Stimpi
Poznat
- Učlanjen(a)
- 28.12.2021
- Poena
- 35
Samo ti razmišljaj ali ne može 🤣🤣nesto se razmisljam da probam da stavim ovaj rom https://aidanrom.com/project/s905x3/ da li je to moguce ili cu da ga brikujem
Samo ti razmišljaj ali ne može 🤣🤣nesto se razmisljam da probam da stavim ovaj rom https://aidanrom.com/project/s905x3/ da li je to moguce ili cu da ga brikujem
MOVE_2.02.33-release_APKPure.xapkDo sada nisam nasao novu verziju move aplikacije,a da radi na boxu, probao sam MOVE_2.03.12.xapk i MOVE_3.0.8-200463.xapk,da li ima neka koja radi na njihovom boxu?
Instaliraj ovaj i radiće.Povezan je ali se ništa ne ažurira.
U kakvom je stanju box, šta ne radi na njemu?Znaci ovom nema pomoci?
Svakako ti firmware linkovi koje su ti spominjali u prethodnim komentarima nisu za taj box 😅Znaci ovom nema pomoci?
Ima reset dugme u AV rupici i tako ulazis u recovery na tom modelu.Kako da udjem u recovery ovaj box nema power dugme na sebi?
Odradi ponovo box, prvo izbrisi keš memoriju i resetuj na fabricka pa onda odradi apdejt i ostaloNe vidi eon daljinski, a ni bluetooth gamepad pa pretpostavljam da je bluetooth isključen, vrti "searching for accessories" ali ne pronalazi ništa
Daj skriptu, šaljem ti rom 🤣Pozdrav svima da li neko ima rom za supernova ot box GK-MPM1111C , zapravo ceo forum sam obisao i nisam nasao adekvatni.
ili radi wifi, ili samo radi daljinski ... Nikako zajedno.
ima dosta linkova koji nisu aktivni.
Ruski slim box radi sa originalnim daljincem koga je kale izbacio ali mu se wifi gasi...
originalni slim box sa ruskog sajta radi sa x96q ali ne radi sa Originalnim daljincem i nema wifi
ako neko moze neka postavi neki rom da testiram. hvala
nije moje , ne smem.Daj skriptu, šaljem ti rom 🤣
Pozdrav svima da li neko ima rom za supernova ot box GK-MPM1111C , zapravo ceo forum sam obisao i nisam nasao adekvatni.
ili radi wifi, ili samo radi daljinski ... Nikako zajedno.
ima dosta linkova koji nisu aktivni.
Ruski slim box radi sa originalnim daljincem koga je kale izbacio ali mu se wifi gasi...
originalni slim box sa ruskog sajta radi sa x96q ali ne radi sa Originalnim daljincem i nema wifi
ako neko moze neka postavi neki rom da testiram. hvala
Pozdrav hvala na brzom odgovru na temu.Slimboxs905x_wifi_ap6212_atv_9_16_kalehrl.zip - ovaj ne radi?
Evo i linkaPozdrav hvala na brzom odgovru na temu.
Taj radi sa originalnim daljinskim ali se gasi wifi, pa mora da se restartuje .
Da dam mali doprinos temi na netu sam nasao rom kome radi stabilno wifi, radi i bluetoth kao i IRIS daljinski.
Dok se ne upari on radi ali bez numerickih trastera...
kad se upari na bluetoth onda sve radi na iris daljinskom.
Lepo i stabilno radi ..
Pozdrav hvala na brzom odgovru na temu.
Taj radi sa originalnim daljinskim ali se gasi wifi, pa mora da se restartuje .
Da dam mali doprinos temi na netu sam nasao rom kome radi stabilno wifi, radi i bluetoth kao i IRIS daljinski.
Dok se ne upari on radi ali bez numerickih trastera...
kad se upari na bluetoth onda sve radi na iris daljinskom.
Lepo i stabilno radi ..
Evo i linka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari