Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Do sada nisam nasao novu verziju move aplikacije,a da radi na boxu, probao sam MOVE_2.03.12.xapk i MOVE_3.0.8-200463.xapk,da li ima neka koja radi na njihovom boxu?

Pozdrav, ništa se ne dešava kada pritisnem del1042del da li možda ne radi na ovom firmware-u 20221018130606?

Poveži Move box LAN kablom, uključi ga u struju i pusti ga da se sam ažurira. Kada to bude gotovo, proradiće del1042del.

POZZ AKO IMA NEKO NOVU VERZIJU MOVE SMART APLIACIJU NEK MI POSALJE U PP AKO JE APK

Kako da udjem u recovery ovaj box nema power dugme na sebi?

Prilozi

• box.png
    box.png
    940.9 KB · Pregleda: 16
  • IMG_20251012_121249.jpg
    IMG_20251012_121249.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 17
Pozdrav!
Imam uredjaj od supernove, nisam ga koristio neko vreme i upalio sam ga proslo vece.
Prvo mi je pisalo "Podesavanje, instalacija aplikacije: 0%", i to je stalno stajalo na nuli; restartovao sam ga, net cackao, svasta sam probao, i nije htelo. Na kraju sam ga ostavio preko noci i danas radi, imam kanale.
Druga stvar, izgleda jako "basic", nema nista kad prebacujem, samo lista kanala sa strane (slikao sam) i mogu da pojacam i utisam zvuk. Ne radi nikakav meni, podesavanja, dugme za premotavanje, nema nista drugo na ekranu, kao da je neki najobicniji resiver :D
Kao neka default aplikacija... Nije ovako izgledalo, UI je bio mnogo vise fancy! Jel ovo sad ovako? Nemoguce...

Sta se ovde desilo, i sta mogu da odradim? Rucno da odradim update? Nemam apk, znam za 1042 meni, ali ne znam koja je aplikacija najnovija i koja ide na moj uredjaj. Kad otvorim taj meni i probaj da uradim update FW, on kaze da nema novije verzije.
Model: CASTONE UCA-BI60R
PXL_20251015_174020853.jpg

Moze neki savet, pomoc? Hvala!

Nisi nakacen na net. Zato imas samo kanale bez mogucnosti vracanja. Idi u podesavanja pa na mreznu konekciju i tu se povezi zicanonili preko wifi-a. Naravno ako ces zicano podrazumeva se da moras kabal da povezes sa ruterom

wow ok, nije hteo preko dhcp da povuce ip, stavio sam rucno i sad je connected ali me vrati na onaj ekran za instaliranje... Pomislio sam da je do odradio ali izgleda da mu je pukla veza u toku noci...
PXL_20251014_222819148.jpg
Ovako zakuca, to je bilo i proslu noc.

Vrh Dno