Naci
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i5-7600K Kaby Lake Quad-Core 3.8 GHz Fractal Design Celsius S24
- Matična ploča
- GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170N Gaming 5 Mini ITX
- RAM
- G.SKILL Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) 2400Mhz DDR4
- GPU
- MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G
- Storage
- Samsung SSD 970 EVO Plus 250GB
- PSU
- SeaSonic Focus Gold SGX-650
- Kućište
- Fractal Design Nano S
- Monitor
- Asus 24"
- Miš & tastatura
- Velocifire VM02WS Wireless Mechanical Keyboard Ergonomic Glorious Model D Wireless Gaming Mouse
- Tablet
- Lenovo Yoga Tablet
- Mobilni telefon
- Vivo S22Y
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
ne verujem lol kace samo pravna lica i mislim da naplacuju tipa 500e za mesec dana mislim za optikuDeluje kao čvorište, možda za optiku. Može biti da je i za klasičnu kablovsku sa pojačivačem.
Nema nalepnice ispod naziva proizvođača tako da može biti i da je Surčin na putu da dobije tramvaje i trolejbuse.😁
@Nmb2018
Imaš prvi MOVE, jesi li ga probao u toj sobi gde je taj dodatni kako sam ti predložio? Pisao sam da ne uzimaš drugi ako će na tom mestu da ti puca veza.
Još, navodiš da ti puca na svim uređajima i da jedino reset modema pomaže. Niko ne može ovde da reši problem osim naslepih pokušaja da damo savet. Vrlo lako može biti da je modem zdrndan jer idu iz ruke u ruku (ovaj moj drndavi zna da zacvrči i veza zna da mu puca češće ali ne toliko na kratkim relacijama kao tebi).
Za kraj, pisao sam ranije da slikaš Upstream i Downstream parametre i postaviš ovde (sa tih strana niko neće videti tvoju adresu ako te to brine). Lako može biti da ti signal gubi jačinu kroz razdelnike ili loše kablove. To je nešto što je trebalo proveriti kao i sam modem pre nabavke dodatnog MOVE boxa.