Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao si da pogledaš kakav je signal na modemu.
Ima trenutaka kad prosto skidanje i vraćanje kabla na modemu ili MOVE boxu reši stvar. Neki statički elektricitet ili nešto. Dojavio mi njegov izumitelj Amos.😁

Provozao se špancem i probao pomenutu epizodu Hausa. Problem prisutan na istom mestu.
Dobra stvar je što sad konačno znam da problem nije kod mene ni sa uređajima. Pomišljao sam da raskačujem sve i da zovem podršku, sad sam miran.

Невероватно да мрежу, коју је ПТТ са свим интерним проблемима и кочењима одржавао 20 година, нису у стању да одрже иоле употребљивом ни тих 2 године колико траје уговор.

Невероватно да мрежу, коју је ПТТ са свим интерним проблемима и кочењима одржавао 20 година, нису у стању да одрже иоле употребљивом ни тих 2 године колико траје уговор.
Kako gde, negde radi perfektno negde loše, moje lično mišljenje je da zavisi i od same opreme ex provajdera koji je na tom mestu.

i ja isto to mislim, da sam na njihovom mestu gledao bih da sto bolje iskoristim postojecu opremu...

'Captain Obvious'

Ne vidim kakva je relevantnost za ovu temu... Osim ako Telekom/Supernova ne planira i ove da usisa?
S druge strane, iskazao bih interesovanje ako bi objedinili sportske kanale ili makar dali mogućnost da se prevesla tih mesec dana sa TV-om i internetom kako bih opet izmuzao novokorisničke pogodnosti.
Ti se razmišljaš da pređeš tamo, mislim ako ubace i Caribrod TV?

Ne vidim kakva je relevantnost za ovu temu... Osim ako Telekom/Supernova ne planira i ove da usisa?
S druge strane, iskazao bih interesovanje ako bi objedinili sportske kanale ili makar dali mogućnost da se prevesla tih mesec dana sa TV-om i internetom kako bih opet izmuzao novokorisničke pogodnosti.
Ti se razmišljaš da pređeš tamo, mislim ako ubace i Caribrod TV?
Gde u A1 pa sa ovakvom ponudom nisam poblentavio. Lepše je meni s Caribrod TV. Ovo ostalo sve sviranje u frulu.

Došao serviser, stavio novi TC7210 i sad radi sve kako treba. Odvojio 2.4 GHz i 5 GHz.
Nema gašenja nakon famoznih 20 minuta.

Ja posle dužeg vremena, podneo raskid ugovora. Koristim još od RV.
Stari korisnik, prema starima ništa od pogodnosti. U poslovnici davali 3m 50% a kao zvaće vas oni za boljom ponudom. Zvali sutradan, nisam mogao da se javim, vozio. Od tad ništa. Baš su ažurni. Inače znao bi šta definitivno, da nije matoraca i fiksni.
Inače paket bez onog kao box košta fiksni i internet samo, najosnovnije mesečno 3300din.Samo fiksni skuplji 500din da je u mts.

Da li postoji nacin da iskljucim na tehnicolor-u TC7210 ipv6 a da ne zovem korisnicku sluzbu? Ne vidim nigde u opcijama modema. Znam da mogu preko PC-ja. Ali mi treba za mi box s. Od skoro ipv6 pravi probleme u Kodi-ju za real debrid.

Postali su jedno veliko ****** od usluge nemam net I kablovsku od srede danas je petak prijavio sam kvar naravno zovem malopre da pitam sta se dogada kaze mi operater pa zvali su Vas na dva mobilna telefona ne javljate se uopste ps uopste nisu zvali celo jutro Sam dostupan u Srbiji postali su opasni lazovi. Sramota od usluge imam jos malo na ugovoru svinje treba da polete da potpisem Novi ugovor Ako ovako nastave cisto sumnjam.

Postali su jedno veliko ****** od usluge nemam net I kablovsku od srede danas je petak prijavio sam kvar naravno zovem malopre da pitam sta se dogada kaze mi operater pa zvali su Vas na dva mobilna telefona ne javljate se uopste ps uopste nisu zvali celo jutro Sam dostupan u Srbiji postali su opasni lazovi. Sramota od usluge imam jos malo na ugovoru svinje treba da polete da potpisem Novi ugovor Ako ovako nastave cisto sumnjam.
Skupljaj živce, 20 dana mi popravljaju move box, mislim da će radi jedan raskid ugovora.

Skupljaj živce, 20 dana mi popravljaju move box, mislim da će radi jedan raskid ugovora.
Ni prosli vikend nisam imao mislim da je to bilo dan dva posle nevremena lol 😂 dok je bilo nevreme radio je net I kablovska lol 😂
I da taj move box onaj bez koaksijalnog kabla on je I ok ali ovaj sa koax kablom zivo ***** mislim da nisam koristio gori box mnogo je spor kad se prebacuju programi lol 😂

Poslednja izmena:
Od skora sam postao korisnik kablovskog interneta supernove. Prezadovoljan brzinama. usluga i tehnicka podrska im nije jaca strana. Dobio sam dve one CAM kartice sto idu u tv. Jednu su mi instalirali na tv, bez neke muke. Zelim instalirati tu karticu u novokupljeni tv, drugi, kako bi ukinuo onaj STB uredjaj. POkusao sam al slaba vajda.
Jel zna neko kako se namesta ta kartica, da li ima neki korak vise, jer na trazenju kanala ne vidi je izgleda. Imam neki FOX 43WOS620D.
Ako se neko susreo sa ovom mukom, da pomogne, bio bih zahvalan. Samo da ne zovem podrsku. Hvala

Od skora sam postao korisnik kablovskog interneta supernove. Prezadovoljan brzinama. usluga i tehnicka podrska im nije jaca strana. Dobio sam dve one CAM kartice sto idu u tv. Jednu su mi instalirali na tv, bez neke muke. Zelim instalirati tu karticu u novokupljeni tv, drugi, kako bi ukinuo onaj STB uredjaj. POkusao sam al slaba vajda.
Jel zna neko kako se namesta ta kartica, da li ima neki korak vise, jer na trazenju kanala ne vidi je izgleda. Imam neki FOX 43WOS620D.
Ako se neko susreo sa ovom mukom, da pomogne, bio bih zahvalan. Samo da ne zovem podrsku. Hvala

Da li ti TV, kada je ubačena kartica u njega, nalazi kanale ali izbacuje poruku da su svi zaštićeni (skremblovani)?
Ukoliko je tako, onda nema druge nego zvanje podrške, jer ti ta kartica nije aktivirana. Aktiviraće ti je brzo, dok si još na vezi sa njima, samo budi spreman da im pročitaš broj sa te kartice.
Ovo ti pišem iz ličnog iskustva, jer se meni jedna kartica deaktivirala zbog nekorišćenja TV uređaja u kome se ona nalazi pa sam morao da ih zovem.

Da li ti TV, kada je ubačena kartica u njega, nalazi kanale ali izbacuje poruku da su svi zaštićeni (skremblovani)?
Ukoliko je tako, onda nema druge nego zvanje podrške, jer ti ta kartica nije aktivirana. Aktiviraće ti je brzo, dok si još na vezi sa njima, samo budi spreman da im pročitaš broj sa te kartice.
Ovo ti pišem iz ličnog iskustva, jer se meni jedna kartica deaktivirala zbog nekorišćenja TV uređaja u kome se ona nalazi pa sam morao da ih zovem.
Taj problem sam imao i ja. Zena koja se javila je bila jako ljubazna(mada sam bio na cekanju 20ak )minuta. Nisam cak morao ni citati broj nego je ona osvezila sistem i dok smo bili na vezi kanali su poceli raditi.

Zna li neko kako se moze promeniti DNS na F680 ruteru? Nasao sam u LAN sekciji gde se menja i takodje u Application -> DNS delu, ali u Status sekciji se uvek prikazuju DNS serveri provajdera.

Taj problem sam imao i ja. Zena koja se javila je bila jako ljubazna(mada sam bio na cekanju 20ak )minuta. Nisam cak morao ni citati broj nego je ona osvezila sistem i dok smo bili na vezi kanali su poceli raditi.
zato sto nakon nekog vremena 'neaktivnosti' treba samo sacekati jedno desetak minuta na skremblovanom kanalu da proradi.

Sve vise lokalnih i regionalnih kanala prebacuju u HD, predhodno su TV Vranje prebacili u HD, a od pre neki dan i TV Plus Krusevac. Bolest....Untitled.png

Ali zato bitno da Klasik TV i još par Pinkovih kanala poput (Insta TV, Red TV, Vesti i još neki filmski) idu i dalje u SD, ali bukvalno bolest...

Da se ja pitam sd bih zabranio zakonom. Bolest je kako je to los kvalitet slike. Juce nisam imao ni net i tv 5 sati pa.rekoh da isprobam dvbt2 na novom tv-u (fox wos600a). Bolesno je kako su loseg kvaliteta regionalni kanali iz drugog muxa sa Crnog vrha.

Emisiona tehnika ima zasebne tarife za emitovanje SD i HD signala, a Telekom od njih reemituje.

Sve je to ok,znam da kosta,znam da zauzima prostor(lakse je nagurati 20sd kanala i uzeti kintu,) ali mislim da u prvoj cetvrtini XXI veka HD mora biti standard i zemaljski i kablovski.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno