Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Do sada nisam nasao novu verziju move aplikacije,a da radi na boxu, probao sam MOVE_2.03.12.xapk i MOVE_3.0.8-200463.xapk,da li ima neka koja radi na njihovom boxu?

Pozdrav, ništa se ne dešava kada pritisnem del1042del da li možda ne radi na ovom firmware-u 20221018130606?

Poveži Move box LAN kablom, uključi ga u struju i pusti ga da se sam ažurira. Kada to bude gotovo, proradiće del1042del.

Kako da udjem u recovery ovaj box nema power dugme na sebi?

Prilozi

• box.png
    box.png
    940.9 KB · Pregleda: 19
  • IMG_20251012_121249.jpg
    IMG_20251012_121249.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 21
Pozdrav!
Imam uredjaj od supernove, nisam ga koristio neko vreme i upalio sam ga proslo vece.
Prvo mi je pisalo "Podesavanje, instalacija aplikacije: 0%", i to je stalno stajalo na nuli; restartovao sam ga, net cackao, svasta sam probao, i nije htelo. Na kraju sam ga ostavio preko noci i danas radi, imam kanale.
Druga stvar, izgleda jako "basic", nema nista kad prebacujem, samo lista kanala sa strane (slikao sam) i mogu da pojacam i utisam zvuk. Ne radi nikakav meni, podesavanja, dugme za premotavanje, nema nista drugo na ekranu, kao da je neki najobicniji resiver :D
Kao neka default aplikacija... Nije ovako izgledalo, UI je bio mnogo vise fancy! Jel ovo sad ovako? Nemoguce...

Sta se ovde desilo, i sta mogu da odradim? Rucno da odradim update? Nemam apk, znam za 1042 meni, ali ne znam koja je aplikacija najnovija i koja ide na moj uredjaj. Kad otvorim taj meni i probaj da uradim update FW, on kaze da nema novije verzije.
Model: CASTONE UCA-BI60R
PXL_20251015_174020853.jpg

Moze neki savet, pomoc? Hvala!

Nisi nakacen na net. Zato imas samo kanale bez mogucnosti vracanja. Idi u podesavanja pa na mreznu konekciju i tu se povezi zicanonili preko wifi-a. Naravno ako ces zicano podrazumeva se da moras kabal da povezes sa ruterom

wow ok, nije hteo preko dhcp da povuce ip, stavio sam rucno i sad je connected ali me vrati na onaj ekran za instaliranje... Pomislio sam da je do odradio ali izgleda da mu je pukla veza u toku noci...
PXL_20251014_222819148.jpg
Ovako zakuca, to je bilo i proslu noc.

Pozdrav, imam pitanje, da li je iskljucen bluetooth na fw febr. 2025, kod mene kao pretrazuje bluetooth uređaje u blizini ali ne uspevam da spojim eon daljinski...

Hmmmm... nisam uspeo ni ja da zakačim virtuelnu tastaturu preko moba, ali je radila klasična BT tastatura.

Ne vidi eon daljinski, a ni bluetooth gamepad pa pretpostavljam da je bluetooth isključen, vrti "searching for accessories" ali ne pronalazi ništa

Pozdrav svima da li neko ima rom za supernova ot box GK-MPM1111C , zapravo ceo forum sam obisao i nisam nasao adekvatni.
ili radi wifi, ili samo radi daljinski ... Nikako zajedno.
ima dosta linkova koji nisu aktivni.
Ruski slim box radi sa originalnim daljincem koga je kale izbacio ali mu se wifi gasi...
originalni slim box sa ruskog sajta radi sa x96q ali ne radi sa Originalnim daljincem i nema wifi

ako neko moze neka postavi neki rom da testiram. hvala

Pozdrav svima da li neko ima rom za supernova ot box GK-MPM1111C , zapravo ceo forum sam obisao i nisam nasao adekvatni.
Ruski slim box radi sa originalnim daljincem koga je kale izbacio ali mu se wifi gasi...
originalni slim box sa ruskog sajta radi sa x96q ali ne radi sa Originalnim daljincem i nema wifi

Daj skriptu, šaljem ti rom 🤣

Slimboxs905x_wifi_ap6212_atv_9_16_kalehrl.zip - ovaj ne radi?

Slimboxs905x_wifi_ap6212_atv_9_16_kalehrl.zip - ovaj ne radi?
Pozdrav hvala na brzom odgovru na temu.
Taj radi sa originalnim daljinskim ali se gasi wifi, pa mora da se restartuje .
Da dam mali doprinos temi na netu sam nasao rom kome radi stabilno wifi, radi i bluetoth kao i IRIS daljinski.
Dok se ne upari on radi ali bez numerickih trastera...
kad se upari na bluetoth onda sve radi na iris daljinskom.

Lepo i stabilno radi ..
Da dam mali doprinos temi na netu sam nasao rom kome radi stabilno wifi, radi i bluetoth kao i IRIS daljinski.

Lepo i stabilno radi ..
Evo i linka

Poslednja izmena:

Lepo i stabilno radi ..

Evo i linka

Jedina mana ovog roma je ta sto kada se poveze IRIS na bloetoth oslabi wifi.
Bukvalno stane .
Ovako kada nije uparen i radi preko IR porta radi super.
E sad tu bi mogao da se doda neki IR daljinac tipa X96q , ali to ce Stimpi da odradi ;)
pozdrav

Nazad
Vrh Dno