Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa povećalo se opterećenje na čvorištu...

veceras, evo jedno 10 minuta uzastopno nestane net na minut pa se vrati i u krug

Jel bi mogli ovi u kol centru da provere zašto svetli crveno LOS na ruteru za optiku (u pitanju je onaj njihov HG58245W5-6T)?
Kada je to kod mene bilo je u pitanju fizicki ostecen kabl na ulici tako da je morala terenska ekipa da izadje i srerdi.

Kada je to kod mene bilo je u pitanju fizicki ostecen kabl na ulici tako da je morala terenska ekipa da izadje i srerdi.
I kod mene mislim da je nešto tako, koliko im je vremena trebalo da dođu?

I kod mene mislim da je nešto tako, koliko im je vremena trebalo da dođu?
Jedan put im je trebalo 5-6 dana doduse to je bio mts ali tada sam imao jos uvek i SBB pa nisam mnogo osetio drugi put su dosli u roku od 3 dana e tada sam bas osetio jer nisam imao rezervni deo kao prvi put.

Evo počeli i mene da zovu. Više puta. Ugovor u julu ističe i naravno samo 50 % popust prvi mesec. Verovatno ću da otkažem tv kad istekne, bez neta može a za tv, snađe se

Pozdrav drugari! 🙋🏻‍♂️
Dali bi bio neko voljan da mi pošalje snimak kako radi MODIFIKOVAN Supernova boX? I ako bi mogao da mi malo pomogne pri izboru boX uređaja jer planiram da kupim 1 modifikovan Supernovin MowBoX. 📺

Da li sam nesto propustio.... Brzinu sam imao 1000/100 na optici,medjutim zadnjih dana vidim 450/100
Da li sta valjaju ovi parametri
1680020771133.png

Poslednja izmena:
Sad su me zvali za produzenje ugovora. 50% popusta prvi mesec i sa 3700 na 4200 pretplata!?!
Boze kakvi mentoli pa ovo je neverovatno. Ja se jos smejem i pitam lik da li si ti ozbiljan a on meni,dobro,pisem zahtev za neke bolje pogodnosti.

Da li ima nekog iz Rusnja ovde,da li ima jos neki provajder u mom selu?
Pre ovog sam bio na adsl kod telekoma...

Auuu, sad tek vidim koje su nove cene paketa, povecanje od 550din a dodali su 50Mbps :sneaky:

Videcemo do novembra, do tad mi vazi aneks... onda na Orion net, imam EON, smislicu nesto za Supernova TV

Podneo sam zahtev za raskid ugovora, rekli su mi da će me neko zvati da se "dogovorimo". Ja bih išao na varijantu da pređem na skuplji paket (Super Plan M), a da zauzvrat daju 10 meseci popusta 50%. Mislim da sam suviše optimističan, jer vidim da su nekome gore ponudili samo tri meseca 50%, što je ionako standardna ponuda za prelazak na skuplji paket.

samo je pitanje koliko želiš da se igraš s njima.
Ja bih jedino pristao na puna 24 meseca sa 50 % jer dugogodišnje poverenje mora da se uzvrati sa njihove strane.
Zašto samo nov korisnik da ima benefit 12 meseci po 1 din ( što dođe isto što i pune 2 god na 50 % popusta )

Da li je realno da se dobije toliki popust? 🤷‍♂️ Da li je uopšte ovde neko dobio toliki popust? Mogu da se natežem sa njima, ali je pitanje koliko su oni spremni da se otvore.

Da li neko ima link za download za Move Smart aplikaciju? Kod mene je nema u store..

Kakva je situacija sa eventualnim popustima kada se uzima samo internet ( i ostaje fiksni) bez televizije , prelaz sa mts BOX-a 3 (VDSL+IPTV+FIXNI)?

Supernova nema NET+TEL bez TV usluge. Onda bi morao fiksni telefon da kombinuješ u MTS BOX 2 paket ( NET + TEL )
ili da ti fiksni broj ostane solo u telekomu, a NET da uzmeš solo u supernovi ali je ta solucija neisplativa

Za mene jeste isplativa (manje-vise) .
-Fixni moram da ostavim zbog ukucana (mts oko 700 din).
- Internet SUPERNOVA 200/20 (upload mi je veoma vazan) 2700
UKUPNO 3400 din
SA TVom (koji mi je gotovo i nepotreban)
SUPERPLAN 3L (200/15,fixna+TV)
UKUPNO 4300
Da napomenem kod mTS-a max internet mogu da imam VDSL 20/4.
Nema optike i nema drugih provajdera

Fiksni broj možeš onda preneti i u vip A1 pa da plaćaš 200 din mesečno ( sa 50% popusta ) a u supernovi onda solo NET, čisto da ti bude još jeftinije.

Podneo sam zahtev za raskid ugovora, rekli su mi da će me neko zvati da se "dogovorimo". Ja bih išao na varijantu da pređem na skuplji paket (Super Plan M), a da zauzvrat daju 10 meseci popusta 50%. Mislim da sam suviše optimističan, jer vidim da su nekome gore ponudili samo tri meseca 50%, što je ionako standardna ponuda za prelazak na skuplji paket.
Meni su ponudili 6m 50% popusta i treći uređaj besplatno jer sam imao 2 risivera i Move box od pre. Više od ovoga teško.

Meni ponudili 12 meseci 50% popusta na duo L (1850 din) a posle 3750
Imam exe net onaj stari paket koji sam placao 2400 din. Optika je navodno 400/200. Trenutno imam 100. Kaze gase exe net signal, lokacija Nis...

Jel rekli kad tačno gase?
Nista, samo kao zar niste prometili da su pojedini kanali ugaseni
(slabo i gledam tv)
Pre par meseci su zvali iz exe neta i ponudili produzetak ugovora. Pristao, dali dva meseca po 1 din. Sad nemam pojma sta dalje.
Sbb optika nema ovde, paketi slicni ali daju 10 meseci za din eon full

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno