Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Možda ne bi bilo lose šerovati applikacije koje rade na Move, recimo ja nisam uspeo da pokrenem zanji popcorn time, youtube...chrome ako neko ima bilo šta od toga neka postavi

Za YouTube koristim YouTube next od yuliskova. Nema reklama plus preskače intro i slične gluposti. Kao web pregledač koristim TV Bro.

Možda ne bi bilo lose šerovati applikacije koje rade na Move, recimo ja nisam uspeo da pokrenem zanji popcorn time, youtube...chrome ako neko ima bilo šta od toga neka postavi
Posto nece popcorn probaj stremio.

Koju verziju Stremio? Ja skinuo 15-ak i nijedna neće da se instalira.

Vidm po KP nicu oglasi gde se nudi usluga moddinga Move boxa za nadoknadu :ROFLMAO:

Primetio sam da kad se nesto vrati sto je bilo na TV-u, cesto secne slika i izbaci onaj meni dole. Jel to samo kod mene ili se Jos nekome desava?IMG_20211213_123357.jpg

mali savet, nakon instalacije wolf_luncher-a, odradite i permisije za widget-e
Kod:
adb shell
appwidget grantbind --package com.wolf.fireluncher --user 0

Da li postoji neki port za Google Tv launcher koji bi mogli instalirati?

Ja sam probao da instaliram Google instaler 2.0, play prodavnica nece da radi, YouTube radi bez problema.
Aptoide TV radi, ali su tu sve aplikacije stare.

Meni je mnogo bolji Aurora store od Aptoida. Skida direktno sa Google play servera čim se pojavi update aplikacije. Ima i spoof manager tako da može da se fejkuje da je Android tv uređaj pa skineš EON direktno i druge atv aplikacije. Malo zeza navigacija ali nije strašno.

Vrlo korisna stvarčica je što se mogu mapirati ova četiri tastera u boji na daljinskom, koja nemaju nikakvu funkciju.
Ja sam mapirao nekoliko aplikacija koje često koristim (Eon, Kodi, Youtube), tako da uopšte nemam potrebe da se prebacujem u Wolf launcher, aplikacije se automatski otvaraju u Supernovinom launcheru.
Kako si to uspeo da se izabere aplikacija

Kako inace da se namesti da se pri paljenju uredjaja, da automatski pokrece Supernova launcher a ne da pita koji ces, jer valjda ako se ne ode ono ovo samo jednom, sjebace se nesto koliko sam razumeo a već vidim kako ce matorci da to sjebu

Preko aplikacije button mapper. Na jednom tasteru možeš mapirati tri aplikacije ili akcije, jednim pritiskom, dugim pritiskom, i dvaputa brzim pritiskom (znači, ukupno 12).
Ako želiš da ti si se prilikom pokretanja uređaja automatski podiže Supernova launcher, prvo mapiraj aplikaciju button mapper na nekom od ova 4 obojena tastera, a onda za automatski odabir Supernovinog launchera izaberi opciju "always".
Na taj način uvek možeš pristupiti button mapper aplikaciji i menjati opciju "always" ili "just once".

Prilozi

• 20211227_133448.jpg
    20211227_133448.jpg
    220.4 KB · Pregleda: 82
  • 20211227_133646.jpg
    20211227_133646.jpg
    212.4 KB · Pregleda: 83
Da li ima neki gigabitni adapter koji je kompatabilan sa ovim move box tj UCA-BI60R? Ugreen možda?

Kako si to uspeo da se izabere aplikacija

Kako inace da se namesti da se pri paljenju uredjaja, da automatski pokrece Supernova launcher a ne da pita koji ces, jer valjda ako se ne ode ono ovo samo jednom, sjebace se nesto koliko sam razumeo a već vidim kako ce matorci da to sjebu
Samo odeš na clear defaults u Supernovinom ili drugom launcheru i rešen problem.

Jel moze da se sredi da Wolf launcher ne kontroliše brightness, saturaciju i ostalo, čini se da je slika previse tamna

Kod mene da, kada odem u settings ima da se podesi display settings , i on utiče na supernova i eon aplikacije

Ako ne diras ta podesavanja onda nema razloga da se slika menja.
Uostalom, to je deo android podesavanja a ne Wolf launchera.

Nazad
Vrh Dno