Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikako,moras da zoves njih da ti obrisu. Pisalo se o tome odavno

Kod mene u istoriji stoji 6 uređaja. Taj šesti je web pretraživač na računaru. Bez problema se logujem i koristim. Da l'bi mogao i sedmi? 😉

Prilozi

• Screenshot_20230320_223921_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230320_223921_Samsung Internet.jpg
    61.8 KB · Pregleda: 98
@Mr_Cojko
A šta bi se desilo da da povežem još jedan Muw BoX od šuraka, kod mene u kući tj na mojoj mreži? Dal bi to uopšte radilo? Nije modifikovan... Ima još 16 meseca aktivaciju na njegov ugovor.
Ima taj jedan višak uređaj, stoji mu bzvz. Dali bi to uopšte moglo? I dali bi ovi iz Supernove "reagovali"? Ja imam jedan moj isto fabrčki koji je pod ugovorom 24 meseca i koji naravno radi.
A ponekad vidim i da neko prodaje na
K. P. fabrčki 'aktivni' fabrički muv box uređaj. Možda sam sad "LUPIO ZA MEDALJU" ali eto to mi je sad. 😁😁😊

Najnormalnije bi radilo, zašto ne bi.
Povezuj bez razmišljanja, šteta šurakov uređaj da skuplja prašinu.

A ako ovi iz Supernove naiđu, ne otvaraj vrata bez sudskog naloga. 🙂

A ako ovi iz Supernove naiđu, ne otvaraj vrata bez sudskog naloga. 🙂
Ako me iznenade pa uđu na kvarno šta onda? 😂😂😂😂

Evo ga uređaj, povezan od jutros... Šiba i to preko wifi...dok ne razvučem lan kabl, mada i preko bežične konekcije on radi TOP. 👌👌

PS. (ako me nema da se oglašavam onda sam SKEMBAN, od strane Supernove) 🤠🤠🍻🍻🙋🏻‍♂️

Ja sad imam identičan problem sa ovim? Kako rešavati ovo uopšte? Svaka prijava prreko WEB ADRESE ostaje upisana i POLAKO POPUNJAVA NALOG KORISNIKA koji nemože da se briše od strane nas korisnika? Kako rešavati ovo? Neki savet bi dobrodošao. 😁🙋🏻‍♂️
Bez problema se mogu aktivni uređaji brisati koji nisu potrebni u Menađmentu - Aktivni uređaji - Akcije sa crvenim krstićem. Strogo voditi računa da se STB, MOVE uređaji NE BRIŠU jer neće raditi dok se opet ne izvrši reaktivacija. Što znači cimanje sa korisničkom podrškom.

@laatila Čovek je pitao za browser / web app "uređaje" koji se ne pojavljuju u sekcijom Aktivni uređaji već samo pod "Istorija spajanja" ili kako beše imenovano već.

mts pustio 2:1 DL:UL odnos na optici, a supernova isto danas promenila pakete, ali gledaj cudo, odnos je od 10:1 do 20:1 DL:UL :(
Internet na optici je sada 200/15, 400/20, 1000/100Mbps...

Meni i dalje nisu promenili paket na ove nove sa vecom brzinom. Stari net+tv 60/8 (ugovor odavno isteko) iako su obecali 🤢

mts pustio 2:1 DL:UL odnos na optici, a supernova isto danas promenila pakete, ali gledaj cudo, odnos je od 10:1 do 20:1 DL:UL :(
Internet na optici je sada 200/15, 400/20, 1000/100Mbps...
dno dna, ne znam samo svrhu njihove opticke infrastrukture...

Drugari, šta je pametnije
kupiti od ova dva BoX uređaja?
I gledati SUPERNOVA KANALE.

Dali Xiaomi Mi TV Box S podržava tj. dali bi mogla da radi MOVE'N'GO~AP sa Google Play stora i dali uopšte može da se preuzme i instalira na njemu?

1.(MODIFIKOVAN Supernova Move box)

2.(Xiaomi Mi TV Box S)

Prilozi

• Collage_20230321_192830.jpg
    Collage_20230321_192830.jpg
    103.7 KB · Pregleda: 64
"
Poštovani,

Obaveštavamo Vas da smo zahtev koji ste nam uputili prosledili nadležnoj službi na dalje rešavanje.

Novi paket biće aktiviran u najkraćem roku.

Srdačan pozdrav," aj da vidim bas hah (y)

Drugari, šta je pametnije
kupiti od ova dva BoX uređaja?
I gledati SUPERNOVA KANALE.

Dali Xiaomi Mi TV Box S podržava tj. dali bi mogla da radi MOVE'N'GO~AP sa Google Play stora i dali uopšte može da se preuzme i instalira na njemu?

1.(MODIFIKOVAN Supernova Move box)

2.(Xiaomi Mi TV Box S)
Nemoj Žaomi, boks jedino vredi za gledanje Netflixa. Nema eternet port, a daljinski je očajan.
Bolje Movebox

Sta ce mu ethernet? I tesko da je daljinski ocajniji od Move boxa. Moze bilo koji, koriste ljudi i Fire stick
A dali bi mogao da gledam SUPERNOVA TV kanale tj dali bi mogao da koristim aplikaciju MOVE'N'GO na Xiaomi Mi TV Box S?
Za modifikovan Supernova Move box znam da može bez problema?

I pominjem da mi bilo koji od ovih 2
BoX uređaja na prvom mestu treba za gledanje tv programa preko Supernove a ostalo šta bude bude nije mi toliko bitno.

A dali bi mogao da gledam SUPERNOVA TV kanale tj dali bi mogao da koristim aplikaciju MOVE'N'GO na Xiaomi Mi TV Box S?

BoX uređaja na prvom mestu treba za gledanje tv programa preko Supernove a ostalo šta bude bude nije mi toliko bitno.
Onda box supernovin pošto ti treba za gledanje TV-a samo, drugo ima i antenski priključak.

A sto ne bi mogao, instaliras aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv i gledas

Pa neki uređaji ne podržavaju tu AP.
Pa zato pitah? Da bi bio siguran pre kupovine pa zato pitah. Za modovani Supernova Move box znam da može i podržava tu AP.
A za Xiaomi Mi TV Box S neznam šta je i kako je? Ako si 100% siguran da je aplikacija podržana za Xiaomi onda ok, "moje pitanje je dobilo odgovor". 🙋🏻‍♂️

Prilozi

• Screenshot_20230321_221026.jpg
    Screenshot_20230321_221026.jpg
    108.5 KB · Pregleda: 60
Svaki android TV podrzava tu app, samo je kod nekih (npr. Mi Boxa, Sticka, itd.) dostupna normalno kroz Google Play a kod drugih (npr. Fire Stick) mora da se skine preko apkmirror, apkpure, downloadera i sl.

IMG_20230321_224746.jpg
Izgleda da GPON Super Net paketi imaju odnos 4:1 dl/ul što je naravno bolje od ovog 10/20:1 u paketima više usluga, znači da mi je samo imati mentalitet osobe koja formira ove pakete...

Svaki android TV podrzava tu app, samo je kod nekih (npr. Mi Boxa, Sticka, itd.) dostupna normalno kroz Google Play a kod drugih (npr. Fire Stick) mora da se skine preko apkmirror, apkpure, downloadera i sl.
Imam smart tv on je ne podržava ali predposavljam da bi trebalo da skinem preko ~apkpure~ recimo i onda bi trebalo da radi pošto ovako nije podržana.

Koji smart tv? Koji model? Ako nije Samsung ili LG smart onda piši propalo.

Radi i na TCL, Xiaomiju, Tesli, mislim cak i na Foxu da sam video. Mozda on ima Hisense, ne radi na onom njihovom OSu.

Koji smart tv? Koji model? Ako nije Samsung ili LG smart onda piši propalo.

Radi i na TCL, Xiaomiju, Tesli, mislim cak i na Foxu da sam video. Mozda on ima Hisense, ne radi na onom njihovom OSu.
FOX tv je u pitanju. Nije moj nego od komšije, stariji čovek pa bio od jutros kod mene video da imam ovaj uređaj Supernova Move box tačnije dva uređaja imam. A i on ima Supernova tv i internet paket je kao moj i sad bi hteo i on da doda neki od načina gledanja tv kanala unazad na još 2 tv~a inače ima 1 muw uređaj koji koristi, pa bi kupio ili neki modovan muw box uređaj ili Xiaomi Mi TV Box S ili ako postoji mogućnost da gleda preko aplikacije ali kao što rekoh gore Tv mu ne podržava APLIKACIJU MOVE'N'GO tj nije kompatibilna sa njegovim uređajem... E sad ako bi mogla opcija preko apkpure pa da se putem fleša ubaci u tv i gleda.. Sad neznam ni ja šta je pametno... Videćemo nešto da mu "SKARABUDŽIMO" ako bude moglo... Ako ne spreman je i da kupi još 2 MODIFIKOVANA supernova move go box UREĐAJA preko Kupujem prodajem.

Lepo podigli cene bogami, ja imam ugovor skoro potpisan u decembru za net 100Mbit na 2000din a tv dobio gratis sa move uredjajem, sad to kosta 3250din.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno