Upravo tako. Sacekaj svoj red i dobices update uskoro.A kako sam skapirao iz tvojih poruka, ako ubacim noviju, vratice me na staru automatski?
Ne radi link. Jel može neki drugi izvor?Znao sam da će doći do ovih pitanja i zbog toga sam tražio da mi se omogući da editujem prvi post najnovijim informacijama ali moderator kaže da nije moguće. Treba da skineš stari fw sa ovog linka https://prd-ota-supernova.spectar.tv/version/hybrid/prd/to-20210225103731/p212-ota-full.zip i prebaciš ga na flešku formatiranu u fat32. Ubaci je u usb port. Isključi box iz struje i drži power dugme pritisnuto na boxu dok vraćaš adapter u struju. Sačekaj da se pojavi crn recovery ekran sa tekstom. Idi na apply update from ext i odaberi fajl sa fleške. Kad se instalira, onemogući pristup internetu - iščupaj koaks kabl iz rutera ako ti je kablovski net ili slično i odaberi reboot to system da se rebootuje box. To će sprečiti da se box ažurira pre nego što instaliraš Wolf Launcher i button mapper. Posle prati uputstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari