Posto nece popcorn probaj stremio.Možda ne bi bilo lose šerovati applikacije koje rade na Move, recimo ja nisam uspeo da pokrenem zanji popcorn time, youtube...chrome ako neko ima bilo šta od toga neka postavi
Nisam instalirao. Imam move ali ja ga ne koristim. To je bio predlog kao zamena za popcorn.Koju verziju Stremio? Ja skinuo 15-ak i nijedna neće da se instalira.
Ja bih sve njih tuzio za intelektualnu svojinu. 😜Vidm po KP nicu oglasi gde se nudi usluga moddinga Move boxa za nadoknadu![]()
I kod mene isto.Primetio sam i ja poslednjih par dana, ranije nisam. Nekad se desi, nekad ne.
adb shell
appwidget grantbind --package com.wolf.fireluncher --user 0
Kako si to uspeo da se izabere aplikacijaVrlo korisna stvarčica je što se mogu mapirati ova četiri tastera u boji na daljinskom, koja nemaju nikakvu funkciju.
Ja sam mapirao nekoliko aplikacija koje često koristim (Eon, Kodi, Youtube), tako da uopšte nemam potrebe da se prebacujem u Wolf launcher, aplikacije se automatski otvaraju u Supernovinom launcheru.
Samo odeš na clear defaults u Supernovinom ili drugom launcheru i rešen problem.Kako si to uspeo da se izabere aplikacija
Kako inace da se namesti da se pri paljenju uredjaja, da automatski pokrece Supernova launcher a ne da pita koji ces, jer valjda ako se ne ode ono ovo samo jednom, sjebace se nesto koliko sam razumeo a već vidim kako ce matorci da to sjebu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari