Sestra je na SBB-u (Sabac, Trkaliste, nije sbb optika), istice joj uskoro paket. Sad me zvala i kaze da joj je bio mts agent i nudi 12 meseci po dinar (nije znala da mi kaze koji je paket u pitanju) kada se potise ugovor na 24 meseca. To mi je sasvim logicno da novim koriisnicima nude benefite, ali ono sto mi nije logicno je da je agent, po njenoj tvrdnji, naveo da nakon tih 12 meseci moze slobodno da vrati opremu bez ikakvih obaveza (penala i sl). Uslikala mi je flajere koje joj je agent predao.
Sorry ako je ovo za mts temu jer na osnovu flajera sam mislio da je poruka za ovaj topic. Interesuje me da li mts (ili suprenova ?) zaista uveo mogucnost vracanja opreme nakon promo perioda bez penala. Nije nista potpisivala samo je mene kontaktirala da proverim informacije.

Sorry ako je ovo za mts temu jer na osnovu flajera sam mislio da je poruka za ovaj topic. Interesuje me da li mts (ili suprenova ?) zaista uveo mogucnost vracanja opreme nakon promo perioda bez penala. Nije nista potpisivala samo je mene kontaktirala da proverim informacije.