Piraeus karticom, umesto Intesinom/AIK. Skoro 2000 mesecno dobijam za tarife bez ikakvog cimanja.

Telenor sta god daje, nikada nije dao popust, nikada nije dao nesto jeftinije - uvek je bilo da se ide na skuplje. Imate paket od 900 din. sa 100min/200sms/200mb? Imacete sada 150/300/300. A mogli ste uzeti 50% popusta i imati za 600rsd (Telenor PiS Basic) 200/300/300 :) (da ne pricamo da za 800 u MTSu ima 300/400/500 tj. 300/400/1000 prve godine :))
Da, mozes uzeti i Surf paket i imati jos 50% vise (verovatno mogu obe promocije). Zznaci platices 500 din. vise :) A opet si mogao uzeti po 50% popusta i imati vise minuta :) (doduse ne i 7.5GB vec 5GB, ali sem Despu ne znam da nekome to treba za privatne svrhe :D)

Sto rece bSecurity, ovo ce marketinkski lepo upakovati, i uzece poneko cak iako nema ili SBB ili Telenor... a nazalost nece ni razmisliti o mogucnostima i da ih to u stvari vise kosta uglavnom. (kazem uglavnom, jer ne mogu sve kombinacije sada da prelazim, pogotovu znam da bi se desp nasao pre u Telenor Vise + SuperSet nego u popust kombinaciji)

Doduse i Surf kombinacija nece biti bolja:
- PiS Start + Surf 5GB + SuperSet, bice ~4200, za 200min/400sms/10GB.
Umesto toga popust 50% PiS Basic + Surf 15GB bice 2800 + 600 + 550 = 3950 za 200/300/15GB

Net +10Mbps ne stavljam u racunicu, jer je najnizi paket kod SBBa 30Mbps, sto je ogromnoj vecini sasvim dovoljno, a nece igrati kljucnu ulogu ni bekaperima neta :)
Ti si poznat po tome da ne racunas nista sto je bolje kod konkurencije koju ti mrzis,kao i po tome sto ne racunas dodatne troskove koji tvoji miljenici imaju tipa MTS net naplata koja mislim da je jedina kod njih na celom svetu.
Koliko videh uz najveci Box dobijas net DO 50mb (ako ne gresim),realni uslovi nesto vise od 40,to je kod Sbb sa ovom promocijom najmanja brzina i to stabilna,oscilacija oko 1mb,to sto tebi to ne znaci nista,nekome znaci,narocito ko skida dosta sa neta.
Takodje sto ne racunas to da ide doplata za bilo koji dodatni tv kod telekoma,ako sam razumeo neke ljude ovde (mozda gresim,neka me neko ispravi)?
Takodje dvoje kojih ja znam i imaju te boksove,kazu da u mesecu bar 2,3 puta imaju neku vrstu problema,cak sam ja jednom komsiji isao da namestim onaj njihov risiver jer mu nesto prslo,jedva sam oporavio i vratio u normalno-radno stanje.
Ja toga kod Sbb za sve vreme koliko sam kod njih tj.od 2008. nisam imao ukupno 10 puta,slazem se da su skupi,ali su sa uslugom super stabilni (bar u mom kraju,drugi me ne zanimaju),o Telenor kvalitetu necu ni pricati,jos nisam doziveo da im je pukla mreza,telekom to ima cak i u danasnje vreme (zadnjih pola godine 3 puta),brzina neta vec sam pisao,kao i kradje...,sto znaci moja logika je nek platim tih 6-7 evra vise,ali me bre glava ne boli.
p.s.Koliko ti slobodnog vremena imas kad te ne mrzi ovo sve da racunas?

Vrh Dno