Oce vise danas okaciti na sajtovima uslove i sl.,tacnije detaljnije?U 11h. Upravo sam u Crowne Plazi na promociji (više neformalnom druženju), pa se kasnije javljam sa detaljima.
U 11h. Upravo sam u Crowne Plazi na promociji (više neformalnom druženju), pa se kasnije javljam sa detaljima.
A gde ce moci da se aktivira? Pretpostavljam na Moj SBB portalu?
A gde ce moci da se aktivira? Pretpostavljam na Moj SBB portalu?
Šta je sa korisnicima koji imaju neku nestandardnu ponudu aktivnu u Telenoru (50%, 25%+telefon...)?
Ne vidim kako ce ova ponuda da privuce nekoga u telesmor ako on npr koristi mts/vip i sbb ? Ovo mu vise dodje kao pogodnost za korisnike koji vec koriste sbb i telesmor ?
Ovo neće privući nikog novog ko želi da prođe jeftinije ili najjeftinije.
Objavio je i telenor vest,ali nigde ne mogu da vidim koji su to dodatni Sbb kanali?
Kad bi dali Hbo bilo bi vrh.
Objavio je i telenor vest,ali nigde ne mogu da vidim koji su to dodatni Sbb kanali?
Kad bi dali Hbo bilo bi vrh.
Lepo ako će te kanale da dodaju.Из СББ ми дали одговор да корисници Трио Голд Екстра пакета добијају ХБО пакет у Суперсет акцији
Šta je sa korisnicima koji imaju neku nestandardnu ponudu aktivnu u Telenoru (50%, 25%+telefon...)?
Ti si poznat po tome da ne racunas nista sto je bolje kod konkurencije koju ti mrzis,kao i po tome sto ne racunas dodatne troskove koji tvoji miljenici imaju tipa MTS net naplata koja mislim da je jedina kod njih na celom svetu.Stena, da neces mozda i da ti plate da uzmes i HBO Go i sve sportske kanale?
BTW, VIP i Orion djene djene, ali VIP je napravio odlican deal sa Piraeus (koji i dalje vazi inace!). 2% od potrsnje kartice ide kao cash-back za VIP racune. Ja evo ne placam VIP racune vec 13 meseci, a nista vise ne trosim, samo placam Piraeus karticom, umesto Intesinom/AIK. Skoro 2000 mesecno dobijam za tarife bez ikakvog cimanja.
Telenor sta god daje, nikada nije dao popust, nikada nije dao nesto jeftinije - uvek je bilo da se ide na skuplje. Imate paket od 900 din. sa 100min/200sms/200mb? Imacete sada 150/300/300. A mogli ste uzeti 50% popusta i imati za 600rsd (Telenor PiS Basic) 200/300/300(da ne pricamo da za 800 u MTSu ima 300/400/500 tj. 300/400/1000 prve godine
)
Da, mozes uzeti i Surf paket i imati jos 50% vise (verovatno mogu obe promocije). Zznaci platices 500 din. viseA opet si mogao uzeti po 50% popusta i imati vise minuta
(doduse ne i 7.5GB vec 5GB, ali sem Despu ne znam da nekome to treba za privatne svrhe
)
Sto rece bSecurity, ovo ce marketinkski lepo upakovati, i uzece poneko cak iako nema ili SBB ili Telenor... a nazalost nece ni razmisliti o mogucnostima i da ih to u stvari vise kosta uglavnom. (kazem uglavnom, jer ne mogu sve kombinacije sada da prelazim, pogotovu znam da bi se desp nasao pre u Telenor Vise + SuperSet nego u popust kombinaciji)
Doduse i Surf kombinacija nece biti bolja:
- PiS Start + Surf 5GB + SuperSet, bice ~4200, za 200min/400sms/10GB.
Umesto toga popust 50% PiS Basic + Surf 15GB bice 2800 + 600 + 550 = 3950 za 200/300/15GB
Net +10Mbps ne stavljam u racunicu, jer je najnizi paket kod SBBa 30Mbps, sto je ogromnoj vecini sasvim dovoljno, a nece igrati kljucnu ulogu ni bekaperima neta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari